local-stats-pixel fb-conv-api

Manas 6mēnešu pārvērtības.+8kg47

313 49

Jau kādu laiku esmu nolēmis dzīvē piepildīt LIELU mērķi, kļūt par fitnessa modeli. Kādreiz mana ikdiena sastāvēja vien no ballītem un saprotams alkoholu, bet pienāca brīdis, kad man tas bija jau līdz kaklam jo ballējoties tikai pazaudēju laiku un netiku galā ar savām lietām.

Sākumā nolēmu trenēties, lai uzlabotu savu pašsajūtu un fizisko stāvokli, bet nedaudz vēlāk sāku aizrauties, meklēju cilvēkus no kuriem iegūt plašāku informāciju, lai vairāk izzinātu šo tēmu.

Esmu nospraudis mērķi muskuļu masā sasniegt 90 kilogramus. Sākumā mans svars bija 72 kilogrami, bet šobrīd esmu uztrenējies līdz 80 kilogramiem, tā ka viss vēl ir priekšā.

Rezultāti ir acīmredzami. Jau pirmajā mēnesī, kad sāku trenēties bija lielas pārmaiņas, muskuļi auga un kļuvu spēcīgāks.

Esmu apņēmības pilns turpināt strādāt, lai sasniegtu savu fitnesa mērķi.

Pievienoju nelielu ieskatu no sava treniņa, kā arī iepriekšējās dzīves momentus, kurā daudz par daudz atpūtos...

Ja jums rodas kādi jautājumi saisībā par šo tēmu droši rakstiest, centīšos palīdzēt, kā arī mans treneris var sastādīt ļoti effektīvu programmu jebkuram ķermeņa tipam un mērķim.

Ceru jums patika manas pārmaiņas un esmu iedvesmojis kādu neapstāties pie iesaktā vai uzsākt šo sporta veidu un izmainīt ikdienu.







313 49 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

dzer un sporto? pareizi!  emotion 

0 0 atbildēt

6 mēnešos dabūt klāt 8kg var arī neejot uz kačalku  emotion 

0 0 atbildēt
emotion
2 2 atbildēt

rīsi pietiekaimi daudz "Sporta uzturu", svars neizpaliks. Man, visu apzinīgo muuzhu sverot normāli, šādas problēmas gan shkjiet gauzhaam neizprotamas.. Laikam buut skalam ir tikpat mazveertiibu veicinoshi kaa buut iisam. Lai izdodas ieceres, galvenais, maaceet uz sevi paskatiities no malas. cheers!

1 1 atbildēt
Vilkmē 70kg ar jostu...derētu muguru vairāk nostiprināt lai tik mazs svars nebūtu ar jostu jāceļ.
1 1 atbildēt

neesmu nekāds specs šajās lietās, tiesa. No malas mani novērojumi ir šādi: cilvēks, kurš ir pēc dabas kaulains un viegls, var trenēties zālē, cik grib. Jēgas nekādas, ja grib muskulju masu. Tad šis cilvēks sāk lietot "sporta uzturu" u.c. pulverus, trenējas, un masa pieaug. Tātad ir 2 scenāriji - vienā cilvēks kačājas un neko nerij, otrā kačājas un rij. Pirmajā gadījumā masa, ja pieaug, tad pieaug minimāli, otrajā gadījumā - pieaug solīdi. Tāpēc es neuzskatu, ka masas pieaugums ir kāds rādītājs. Tās mākslīgi radītas ir sekas tam,  ka cilvēks trenējas svaru zālē. Esmu vairāk basketbolistu sabiedrībā apgrozījies..un cik redzu, ka no kaulainajiem kāds ir palicis "lielāks" tas vnm ir bijis kaut ko rijot. Ja raksts būtu par to, ka cilvēks trenējas un viņam progresē lēciens vai ātrums, vai citas atlētiskās īpašības, būtu cita runa. Ja šajā domu gājienā ir kas nepareizs, lūdzu norādi. Paldies, ir jau labi! emotion

0 1 atbildēt

un, ja kauls uzaudzee pusgadaa 8kg, tas ar vinju pasaka ko labu? Nopirkt kjiimiju un riit nav nekaada maaksla.

0 1 atbildēt
Cik stundas tu pavadi sporta zālē? Cik reizes nedēlā un cik ilgi? Vnk domāju, cik daudz ir jāstrādā, lai ko tādu sasniegtu
0 1 atbildēt

jā, nu dižš mērķis - fitnesa modelis emotion vispār vīrietis un modelis man šķiet kaut kādi nesavienojami jēdzieni emotion

1 3 atbildēt
Ceru, ka Tu joko. Nu nevar salidzinat lauku darbus ar specifisku trenesanos.
9 12 atbildēt