local-stats-pixel fb-conv-api

No kurienes rodas mūsu vēlēšanās ?12

Kāpēc mēs ejam pie psihologa ?

Lai:

atrisinātu savu problēmu;

tiktu skaidrībā ar sevi;

atrastu kopīgu valodu ar bērniem;

uzceltu harmoniskas attiecības pārī;

saskatītu savu aicinājumu dzīvē;

lai kas tas arī nebūtu ...

Patiesā psiholoģija ir psiholoģija cilvēkiem. Šāda psiholoģija ne tikai izvirza, bet arī risina problēmas, palīdzot atrast vispareizāko risinājumu pašās sarežģītākajās dzīves situācijās.



34 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Priekš kam-tas laikam tiešais tulkojums no krievu valodas :) Labāk izklausās- kāpēc mēs......

5 0 atbildēt

"Un mēs visi gribam harmoniskas attiecības ar savu mīļoto cilvēku." Visi nē emotion Man piemēram tādas attiecibas liekas stulba un lieka laika tērēšana. Tā vieta lai bezjēga marinētos  kāda garlaiciga vieta ar to "mīļoto" cilvēki, es labāk eju padaru kautko no ka dzīvē būs jēga.

2 0 atbildēt

šitais viss ir tādiem nūģiem kuri vēl nav pratuši izzināt sevi, un tādiem gudreļiem kuri grib pārlasīt jau zināmu informāciju, be citiem nesaprast. 

par mani, nu protams - uzbūvēts jau esmu kā vairākums cilvēku un esmu tik atšķirīgs kā pieņemts kas liek būt vienādam, toties kā jau daudzi citi uzskata sevi par unikumu tad es tiem piebiedrojos, kaut iekšēji esmu vairāk antisociāls, jo es varu izprast citus labāk par sevi, tāpēc vēlarvien varu maldīties sevī tādejādi vēl vairāk izprotot citus. 

negribu izskatīties kā prātvēders, kas neizmanto gudrus vārdus, bet manuprāt es zinu kas es īsti esmu, zinu arī kādēļ es esmu un kāda ir dzīves jēga, kā arī kā viss darbojas. 

es esmu cilvēks - vismaz šajā brīdī, un es esmu lai izpildītu savu misiju kā šī būtne, tieši šādos apstākļos. es precīzi zinu kas man vajadzīgs, kas nē, un kas kā ir jādara, turklāt zinu arī to kas būs un kā sanāks. bet lai to visu nesarežģītu es sev to nejautāju, bet dažreiz tas pats atnāk pie manis. 

turklāt ja iekļauj paranormālo un augstākos spēkus, tad es vienkārši nevaru nevēlēties ciešanas, jo tas izjauc līdzsvaru un es mokos tā vai šā, tāpēc labāk to noteikt pašam. 

cilvēkam katru dienu ir jāpaveic vairāk nekā iepriekš, cilvēks var izdarīt visu ko vēlas, untātālāk..

ko lai piebilst - visam ir jēga, tikai bieži to nevar saskatīt. 

1 0 atbildēt