local-stats-pixel fb-conv-api

Start now.38

74 0

Es motivējos no šādām bildēm, tapēc iedomājos kad citiem ar varētu būt laba motivācija. / visās bildēs nav motivācija, bet gan vingrinājumi. :))

Kad sporto visu laiku jautā sev - Uz ko tu tiecies? un atbildot iedomājies par šīm bildēm.:)

« 1  2  3  4 »
74 0 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Tak visi tie vingrinājumi ir bullshits un atkārtojumu skaiti vēl lielāks bullshits.

Sabalansēts uzturs + personīgi veidota vingrinājumu programma + kardio veiks izmaiņas ķermenī, nejau kā Boymens teica - šito darbību dročīšana. Nebūs uztura - varēsi savas presītes stonā dragāt cauru sutku, bet kubi ka nesprāgs tā nesprāgs ārā. Viss šis visiem liekas tik elementārti, bet apakša pamatā ir zināšanas, tikai tad kaut ko var sakt darīt.

4 0 atbildēt

Man labāk patiktu ja visas meitenes būtu kā krastā izskaloti vaļi, un smaržotu pēc trekniem pončikiem :D

Romantiskam noskaņojumam varētu, čaukstināt čipšu pakas...

Dievinu kad karstās vasaras dienās viņas vieglā gaitā slāj pa Pilsētas ielām, tecina sviedrus un sūdzās par sirds maspēju...

MMMm kas var būt labāks par tuklu rūķeni :D emotion emotion

2 0 atbildēt
Vispār jau no arī no tā squatu/preses/planku "dročīšanas" ir labums- labi tiek attīstīti muguras dziļie muskuļi. Ja baidies sačakarēt muguru ar dl, tad šī ir pieņemama alternatīva, jo dziļos muskuļus trenē labi.
1 0 atbildēt

Push ap nigga

0 0 atbildēt

Wtf, kurš normāls cilvēks taisa visus tos 30 dienu sūdus presei un kājām? Nu tiešām domājat, ka katru dienu dročījot 100 preses vai pietupienus 30 dienās baigie rezultāti būs? emotion

1 1 atbildēt

es sapratu ka vispārēji, bet es negribu lai tu savus ieteikumus raksti mana raksta komentāros, izveido savu rakstu ar saviem padomiem!

0 0 atbildēt

Vainu sakarīgi raksti vai neraksti vispār!emotion

Bet tik cik es sapratu - tu esi idiots, jo tur nekur tā nav teikts!emotion

0 0 atbildēt

Man arī ļoti palīdzēja motivācijas bildes. Jau vairāk kā mēnesi sportoju un ēdu veselīgi, jau ir redzami rezultāti, tas mani priecē un nemaz nav domu beigt. Ļoti labs raksts. ;)

0 0 atbildēt