local-stats-pixel fb-conv-api

Pusaudze Izdara pašnāvību pazemojošu komentāru dēļ sociālajā tīklā ask.fm54

176 5

Pašnāvībā dzīvi beigusī britu pusaudze Hanna Smita vairumu naidīgo komentāru savā profilā sociālo komunikāciju vietnē "ask.fm" rakstījusi pati.

176 5 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Prieks, ka šādi cilvēki izdara pšnāvību sēžot tikai internetā, nevis pazemoti, piemēram, skolā, paņem un apšauj vēl pus klasi. Ja nav tad nav nervu, vai nu tad kādam tevi ir visu laiku cītīgi jāpieskata, vai arī mirsti, pirms paspēj nodarīt ko ļaunu vēl kādam citam.

51 7 atbildēt

Nu vismaz izdarīja vienu labu darbu, Cilvēces genofondā tagad ir par vienu "pajautā man "emotion lohu mazāk emotion

30 5 atbildēt

Vairāk, šķiet, ka viņa uztaisīja pašnāvību, jo neviens viņai nepievērsa uzmanību. :D 

Bet vispār tā ir vecāku vaina, ka bērniem neizskaidro kā internets darbojas un nekontrolē ko viņi tur vispār dara.

14 1 atbildēt
Kad uzgāju ask.fm, ilgi neticēju, ka tas ir no LV
10 0 atbildēt

lol. Ja jau tevi tik ļoti visi nodirš tajā askā un tevi tas tā aizskar, tad varbūt vienkārši izdzēs profilu? Tak nē, loģika rulzz. Cilvēku tur nodirš, šim vāji nervi un tā vietā, lai vienkārši izdzēstos no turienes un aizmirstu to visu, turpina uzklausīt nodiršanu un tad sūdzās. Ir jāmeklē risinājums cēlonim, nevis problēmai.  Par šo gadījumu - nu stulba meitene. Ne tikai tādēļ, ka izdarīja pašnāvību nodiršanas dēļ, bet tāpēc, ka pati to darīja (kur loģika?!). Vecāki arī stulbi, kad meita uz sabrukšanas robežas, šie neko nemana un nedara lietas labā, kad izdara pašnāvību, baigie taisnības cīnītāji. 

8 0 atbildēt

Šitais ir vecs stāsts. -Kārtējā dura,un portālu strīds par "kāpostu" un ietekmes sfērām...

9 1 atbildēt

Tragjeedija - Protams.

Bet visvairaak tas ir debiilisms, jo kaada velna peec cilveeki tik ljoti njem pie sirds kkaadus tizlus vai apvainojoshus komentaarus? (Seriously - nesaprotu kaa tas izdaraams O_o).

Runaa, ka "ar vaardiem var saapinaat" - Bullshit... Ja nu vieniigi iezvel kaadam pa pakausi ar vaardniicu, bet tad tas arii skaitaaks objekts nevis "vaardi".

3 0 atbildēt

Cik internets mūs tālu ir aizvedis.emotion

5 2 atbildēt

Nu īsti vesels jau cilvēks nav, ja dara pašnāvību dēļ kaut kādiem komentāriem ... Vecākiem tak ir jāseko līdzi ko bērns dara. Bet visiem jau pofig, viņa tak liela zin ko dara utt. Varbūt varbūt cilvēcei kāds labums no šā ir. 

2 0 atbildēt

Kaut kāds bezsakars- uztaisa tādu ažiotāžu par to, ka kaut kāds muļķa skuķis pats sev raksta pazemojošus tekstus un tad izdara pašnāvību. Tas bija nevis izmisums, bet stulbums un uzmanības trūkums, ja jau vajag sev pievērts uzmanību tādā veidā- pazemojot pašai sevi. emotion

2 0 atbildēt

Atkal?

1 0 atbildēt

Viņa bija debīla vai kā? 

1 0 atbildēt

''What the fuck is the internet bullying after all? Like, nigga, close your eyes, walk away from the screen''

1 0 atbildēt

Garīgi slimus cilvēkus nedrīkst laist internetā...

1 0 atbildēt
Ja kāds mani apvainos teātra ēkā, tad vainīgs būs teātra direktors?
0 0 atbildēt

Nu tā ir lemts, ka idiotiem ir jāpazūd.

0 0 atbildēt
Šas viņiem jāparbauda vai nav draudu jautājumu.cmon 100 000 profiliem būs grūti,bet jā cilvēks ir debīls,ko lai dara?
0 0 atbildēt

Es nesaprotu, kur ir problēma izdzēsties no ask.fm, ja Tevi tik ļoti pazemo un apvaino? Vai tiešām vispār tādi jautājumi ir jāņem vērā? Vai tiešām tas tik ļoti iespaido, ka jāturpina līst, lai tikai pārbaudītu vai ir vēl kāds naidīgs jautājums? Es gan uzskatu, ka tā ir pašas meitenes vaina, diemžēl. Protams, naida pilni jautājumi, cilvēki ir maitas, to mēs visi zinām, bet viņai bija visas iespējas izdzēsties. 

Pietam, meitene pusi naidīgos jautājumus rakstījusi pati, kas tikai provocēja citus arī kaut ko anonīmi uzrakstīt. 

0 0 atbildēt

stulbi

0 0 atbildēt

Viņa izdarīja pašnāvību nevis dēļ askfm, bet dēļ vājiem nerviem un cilvēku aizskarošajiem komentāriem. Visi nav emocionāli stabili, tādēļ uzskatu, ka šādiem cilvēkiem nevajadzētu lietot šādus portālus vispār, dzīve nav rožu dārzs un visiem tu nekad nepatiksi, bet ja atstāj profilu un ļauj sev spļaut virsū jaunietim ir acīm redzamas problēmas ar galvu. Neviens tā arī nav atcēlis dabīgo atlasi, kas strādā pēc principa izdzīvo stiprākais.

Meiteni protams ļoti žēl, jo skaista dzīve bija priekšā :( 

0 0 atbildēt