local-stats-pixel fb-conv-api

Tests: Tu esi kreisās vai labējās politikas atbalstītājs?

Sveiki spoki un spocenes! Nolēmu uztaisīt tādu testu, kādu es vēl neesmu redzējis spokos - kādas politikas novirziena atbalstītājs esi. Lai gan spokos, diemžēl, nevar ievietot pilnu politisko spektruvienā testā, taču domāju, ka šis tests palīdzēs atbildēt uz jautājumu, kas ir uzrakstīts virsrakstā.

P.s. Testa jautājumi ir ņemti no tādām vietnēm, kā https://www.politicalcompass.org , https://8values.github.io u.tml. Es neesmu galēji kreiso un galēji labējo politiku atbalstītājs, kā to varēs noprast pēc dažiem jautājumiem. Tests ir izveidots izklaides pēc, nevis kā reāls līdzeklis, lai noteiktu savu politisko piederību.

Testā ir 10 jautājumi.

226 6
226 6 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000
"Jūs esat kreisās politikas atbalstītājs! Apsveicu!" Pēc politiskā kompasa es esmu centrisks libertariānis, ar pavisam nelielu pārsvaru uz kreiso pusi. Tā kā samēră atbilstoši.
1 1 atbildēt

Tests nav Saeimas sēde. Testa mērķis ir noskaidrot katra viedokli. Šajā ziņā cilvēkam var arī nebūt viedokļa uz daudziem vai arī visiem jautājumiem. Saeimā gan nevajag atturēšanos. Ja esi šīs partijas (KPV LV) biedrs vai kādas citas, tev nav konkrēti mani jāpiespiež kaut ko darīt, lai izņemtu "Atturos" funkciju Saeimā. To var izdarīt pilnīgi un mierīgi bez manas līdzdalības. emotion

P.s. Testu pārveidot nav iespējams, ja tests ir publicēts pirms vairākām dienām. 

0 0 atbildēt

vairāk kā puse komunistu, 7% labējo - tas ir iemesls, kura dēļ Latvijas ekonomikā nekas labs nenotiks, 

0 0 atbildēt

Jūs esat centriskās politikas atbalstītājs! Apsveicu! 🙂

https://media.tenor.com/images/db4f0e9958b867356a6a4a3bfd825260/tenor.gif

0 0 atbildēt
Neviens gudrs cilvēks nesaprot, ka medicīna NEVAR BŪT PAR VELTI. Psrs laikos tā bija par velti, bet tās līmenis bija zems. Tagad daudzi komunusti brēks, ka tā nebija jo tā nevar būt... minēs kaut kādus piemērus, bet psrs cilvēki mira no tādām slimībām, ko rietumos sekmīgi ārstēja. Tādu slimību ir simtiem. Vienkārši agrāk to neviens neafišēja. Tika radīta ilūzija, ka viss bija labi un visi laimīgi. Tas pats ar visām pārējām komunisma ( kreisajām) idejām. Tas ir marasms, tāpēc par kreiso idejām fano pārsvarā nabadzīgi, neizglītoti cilvēki. Varētu vēl padiskutēt par bezmaksas izglītību. Bet tikai spējīgiem bērniem. Bet tā arī notiek. Gudri bērni dabū dažādas stipendijas, ir iespējams studējošo kredīts. Arī valsts dažreiz atbalsta un veido dažas budžeta vietas. Ar to arī pietiek. Negribi mācīties, maksā.
1 2 atbildēt
Jūs esat labējās politikas atbalstītājs! Apsveicu! emotion Bet skatos, ka lielākā daļa komunisti. Tāpēc ušists rīgā pie varas sēž.
1 2 atbildēt

Tizli ...

0 1 atbildēt

Anarhija-visas kārtības māte!

1 3 atbildēt

Nav patiesi izpildāms tests!Nevar viennozīmīgi atbildēt uz šādi sastādītiem jautājumiem!!!Piem.-''pirmās paaudzes imigranti''...Kura gatsimta??Katrā gadsimtā ir pirmās paaudzes imigranti...kuru valstu teritorijas...Labi domāts tests,bet pilnībā nepārdomāts!Par šo tēmu ir vērts uztaisīt testu!Mēģini vēlreiz!

3 6 atbildēt

Pārliecināts labējais - un testā arī tā sanāca. Vēsture pierādījusi, ka kreisās idejas vienmēr ved uz elli visām tautām, kuras tās izmēģina.

2 5 atbildēt
« 1  2  3 »