local-stats-pixel fb-conv-api

Kā Dabūt Sievietes?52

228 33

Sievietes mīl vīriešu muskuļus. Tāpēc, šis būs viens no svarīgākajiem komponentiem jūsu ceļojumā uz sievietes sirdi. Trenējiet rokas un krūtis pareizi, lai tie kļūst lieli un tvirti!

Ja jums rodas kādi jautājumi mums, rakstiet komentāros.



228 33 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Bet tas ir pilnīgi normāli, ka meitenēm, pat visgodīgākajām, ir svarīgs naudas jautājums. Par ko tad lai viņa baro savus bērnus ? Kā lai bērniem nodrošina komfortu ?

Un vīrieša uzdevums ir, piepildīt sevi šajā jautājumā. Iespējas ir milzum daudz, internetā ir milzum daudz informācijas, vajag tikai rakt!

Nē nu var jau arī, kā citā komentā bija teikts - drāzties apkārt un ražot vientuļās māmiņas, kas ir pilnīgs pretstats normāla vīrieša rīcībai.

 

2 2 atbildēt

daudz labāk par hardija video emotion

0 0 atbildēt
Da ir jau ok,bet tik viena lieta...visumā kopā njemot...ja bodyuzkačātais dēļ musīšiem nevar pakaļu sev noslaucīt,tad būs grūti ar ar sievietēm...nez kura palīdzēs emotion
0 0 atbildēt

metānu rijat? tak nesen abi vēl skali bijāt emotion

0 0 atbildēt
Smieklīgs video emotion
1 2 atbildēt

Uz izskatu ķert meitenes galīgi nav prātīgi emotion Ja godīgi normālas mūsdienu meitenes skatās uz puiša iekšieni raksturu utt. Protams ārējais izskats arī ir svarīgs, bet es domāju, ka viss noteicošākais ir iekšējais emotion 

8 10 atbildēt