local-stats-pixel fb-conv-api

Māte nevēlējās vakcinēt savu bērnu, ārsts perfekti atbildēja kāpēc tas ir stulbi65

Pasaulē ar vien populārāk kļūst strīdēties par sīkumiem bez iepriekšējām zināšanām. Pēdējos 20 - 30 gadus viena no populārākajām tēmām ir vakcinācija.

Reddit lietotājs Graynard, savā Reddit lapā bija nopublicējis jautājumu, domātu šī portāla lietotājiem - ārstiem:" Kāds ir viņu vispārsteidzošākais "Es nespēju noticēt, ka man ir šāda saruna ar pieaugušu cilvēku" stāsts.

Kāds no atbildētājiem dalījās ar lielisku stāstu, kurš apliecināja to, ka nevajag uzticēties slavenībām vai vienkārši cilvēkiem bez priekšzināšanām. Kāda māte bija norādījusi, ka nevēlās, lai viņas bērns saņem vakcīnu, jo Dženijas Makkārtijas (Jenny McCarthy) grāmata norāda, ka viņas bērns ieguva autismu no Timorezāla (Thiomersal) viņā MMR vakcīnā.

Ārsta atbilde uz šo ir bijusi precīza un definējoša, iedalīta, īsos un kodolīgos punktos:

1. Dženija Makkārtija ir vienu reizi Playboy tikusi modele, kura vēlās notirgot savu grāmatu

2. MMR ir vakcīna kura nesatur Timorezālu

3. Timorezāls satur Etildzīvsudrabu (Ethylmercury) kurš paūd no ķermeņa 10 dienu laikā atšķirībā no metildzīvsudraba (methylmercury). kurš ķermenī saglabājas mēnešiem un patiešām var radīt problēmas.

4. Masaliņas pagājušajā gadā pasaulē nogalinājušas 135000 cilvēku

5. Autismam ir liela iespēja tikt iegūtam ģenētiskā veidā. Ja vienam no identiskajiem dvīņiem tāds ir, tad ir 75% iespējamība, ka šī pati problēma būs arī otram dvīnim.

6. Endrjū Veikfīlds (Andrew Wakefield) viltoja izpēti, kas saista autismu ar MMR vakcīnu, pazaudēja savu ārsta licenci un nopelnīja miljonus palīdzot, advokātiem tiesāties un tirgojot grāmatas. Viņš dzīvo villā Anglijā.

7. Es mācījos skolā 11 gadus, pavadīju 10000 stundas mācoties un tikai gribu bū pārliecināts, ka jūsu bērns paliks vesels. Beidziet domāt, ka jūsu 5 minūšu interneta izmeklēšana kaut ko nozīmē, tiec pāri sev un vakcinē savu bērnu.

Kā jūs, spoki domājat? Vakcinēties vai nē? Bīstami vai droši veselībai? Vai tas dod jēgu, vai arī tikai atdodam naudu medicīnas kompānijām?

258 2 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 65

0/2000
Skrīnšot done
0 0 atbildēt
Ineta mediķiem šiet spoki.lv derētu iemācīt atšķirību - bakteriāla problēma un vīrusa infekcija. Baktērijas, ar antibiotikām, vīrusus ar "miljonsveidi" ieskaitot vakcināciju
0 0 atbildēt
Kas mus pasarga.no slimibam ?? Imunsistema. Ja.imunsistemainav ko darit tad vina ir vaja. Piemers. Manai vecaimammai tulit bus 80''' vina principiali neiet pie arstiem...atsakas no hospitalizacijas utt... un ziniet zales ko vina lieto ir 10x mazak ka vinas vienaudzem. Varbut izbemums bet varbit tas fsrmacijas.bizness ir.tiesi tik koruptets kanpar to saka konspiravijas teorijad
0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu vakcinētu savus bērnus vai sevi?

Cits variants: atkarībā pret ko

0 0 atbildēt

 emotion 

1 1 atbildēt

piparu rugtais un kiploki ar medu vairak neko nevaig

0 1 atbildēt
Un pateikšu kpc stulbi vakcineties, jo ir debili ārsti kas nojāj ar vakciinaam veselibu, un ne visi cilveki blet ir jauztver vienādi, vienam vakcina palidz citu nobeigs
0 1 atbildēt
Komentos pilnīgs idiotisms. Tie komenti,kas puslīdz sakarīgi, tie nodzēsti. Taisam skrīnšotus
0 1 atbildēt

Kā teica viens komiķis "Tā taču ir Dženija Makkārtija! Nav brīnums, ka viņai piedzima dēls autists!"

0 1 atbildēt

@Aptauja: Vai tu vakcinētu savus bērnus vai sevi?

Cits variants: Man nav bērnu.

0 1 atbildēt

Ja tiko piedzimusham ziidainim idiotu bars ielaiz turpat vai padsmit vakciinas ,tad tas arii skaitas normaali? Tiesaam muusdienaas cilveeki palikusi tik vaargi ,ka nepieciesamas vakciinas lai izdziivotu un radiitu imunsisteemu..?? Hren ar to dziivsudrabu ,bet taas potes ir pilnas ar dazaada veida drazu kuru organisms muuzaa nav redzeejis un pat nesapno par to ,pat ja daudzas no taam drazaam uzsuucas un pazuud no organisma..Taapat nesakiet ,ka taas neatstaas tikpat sliktas sekas uz organismu ,kaa pati slimiiba -kura dabiigaa veidaa iemaaca organismu ciiniities..Ja tiesam esat tik sabojaati ,vaargi un jums ir paranoja no masalinjaam vai laima ..tad skrieniet vien vakcineeties.Tiem kam lemts saslimt saslims taapat untiem kam lemts mirt -taa diena taapat pienaaks ,ar vai bez potes. Liidz mana muuza galam neviens man neiestaastiis ,ka cilveekiem ,kas taads ir vajadziigs un nevajag murgus par to ,ka apdraudu apkaarteejos kuri ir poteejusies-Neesmu to darijis kops beerniibas un netaisos..atceros cik slikti jutos no taam poteem..pa trepeem peectam nevareeju uzkaapt..sirds leca pa muti laukaa un galva kaa mucaa..turklaat arii normaala depresija un noskanojuma pazusana peectam garanteeta-par zombijiem muus taisa..nee paldies Driiz jau nonaaksim tik taalu ,ka lielaakajai daljai dabiigaa imunsisteema buus iznicinaata un bez poteem vispaar nevarees dziivot.. Sauciet mani un man liidziigos par neizgliitotu mulki,bet pat tad labaak palieku pie sazverestibas teorijas.ka tas viss domaats civilizaacijas leenai izniicinaasanai..

3 4 atbildēt

@Aptauja: Vai tu vakcinētu savus bērnus vai sevi?

Cits variants: Nē, jo tas sāp.

0 2 atbildēt

Bērnus nav jādzemdē, kur nu vēl jāvakcinē!

0 2 atbildēt