local-stats-pixel fb-conv-api

Igauņi mūs samaisa ar sūdiem!292

2976 49

Šodien, igauņu koncerna "Ekspress gruop" medijs ekspress.ee, kam pieder arī Latvijas delfi, reāli samaisīja spoki.lv kopā ar sūdiem, nosaucot mūs par sadistiskiem slepkavām. Igauņi ņirgajās par spokiem, nosaucot mūsu lasītājus par slimiem atsaldeņiem, kas nāk skatīties spoki.lv tikai tādēļ, lai apmierinātu savas neveselīgās fantāzijas. Es pat negribu zināt, kas darās viņu pašu galvās.

Uzskatu, ka delfi grib mūs nomelnot. Tajā pat laikā paši cenšas uzpūst sev lētu popularitāti ekspluatējot Kombuļu Inesi ar viņas neadekvāto pasaules uztveri. Meklētāja rezultāti runā paši par sevi. Nožēlojami!

VAI MĒS TO PACIETĪSIM? Es nestāvēšu malā un neklusēšu!

1. Es aicinu visus, kas arī domā ka igauņi un delfi mūs ir nepamatoti un brutāli apdirsuši, atbalstīt spokus šī raksta komentāros.
2. Ieteikt šo rakstu sociālajos tīklos, lai Tavi draugi uzzina patiesību!
3. Atbalstīt spokus, atspēkojot apvainojumus nomelnojošā raksta komentāros.
4. Parādīt solidaritāti un par šo rakstu ielikt plusiņu.

Atvainojiet par emocionālo valodu, bet es nespēju stāvēt malā un noskatīties, kā cilvēki, kuriem nav pat mazākās nojausmas par pilsoniskās žurnalistikas pamatprincipiem, mēģina visu sadirst.

2976 49 292 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 292

0/2000

Es personiski uz šo provokāciju necenstos "krasi" reaģēt, bet gan argumentēti uzrakstītu ekspress.ee vēstuli ar pieprasījumu, lai šī raksta autors izskaidro faktus, uz kuriem ir balstīts noteiktais raksts.

3 0 atbildēt

Tā nu gan nav patiesība. Jā, te ir visdažādākie temati, bet, manuprāt, spoki.lv ir paraugs patiesai demokrātijai. Ja cilvēkiem kaut kas nepatīk, tas tiek iesviests musarā. Visi drīkst izteikt savu viedokli, visi to drīkst kritizēt/atbalstīt or whatever. Nu vienīgi tā sadaļa 'Šoks', taču vai tad mums jāslēpj lietas, kas notiek sabiedrības padibenēs? Tāpēc jau tas ir 'Šoks', nevis 'Tā noteikti vajag darīt'. Domāju, ka tiem cilvēkiem tiešām kaut kas nav kārtībā ar galvām, vai arī virspusēji iedziļinājušies un par to izteikuši kaut kādu galīgi nenozīmīgu kritiku.

 

P.S. Novāc bildi, kairina acis. :D

3 0 atbildēt

Ha ha Igauņiem tikai tagat pieleca par Kombuļu Inesi. emotion 

3 0 atbildēt

Vai tad spoki.lv sevi nepārdeva kādam no lielajiem LV portāliem???????

2 0 atbildēt

Atvainojos. Es pats spokos iegriezos salidzinosi biezi, paskatities kas te ir, bet es piekritisu siem izteikumiem. Spoki, no ta kas bija 3-4 un vairak gadi atpakal ir aprvertusies ar par mazu bernu izklazu sturiti. Pilnigs mesls, 99% nelasaams. Es ienaku tikai ieraduma pec un ceru pa visu dienu izlasit kaut vienu sakarigu rakstu. Agrak to rakstu bija vismaz 10x mazak, bet varteikt visi bija ieveribas cienigi.

4 2 atbildēt

Agrāk tak delfi spokus reklamēja, tagad apvainojušies, ka nesavāca pirms teveneta  emotion

2 0 atbildēt

Igauņi gan lēni,cik gadus jau ir kombuļu ineses bildes  emotion un vispār delfi paši sevi noniecina  jo viņiem ir  viss  vairāk  viņas bildes,būtu viņa jāsūta igauniju lai viņi papriecājas.............. emotion

2 0 atbildēt

sadistiski slepkavas? :D

abet vai nav rēali pohuj ko domā igauņi?

2 0 atbildēt

Es atbalstu spokus! Tā bilde fonā ir tik pretīga cik tāda rīcība!

2 0 atbildēt

Nost rokas no spokiem.lv.jacky turies.

2 0 atbildēt

Jāsāk mācīties hakot :D If u know what i mean.

2 0 atbildēt

Da tiem igauņiem darīt nav ko. Lai labāk iet zoodārzā vērot, kā sliņķi pa krātiņu skraida. 

2 0 atbildēt

Citus apvaino tikai tie, kam skauž, vai tie kuri ir nobijušies.

Tie  ekspress.ee  murgi liecina tikai par to, ka Mēs esam labāki par viņiem.

2 0 atbildēt

Manuprāt to visu nevejag uztvert tik saasināti, jo WHO CARES ko kurš saka? Visi grib izcelties ar kaut ko savu. Mūsdienās notiek cīņa patpar kvadrātmetru, tāpēc pajāt ko murgo kaut kādi Igauņi!

2 0 atbildēt
Igauņi paši nesaprot, par ko raksta!
2 0 atbildēt

Es jau arī nepiederu pie šoka sadaļas faniem. Nekad tur nelienu.

Visādi citādi "spoki", protams, ir super pasākums.

2 0 atbildēt

apkurījušies elfi tie delfi.

2 0 atbildēt

emotionpat nav ko pateikt...

2 0 atbildēt
Nu igauņiem savs taisnība ir...
5 3 atbildēt

Bet ja tā padomā... negatīva reklāma tomēr arī ir reklāma... tie kas te jau iegriežas, tie tāpat jau zin, kas te ir, bet šāds raksts tik radīs pārējiem interesi ienākt un apskatīties, vai tiešām te tā ir...

2 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »