local-stats-pixel fb-conv-api

Izglābti no apēšanas!56

199 1

Bildēs redzama vairāk kā 1000 kaķu glābšana,kuri tika atrasti koka kastēs,izsalkuši un izslāpuši smagās automašīnas avārijas vietā,kas tos veda uz restorāniem Guandun provicē(viena no bagātākajām Ķīnā),kur tie kļūtu par ēdienu! Austrumu zemēs šāda cietsirdība jau ir novērojama ilgu laiku,pēc Āzijas dzīvnieku aizsardzības biedrības locekļa vārdiem,šāda rīcība pastiprinās,jo iedzīvotājiem palielinās vidējie ienākumi un viņi var sev atļauties šādas "delikateses". Gada laikā ķīnieši apēd ap 4miljoniem kaķu,kurus speciāli audzē lauku iedzīvotāji lai dabūtu papildus ienākumus(1.69Ls/kg). Daudzi līdz galamērķim tā arī nenokļūst,jo iet bojā,bet pārējos būros noliek pie restorāna un apmeklētāji izvēlās sev tīkamo,kuru pagatavos. Un ciniskākais šajā visā ir tas,ka ja apēd kaķēnu,tas nesīs nelaimi,tāpēc gaida kad kaķis sasniegs gada vecumu.

Kaut kas briesmīgs! Zemāk bildes un apraksts ar glābšanu!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
199 1 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 56

0/2000

Nu, jā .. mēs jau izlutināti. Mokam tik cuukas, vistas, zivis, aļņus, bebrus utt kaut šie dziivnieki nearko diži neatškiras no kaķa  ... Phe, kas tur traks, ķiiniešu ēdienkarte ir tik bikiņ plašāka. Tāpēc, ēdot gaļu, padomā kārtīgi, kas tā par gaļu vispār ir un cik nežēlīgā ceļā viņa ir iegūta, lai nonāktu liidz tavam šķīvim ! Visi kā viens, tik bļauj, ka nevar tos ēst, jo tie ir puukaini un mīļi :D .. jomajo, truši ar ir puukaini un mīļi :D kāpēc īsti nevar ēst kaķus a zakīšus var? ... ja tev nav pierasts tos ēst, tad nebaksti citam aciis, jo tiem kaķis ir taspats kā tev trusis vai vista  !

0 0 atbildēt

būšu diezgan negatīvs bet indijā domātu ka mēs cietsirdīgi izturamies pret govīm

1 1 atbildēt

Diemžēl, šādi un vēl trakāk notiek kažokādu audzētāvās Ķīnā, kad nelikumīgi minki, suņi un kaķi tiek ķerti un tiem novelk ādu vēl pusdzīviem. 

0 0 atbildēt

cilvēki ir idioti. jā es runājum par komentētājiem šeit

4 5 atbildēt

LOHI emotion

0 2 atbildēt

Nabaga ķīnieši tagad mirs badā...

1 9 atbildēt

opaan gangnamstyle !

0 9 atbildēt