local-stats-pixel fb-conv-api

Kibergoti40


Kiber goti – goti, kuriem ir noslieces uz kiberpanku stilu un drūmo elektronisko mūziku. Pirmais termina „kiber gots” (Cyber Goth) pielietojums ir attiecināms uz lomu spēlēm 1990. gadā. Pirmā kiber-gotiskā grupa bija „Alien Sex Fiend”. Subkultūras sākums skaitās 1997. – 1999. gads.



Kiber-gotu estētika

Kiber-goti kultivē kiborga un postcilvēka ideālu. Parasti viņi klausās industriālo vai post-industrialo (EBM, Dark Electro, dažreiz arī power-noise) mūziku, lasa kiberpanku literatūru un skatās anime. Kiber-goti pulcējas klubos, dzer kokteiļus, dejo, dzīvo naktsdzīvi.


Kiber-gotu izskats Spīdīgi zābaki uz augsta papēža vai platformas ar daudzām dzelzs sprādzēm. Spīdīgas (gaismu atstarojošas) pieguļošas melnas bikses, krekli ar atribūtiku un uzrakstiem, topiņi, sintētiskas žiletes uz rāvējslēdzēja, apmetņi. Dažreiz kiber-goti izmanto arī militāro stilu. Meitenēm parasti ir lateksa mini-svārki ar horizontāli strīpotām zeķubiksēm un uzroceņiem. Topiņi ar lielu izgriezumu un atsegtu vēderu. Matu krāsa kiber-gotiem parasti ir radioaktīvā krāsā (zaļā, zilā, sarkanā, violetā). Mati bieži ir sapīti „dredos”, bizītes vai matos ir iepīti vadi. Ļoti populāri ir pīrsingi – jo vairāk, jo labāk. Parasti caurdur seju visās iespējamās vietās – ausīs, degunā, lūpās, uzacīs. Kiber-gotu grims parasti ir ļoti agresīvs – arī ar radioaktīvām krāsām.

« 1  2  3 »
120 5 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

pedeejaa bilde ^^ for6a +++

1 0 atbildēt

kā gan sevi var par tādu ķēmu pataisīt?

1 0 atbildēt

Tad re kas ir PoWer NoisE

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1BnXkL3mw5Y&amp;hl=en_US&amp;fs=1";></param><param">http://www.youtube.com/v/1BnXkL3mw5Y&amp;hl=en_US&amp;fs=1";></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1BnXkL3mw5Y&amp;hl=en_US&amp;fs=1"; type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

1 0 atbildēt

nevēletos būt vecāku vietā

1 0 atbildēt

13. spoki lv brilles? :DD

1 0 atbildēt

Kamēr ar visām ķēdēm un visiem parējiem sūdiem sakarās, tikmēr jau ir diena pusē. :D

1 0 atbildēt

atbildot uz black komentāru " 17-izjaati mati "

tā ir lelle  

0 0 atbildēt

19. tam čalim pa zobiem gan negribetos dot. :D

2 2 atbildēt

Atgādina plēseju no "Aliens vs predator". emotion

0 0 atbildēt

riebjas man šie te, bet lai jau ir, man vēl netraucē.

0 0 atbildēt

par traku

0 0 atbildēt

smukīī

1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " tu un pārējie - tipisks pelēkais latvietis, ... "

Nu patiešām, es labāk būšu pelēkais lavietis tāpat kā pārējie, jo man vēl nedaudz rūp, ko cilvēki par mani domā, nevis ģērbties kā no citas pasaules citiem par apsmieklu.  

1 2 atbildēt

Kas vel nebus?

0 2 atbildēt

haha, taadi eermi, shitos nemt un likt graavjus rakt kameer aizmirst savus kibermeeslus

3 8 atbildēt

2. jau izskatās muļķīgi :D

0 6 atbildēt

un  26. arī :D

0 7 atbildēt