local-stats-pixel fb-conv-api

Martinam Prusekam problēmas ar veselību24

84 1

Uzreiz pēc otrās Rīgas DINAMO play-off spēles Balašihā (0:2) ģērbtuvē problēmas ar veselību sākās vārtsargam Martinam Prusekam. Komandas medicīniskais personāls, kopā ar pieaicināto ātrās medicīniskās palīdzības brigādi, lai neriskētu ar hokejista veselību, pieņēma lēmumu nogādāt Pruseku vietējā slimnīcā, rūpīgākai izmeklēšanai. Kopā ar čehu vārtsargu Balašihā palika arī komandas fizioterapeits. Šobrīd Pruseks jau pametis slimnīcu un rīt atgriezīsies Rīgā, tomēr diez vai viņš varēs piedalīties nākamajā play-off sērijas spēlē pret HK MVD.
 
Šobrīd Rīgas DINAMO ir piemeklējusi savainojumu epidēmija, jo jau iepriekšējā sērijā pret SKA visai nopietnus savainojumus guva vārtsargs Edgars Masaļskis (potīte) un uzbrucējs Ģirts Ankipāns (lauzts pirksts). Pirmajā sērijas spēlē pret HK MVD cirkšņa savainojumu guva uzbrucējs Mike Iggulden, bet tagad šai lazaretei ir pievienojies arī Martins Pruseks. Tikai nesen no savainojumiem ir atkopušies arī aizsargi Rodrigo Laviņš un

84 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.dinamoriga.eu
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

iešām cerams ka nav nekas nopietns gadījies.. :/

0 0 atbildēt

dinamo tgd ir shaise !

0 1 atbildēt

Ak....vnk tā nosita garīgo ...... par 50% mazāk gribās iet uz pirmdienas spēli. ļoti gribējās redzēt savējo labāko sniegumu.

0 1 atbildēt

njaaa....tas mueseejiem ir pavisam slikti......tadel ari zaudee....:)

0 6 atbildēt