local-stats-pixel fb-conv-api

Izglābti no apēšanas!56

199 1

Bildēs redzama vairāk kā 1000 kaķu glābšana,kuri tika atrasti koka kastēs,izsalkuši un izslāpuši smagās automašīnas avārijas vietā,kas tos veda uz restorāniem Guandun provicē(viena no bagātākajām Ķīnā),kur tie kļūtu par ēdienu! Austrumu zemēs šāda cietsirdība jau ir novērojama ilgu laiku,pēc Āzijas dzīvnieku aizsardzības biedrības locekļa vārdiem,šāda rīcība pastiprinās,jo iedzīvotājiem palielinās vidējie ienākumi un viņi var sev atļauties šādas "delikateses". Gada laikā ķīnieši apēd ap 4miljoniem kaķu,kurus speciāli audzē lauku iedzīvotāji lai dabūtu papildus ienākumus(1.69Ls/kg). Daudzi līdz galamērķim tā arī nenokļūst,jo iet bojā,bet pārējos būros noliek pie restorāna un apmeklētāji izvēlās sev tīkamo,kuru pagatavos. Un ciniskākais šajā visā ir tas,ka ja apēd kaķēnu,tas nesīs nelaimi,tāpēc gaida kad kaķis sasniegs gada vecumu.

Kaut kas briesmīgs! Zemāk bildes un apraksts ar glābšanu!

199 1 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

Šķībacainies sūdi! Ka tik parīt visu kas kustās.

Labprāts pats iebāztu tos cilvēkus tādā kastītē un nosviestu lejā pa stāvām kāpnēm, lai salūzt visi kauli un pie raizes smadzenēs iesitās kāda gudrība. emotion

40 3 atbildēt

Nabaga minkas... Prieks, ka šos minkas izglāba, taču tik daudzi ir miruši un daudzi vēl mirs... :(

26 1 atbildēt

Tie dzeltenie tūlīt viens otru sāks rīt kā delikateses. Lopi tādi.

26 2 atbildēt

Nu un kā Eiropā tiek turētas vistas???? mazā būrītī un truba pa taisno māgā, nez vai kāds te par to domā Rimi uz atlaidēm pērkot broilera filejas...

Un ko indieši domā, kad mēs galdā ceļam govs mēli?

Skatamies uz sevi tad aprejam citus dārgie veģetārieši.

Protams minku žēl bet ciām tautām citas garšas kārpiņas.

14 1 atbildēt

Jobanie čainīzeri,es nēesmu rasists,bet tos lohus nu nekādi nevaru ciest!Lai ēd viens otru,tad tiktu atrisinātas daudz problēmas! emotion

8 1 atbildēt

Slimie šķībacainie, kaut japāna sāktu ar viņiem pa to salu kauties un uzmestu uz ķinas pāris kodolbumbas un tie jākļi visi sadegtu.

5 1 atbildēt
Prieks ka vismas dažas no tām saucamajām "delikatesēm" tika izglābtas.Ko cilvēki domā ēdot kaķus?Slimi
4 0 atbildēt

Ņemot vērā ķinas izaugsmes līmeni, drīz Eiropā parādīsies restorāni ar "interesantām" delikatesēm!

4 0 atbildēt

ak jā! tie kas raksta "stulbie ķīnieši" parullējiet uz augšu un pievērsiet uzmanību glābējiem  emotion

3 0 atbildēt

Tagad jau visi ir lielie aizstāvji! Bet kas notiek, kad ikdienā lietojat gaļu?! 

Pēc visu komentētāju domām- cūka, govs utt. nav dzīvnieks... tos var ēst! 

emotion 

3 1 atbildēt

ķīnieši! tiem nav pilns rublis emotion

1 0 atbildēt

Ja es kautko tādu redzētu, es visiem pa priekšu skrietu ar cirvi pa priekš, lai atbrīvotu drīzāk kaķus ( ak mani mīļie kaķi) pie reizes izšķaidītu seju katram kurš kautr reizi ir ēdis kaķi. Vispār cik pretīga rīcība no viņu puses, turēt kā mājdzīvnieku lolot un lutināt, bet vakarā aiziet un nobaudīt kaķa gaļu smalkā restorānā.Cik tas ir zemiski.

2 1 atbildēt

Nu, jā .. mēs jau izlutināti. Mokam tik cuukas, vistas, zivis, aļņus, bebrus utt kaut šie dziivnieki nearko diži neatškiras no kaķa  ... Phe, kas tur traks, ķiiniešu ēdienkarte ir tik bikiņ plašāka. Tāpēc, ēdot gaļu, padomā kārtīgi, kas tā par gaļu vispār ir un cik nežēlīgā ceļā viņa ir iegūta, lai nonāktu liidz tavam šķīvim ! Visi kā viens, tik bļauj, ka nevar tos ēst, jo tie ir puukaini un mīļi :D .. jomajo, truši ar ir puukaini un mīļi :D kāpēc īsti nevar ēst kaķus a zakīšus var? ... ja tev nav pierasts tos ēst, tad nebaksti citam aciis, jo tiem kaķis ir taspats kā tev trusis vai vista  !

0 0 atbildēt

Es uz turieni varetu aizsutit tos 7 kas katru ritu ara pie miskatem pikst emotion

1 1 atbildēt

Ja tos apēd tad nevar piesieties diemžēl, kultūras atšķirība tas arī viss. Kretīniski, ka esam radīti tādi kropļi ka jāgalina citi nost lai izdzīvotu. Gaidu to dienu kad parādīsies kāda laba epidēmija/slimība kas masveidā nogalina cilvēkus tā ka visi līdz pēdējam nosprāgst, tad planēta sevi sadziedēs un cerams izveidos aizsargmehānismu lai nepieļautu tādu parazītu kā cilvēku atjaunošanos.

0 0 atbildēt

tik zheel... emotion

0 0 atbildēt

sūda aziāti .!

0 0 atbildēt
Runa seit ir par humanitaro aspektu, ok, lai ari estu tos kakjus, net nezeliga izturesanas pret dzivnieku :( izvirtulji. Vispar pirmo reizi dzirdu, ka ari kakjus ed. Nozelojami.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

būšu diezgan negatīvs bet indijā domātu ka mēs cietsirdīgi izturamies pret govīm

1 1 atbildēt