local-stats-pixel fb-conv-api

Mātei piestāda £20000 rēķinu par interneta izmantošanu31

Kāda britu atpūtniece saņēma 20 000 mārciņu rēķinu par to, ka viņa Turcijā augšupielādēja savas brīvdienu bildes no telefona sociālajā vietnē Facebook.

461 0 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Tapēc, labāk izmantot tikai WiFi punktus, kas mūsdienās ir ļoti daudzās vietās. emotion

78 0 atbildēt

Tarifi, tarifi, tarifi. Un rīt ziņa internetā, ka Romāns Abramovičs ir bankrotējis, jo stundu mēģinājis no Antarktikas bildes ielikt facebukā.  emotion

44 2 atbildēt

Nu normāls bizness!! :D Un vispār - facebookā var izsēdēties arī mājās. Ja tu brauc uz citu valsti atpūsties, tad tas tev arī jādara, nevis jāiznieko laiks!  Protams, ka ārzemēs tarifus astronomiski uzcels, tapēc vispār būtu ieteicams telefonu atstāt viesnīcā vai pat mājās.

23 2 atbildēt

Pirku Mego veikalā čipsus, norādīto 69sant vietā samkasāju 89, rakstīšu tvnet'am, moš izručīs!

20 0 atbildēt

Eh..nu cik gudram jābūt, lai nezinātu kāds tev ir tarifu plāns?

Un pat ja nezini, tad kur prāts, esot ārzemēs, izmantot telefona pieslēgumu internetam, ja sabiedriskās vietās ik uz stūra ir bezmaksas wifi.

Un vispār- pāris bildes?! Es lidmašīnā, es lidmašīnas wc , izkāpju no lidmašīnas, eju uzpārbaudi utt, utt, utt...

10 0 atbildēt

Ņe*** zīmēties- atbrauks mājās, saliks bildes kaut visās porno lapās. Vai ir iespēja izmantot wi-fi. Ja ir debīla- maksā. Paveicās vēl, ka operators nāca pretī. Jebala jau vecenei arī kā pēc regulāras košanas

8 3 atbildēt

normāli dēļ savas nezināšanas dabūt naudas kompensāciju. Tad jau tie kam sms kredīts piespriež procentus, par kuriem viņi nezin no viņiem arī var iztiesāt normālu piķi?

2 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt

Ja viņa pelna 10000 mārciņas gadā, kā viņa var atļauties kaut kur vispār aizbraukt.

1 0 atbildēt

Ja līgumā ir paraksts un tarifi rakstīti atbilstoši norādīti, tad pati vainīga. Nezināšana neatbrīvo no atbildības. Šāds gadījums varbūt iemācīs izlasīt uz ko parakstās turpmāk.

1 0 atbildēt

Pirmajā bildē viņas labajā rokā pietrūkst tikai šķiltavas :D

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Un es domaju kad man nereali telefona rekini ;)
0 0 atbildēt

Nu šitais vēl ir pupu mizas, ir ļoti daudz tādu gadījumu. Kādai  kanādietei pēc vizītes ASV piestādīja rēķinu par vairāk kā 200,000. Arī nedaudz internetā paniekojās.

0 0 atbildēt
A a bet????
0 0 atbildēt

Kad biju šovasar krievijā tad man sanāca 40 Ls 1. mēnesī, bet daži kolēģi pamanījās tērēt ap 120Ls mēnesī pa sakariem. Ja paši ir dumji tad palīdzēt neviens nevar.

0 0 atbildēt

Nav ko te lielīties ar bildēm emotion Brauc mājās un ta lādē kamēr nelabi paliek emotion

0 0 atbildēt

Man Atnaca 40ls tele 2 kad biju NL ari afigel man apkure ziemas sezona nemaksa tik cik suda telefons.. Es Piem NEesu pieradis pie tadam summam.. Bet vecenei vsp laikam sirmi mati palikusi

2 2 atbildēt

Jā iespaidīga summa, taču vajag noskaidrot visu, cik kas izmaksā pirms lieto, respektīvi, tu līgumu neizlasīji, bet parakstījies, tā ir tava problēma. 

Man , kas līdzīgs bija ar Tele2 , man reāli lietojot internetu, nenāca nekāda ziņa , kad limits būtu pārlietots vai ,kas tāds, es nu labi izmantoju, atnākot rēķinam, bija 60ls jāmaksā (tad vēl mb maksāja vairāk kā tagad) .

0 0 atbildēt

Eiropas Komisija cer sakārtot datu viesabonēšanas tarifus visā Eiropā līdz 2016. gadam.

 Nez kā tas uz Turciju attieksies?

0 0 atbildēt