local-stats-pixel fb-conv-api

Igauņi mūs samaisa ar sūdiem!292

2976 49

Šodien, igauņu koncerna "Ekspress gruop" medijs ekspress.ee, kam pieder arī Latvijas delfi, reāli samaisīja spoki.lv kopā ar sūdiem, nosaucot mūs par sadistiskiem slepkavām. Igauņi ņirgajās par spokiem, nosaucot mūsu lasītājus par slimiem atsaldeņiem, kas nāk skatīties spoki.lv tikai tādēļ, lai apmierinātu savas neveselīgās fantāzijas. Es pat negribu zināt, kas darās viņu pašu galvās.

Uzskatu, ka delfi grib mūs nomelnot. Tajā pat laikā paši cenšas uzpūst sev lētu popularitāti ekspluatējot Kombuļu Inesi ar viņas neadekvāto pasaules uztveri. Meklētāja rezultāti runā paši par sevi. Nožēlojami!

VAI MĒS TO PACIETĪSIM? Es nestāvēšu malā un neklusēšu!

1. Es aicinu visus, kas arī domā ka igauņi un delfi mūs ir nepamatoti un brutāli apdirsuši, atbalstīt spokus šī raksta komentāros.
2. Ieteikt šo rakstu sociālajos tīklos, lai Tavi draugi uzzina patiesību!
3. Atbalstīt spokus, atspēkojot apvainojumus nomelnojošā raksta komentāros.
4. Parādīt solidaritāti un par šo rakstu ielikt plusiņu.

Atvainojiet par emocionālo valodu, bet es nespēju stāvēt malā un noskatīties, kā cilvēki, kuriem nav pat mazākās nojausmas par pilsoniskās žurnalistikas pamatprincipiem, mēģina visu sadirst.

2976 49 292 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 292

0/2000

Es darīšu visu, tikai noņem to briesmīgo bildi...

384 6 atbildēt

Tiem, kuri uzkata, ka spokos ir tikai bezjēdzīgi raksti, laika nosišanai, derētu palasīt arī tādas sadaļas, kā vēsture&zinātne, literatūra, receptes utml. emotion

314 1 atbildēt

Izlasīju to rakstu ar google translate palīdzību. Un mani secinājumi:

1. Kļūda - Ziņu portāls ir aprakstījis Tīņiem+ sadaļu "Šoks", nevis visu portāla saturu, kas sniedz maldinošu priekšstatu par spoki.lv. 

2. Kļūda - Jacky šim rakstam ir izvēlējies naidu kurinošu virsrakstu - ne jau igauņi "mūs samaisa ar sūdiem", bet igauņu ziņu portāls.

3. Kļūda - Jacky ir aizsvilies dusmās (kas pats par sevi ir saprotami), bet dusmās pieņemti lēmumi ne vienmēr ir tie labākie. Labāk ar vēsu prātu izskaitļot labāko rīcības plānu. 

4. Kļūda - Jacky izlēma reaģēt ar agresiju. Tas parāda ka Jacky jūtas apdraudēts un ir aizķeta viņa vājā vieta. Labākā reakcija būtu uzrakstīt par šo faktu, bet bez emocijām un pat pasmieties par to. 

Un kas notiks pēc tā igauņu portāla raksta? Spoku apmeklētāju skaits saruks dramatiski? Portālu slēgs? Ne taču! Suņi rej, karavāna iet tālāk. Es iesaku par to neiespringt.

304 4 atbildēt

Kā jau mēs zinām Igaunija ir lēņu zeme, igauņi noteikti šo rakstu kas ir viņu ekspress.ee plānoja gadiem emotion

213 6 atbildēt

Varbūt Kombuļu Inese ir nopirkusi Delfus?emotion

138 2 atbildēt

Hahhaha, kurs gan tos meeslu delfus lasa- kur katru dienu paraadas kaut kads usakovs vai lindermanis, delfi tik vien speele uz to pidaru notiim, nemaz nerunaajot par paareejam samazgam par ko vini tur raksta. reitingi kriit, hahhahahhahahahhaha , dupsis deg ! nu tad ellee rataa atliek pirmaarais - dzivnieciski un sekli nomelnot konkurentus? woow, jus esat reals atsaldenju kantoris. 

 

 

75 2 atbildēt

Mīnusu ielika Kombuliene emotion

63 5 atbildēt

nu , nezinu nezinu... 

eksistē tikai divas sadaļas kuras būtībā ir paredzētas tematikai kura varētu būt nosodāma. 

savukārt tam ka spoki tiek maisiti ar sūdiem... man liekas tas notika pirms neilga laika kad spoki.lv kļuva par spoki.tvnet.lv

vismaz serveri pavisam noteikti tikuši iemērkti mēslojumā un atstāti marinēties.

48 0 atbildēt

a kas tur bija? :D delfiem sāp, ka pirmie nepaspēja savākt spokus sev? :D

47 0 atbildēt

Moonwalker'am ticis tas gods :D

46 0 atbildēt

Internets ir viena liela draza, viss savā starpā cīnās, sula vārās un tā tas arī būs, taču vienmēr ir zaudētājs, šoreiz zaudētājs būs DELFI.

44 1 atbildēt

brutāli apdirsuši  Jacky, visu cienu par apņēmību mūs aizstāvēt, bet tomēr ir jācenšās ievērot elementāru kultūru un nelamāties, pieņemu to no kāda puņķaina sīča, bet ne jau no Tevis.

Veiksmes.. emotion

42 1 atbildēt

Kombuļu Inese ir viens no spilgtākajiem Latvijas simboliem emotion

31 1 atbildēt

Kāpēc tad uzreiz nomelno?!

Komentāros, piemēram, ir absolūta taisnība! :D :D

"Kapeika

it is not surprise that spoki is managed by so called jacky who is believed to be mentally sick and said to be with some interest in very young girls (like the age of his child). not many people know that he keeps some girls in his team so to say - for fun, if you know what I mean.

spoks II

I guess you are talking about bubble, slida and ev1ta? if so you are absolutely right, this is not a secret within administration. I have heard that slida is pregnant from this person, but who knows."

Jacky, Tu esi soooooooo busted! :D :D

27 0 atbildēt

Nē, man patīk. Nu, atraduši portālu, kuru vainot. Pašus Delfus vajag klapēt ciet drīzāk.

Pilns internets ar nežēlīgiem foto un stāstiem, bet Spoki izrādās trakākais. emotion

Un tātad es esmu atsaldēta. Kļova. Neiebilstu. Foršs portāls, daudzi cenšas mani padarīt gudrāku caur patiešām labiem rakstiem. Delfi nemitīgi kādu rakstu pārpublicē no šejienes, jo spociņi māk atrast interesantas lietas.

Lai igauņi stāv pie ratiem ar visiem Delfiem.Dēmn... tracina šī divkosība. No Delfu puses jo īpaši. Varētu padomāt, ka viss internets tīrs un kārtīgs un sīkie nevar neko nekur atrast. emotion

Ož pēc konkurentu nomelnošanas,lai celtu savus nīkuļu reitingus.

Un smieklīgākais, ka ielien sadaļās ''šoks'' vai ''tīņiem+'' un gaida plātsmaižu receptes. Es saprastu, ja viss būtu ''pa vienu vietu'', bet ir smuki nodalīts, vecums norādīts, viss smuki un kārtīgi.

Igauņi... Būtu labāk aizgājuši paskatīties kā sliņķi trako uz zoo. Ok, ok... bez uzbraucieniem. Skats tāds, ka tas nāk no Latvijas vējiem, igauņi aizsegs.

28 1 atbildēt

Aizvāc to bildi emotion Man uz vēmienu pavilka! Par rakstu ļoti objektīvs plusiņš. Bet ne tikai dēļ tā, ko minēji, bet gan dēļ tā, ka tur tik tiešām strādā muļķi. Tas ir pier'dījies fakts vairāku gadu garumā. 

 

Spokiem kā vnm : respect emotion 

25 0 atbildēt

Nāks lielāki sūdi, šie aizmirsīsies. Lai Tvnets uzcept sliktu rakstu par delfiem un igauņiem.

 
25 2 atbildēt

Izrādās, ka šie ir netikai lēni, bet arī atsaldēti. emotion

25 6 atbildēt

Tur nv ko klausīties , pietiek palasīt delfi rakstus ,  un uzreiz top skaidrs , cik retardēti ir viņu zurnālisti. Pieņemu , ka igauņi tādi paši. Spokos var atrast daudz labākus un kvalitatīvākus rakstus. Nevajag jau līst šokā un brīnīties , par to kas tur notiek...

19 1 atbildēt

Nepagāja pat ne astoņi gadi līdz lēnie igauņi uzzināja par spoki.lv! emotion

12 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »