local-stats-pixel fb-conv-api

Man ir kauns!107

701 2

Vēsturi mums māca skolās, jo, redz, tās ir mūsu saknes. Tomēr dažkārt vēsture ir tik nožēlojami pretīga, smirdoša un atbaidoša, ka gribas to pēc iespējas ātrāk aizmirst. Diemžēl, tā ir noticis arī šoreiz.

Divi bijušie spoku redaktori, izmantojot savas pilnavaras, reklamēja savus rakstus sociālajā tīklā draugiem.lv Viņi ne tikai brutāli atbalstīja savus rakstus, bet aī dzēsa konkurentu darbus, kas bija izvirzījušies starp labākajiem. Bet tas vēl nav viss, abi bija izveidojuši vairāk nekā 60 feikus nikus ar kuriem balsoja par saviem rakstiem. Šie abi pārkāpēji ir diskvalificēti un vairs nepiedalās megakonkursā. Tu droši vien gribēsi zināt kuri ir šie nekrietnie cilvēki. Tas nav noslēpums – no šodienas abiem ir viens niks – fosīlija un abu mājvieta – spoku banu liste.

Cik nožēlojamam cilvēkam ir jābūt, lai dēļ 350 latus vērta divriteņa KTM Chichago tā krāptos? Pieņemsim, prāts aptumšojās, nu ļoti sagribējās uzvarēt, slavu, divriteni, savu foto spokos, apkārtējo respektu un apbrīnu. Bet kur pazūd cilvēciskās īpašības, kur pazūd sirdsapziņa un ticība labajam? Vai tiešām materiālie labumi pārsver visu cilvēcisko kas mājo mūsos? Acīs sariešas asaras. Es joprojām neesmu atguvis ticību cilvēcei, Ziemassvētku vecītim, Lieldienu zaķim un zobu fejai.

Kas ir šie nožēlojamie cilvēki? Nekas un vārds viņiem nekāds!

701 2 107 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 107

0/2000

shaubos vai tu jacky esi labaaks,un arii rakstu tavu vaardu ar mazo burtu,varbuut kaadreiz atbildi uz veestuli.

5 3 atbildēt

zobu feja ir iista......

2 0 atbildēt

Kauns un negods mūsu māja...emotion, bet par laimi viss ir nokartojies.emotion

2 0 atbildēt
Kuri ir tie kadri?
2 1 atbildēt

Redzi, ar krāpšanos gribēja dabūt nelielu slavu, bet beigu beigās dabūja "slikto" slavu.

1 0 atbildēt

Ka tikai šie abi tagad nepakarās.. izskatās ka citas dzīves bez spokiem viņiem nebija.

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

Paga, paga... vai tad Agurs nebija izdzēsts? Tad kāpēc viņš ir atpakaļ? Pēdējais raksts-12.09. Kāds var man izskaidrot?

0 0 atbildēt

tak neuztraucies jacky!!;D viss nokartojas ,izej ara,un vnk pagozejies saulite!!emotion

0 0 atbildēt

Nezinu, kā tur ir vai nav, bet tie Hiperžaksona raksti bij interesanti, informējoši, negarlaicīgi un ar savu fišku. Viņa komentāros it kā nebij stulbu repliku un atklātu slāvu trīsstāvīgo šedervu. Šajā ziņā, vareno nežēlastībā kritušais ir svētāks par Romas pāvestu, attiecībā pret šeit mītošajiem hujpizbļajob verbālajiem virtuoziem. Čalis, izmantojot virtuālās vides noteikumu nepilnības, pašmaucās un uzrāvās uz virtuālā diskābeļa. Vai reāli kādam ir nodarīti materiālie kreņķi ? Realitātē arī jāņem vērā žuļiku faktors, ka iesaistoties vairāk vai mazāk nopietnā spēlē, kāds noteikti mēģinās tevi piečakarēt. Vai pragmatiskāk nebūtu šiem viltniekiem piemērot kādu administratīvo fui, kas saistīts ar kādu privilēģiju, ordeņu vai sausiņu arsenāla paretināsanu, nevis fosilizāciju ? Utilizējot te šādus asprāšus un pastiprināti nenoliekot pie vietas necenzūras ērgļus, vismaz man, šī vietne diezvai ilgtermiņā šķitīs saistoša.

Ombudsmens. Brīvību Hiperžaksonam !

http://spoki.tvnet.lv/toComment.php?id=6746026

:))

1 1 atbildēt
emotion
2 2 atbildēt

man kaut kā žēl palika, ka mana raksta pēc tas viss bija sācies, tāpēc ierosinu puikus amnestēt un dot otro iespēju. Ar savu rakstu tikai gribēju, lai tiktu pakratīts pirksts dažu virzienā, nevis piešķirtas DSQ. Par Aguru tiešām brīnos, jo viņam PM tiku rakstījis par šo kādas dažas nedēļas atpakaļ, tā ka viņš zināja, ka es redzu, ka kas notiek ne tā Draugiem lapā.

4 8 atbildēt

Un, lūk, spokiem.lv administrācijas patiesā seja - slida ieraksta komentārus, bet Crop uzreiz ieliek tam "Dienas doma" statusu.

4 9 atbildēt

A viņi riteni ta dabuuja vai ne ?

1 14 atbildēt
« 1  2  3 »