local-stats-pixel fb-conv-api

Man ir kauns!107

701 2

Vēsturi mums māca skolās, jo, redz, tās ir mūsu saknes. Tomēr dažkārt vēsture ir tik nožēlojami pretīga, smirdoša un atbaidoša, ka gribas to pēc iespējas ātrāk aizmirst. Diemžēl, tā ir noticis arī šoreiz.

Divi bijušie spoku redaktori, izmantojot savas pilnavaras, reklamēja savus rakstus sociālajā tīklā draugiem.lv Viņi ne tikai brutāli atbalstīja savus rakstus, bet aī dzēsa konkurentu darbus, kas bija izvirzījušies starp labākajiem. Bet tas vēl nav viss, abi bija izveidojuši vairāk nekā 60 feikus nikus ar kuriem balsoja par saviem rakstiem. Šie abi pārkāpēji ir diskvalificēti un vairs nepiedalās megakonkursā. Tu droši vien gribēsi zināt kuri ir šie nekrietnie cilvēki. Tas nav noslēpums – no šodienas abiem ir viens niks – fosīlija un abu mājvieta – spoku banu liste.

Cik nožēlojamam cilvēkam ir jābūt, lai dēļ 350 latus vērta divriteņa KTM Chichago tā krāptos? Pieņemsim, prāts aptumšojās, nu ļoti sagribējās uzvarēt, slavu, divriteni, savu foto spokos, apkārtējo respektu un apbrīnu. Bet kur pazūd cilvēciskās īpašības, kur pazūd sirdsapziņa un ticība labajam? Vai tiešām materiālie labumi pārsver visu cilvēcisko kas mājo mūsos? Acīs sariešas asaras. Es joprojām neesmu atguvis ticību cilvēcei, Ziemassvētku vecītim, Lieldienu zaķim un zobu fejai.

Kas ir šie nožēlojamie cilvēki? Nekas un vārds viņiem nekāds!

701 2 107 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 107

0/2000

kamēr mums būs tāds Prezidents kurš taisa kaunu ne tikai latviešiem, bet latvija paaules mērogā, diez vai būs labi. emotion

5 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Žakiņ, dzīvē tā gadās! Tieši tāpēc notiek visādās neģēlības pasaulē, jo redz slimo un samaitāto ir pietiekoši daudz! :(

5 0 atbildēt

Anoņimus hakoja skatījumus?emotion

5 0 atbildēt

Tam žaksonam/greekspider jau kādu laiku bija nopietni sakāpis galvā. Nu, kopš uzdroņīja savu spoku līmeni. Tagad, protams, sanāk, ka par velti mocījās. Kā gan viņš to pārdzīvos? :))

4 0 atbildēt

Diez kā tu sadzini pēdas šiem diviem noziedziniekiem? emotion

4 0 atbildēt
Mjā... Ko lai saka, cilvēki ir dažādi. Bet cik apmātam ir jābūt lai taisītu 60 profilus?
4 0 atbildēt

Āmen!

4 0 atbildēt

Uzskatu, ka nosaukums SIA "Nerealitāte" jau visu izsaka. Personas neuztver šo visu nopietni, bet kā iespēju muļķoties palikt 'rakstiņus', savākt 'plusiņus'.

3 0 atbildēt

Vai šī nav jau otrā reize, kad agurs ''uzmet'' šo portālu ?

3 0 atbildēt

tas ir nožēlojami.:) 

3 0 atbildēt

Nepārzinu labi spoku likumus, bet parasti notiesātajiem  tiek dots pēdējais vārds. Spriedums jau izpildīts, bet  pēdējo vārdu neesmu lasījusi. Varbūt, ka notiesātie tikai izmantojuši likumu nepilnības, bet spēkā esošus likumus nav pārkāpuši. Par šādiem gadījumiem valstī dzirdam bieži.

3 0 atbildēt

Kauns, liels kauns. emotion

3 0 atbildēt

Šis ir vēl viens pietiekami labs piemērs tam, ko jau daļēji minēju savā rakstā - "Par demokrātiju, varu un taisnīgumu spokiem.lv".

Pirmkārt, kā jau esmu minējis iepriekš, tad uzskatu, ka par administratoriem, redaktoriem un moderatoriem vajadzētu būt cilvēkiem/lietotājiem, kuri šī amata dēļ pat būtu gatavi atteikties no citiem spokiem.lv labumiem, piemēram, cepumiem, krutuma līmeņa utt.

Otrkārt, daļēja atbildība jāuzņemās arī visiem augstāk stāvošajiem - administratoriem, jo pārāk bieži spokos varu lasīt rakstus, kur jacky nopeļ citus spokus vai viņu idejas, bet pats to necenšas izskaidrot un nemaz neuzņemas atbildību.

2 0 atbildēt

uz Žaksonu pēdējā laikā arī es skatījos ar nelielām aizdomām... bet agurs... nekad nevarētu par iedomāties ka viņš ir tāds

2 0 atbildēt

get a life

2 0 atbildēt

Kauns un negods mūsu māja...emotion, bet par laimi viss ir nokartojies.emotion

2 0 atbildēt

zobu feja ir iista......

2 0 atbildēt

shaubos vai tu jacky esi labaaks,un arii rakstu tavu vaardu ar mazo burtu,varbuut kaadreiz atbildi uz veestuli.

5 3 atbildēt

Diezgan nožēlojami..

2 0 atbildēt

Vai tiešām materiālie labumi pārsver visu cilvēcisko kas mājo mūsos? Laipni lūgs 21. gadsimta. Mūsdienas  tā tikai var izdzivot - noroc otru lai pats no tā gūtu labumu.  Bet vispār  preškam spokiem dāvināt 350ls vērtu divriteni. 1) tāpat viņu saplēsis. 2) tas kurš uzvarēs, visticamak  jau ir aizmirsis kā braukt ar divriteni, 24/7 spokos  marinējās.

3 1 atbildēt
« 1  2  3 »