local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas slimnīcu šausmu stāsti.64

904 7

Tā kā man ir iznācis diezgan pavārtīties pa slimnīcām, pie tam dažādās Latvijas slimnīcās, šo to esmu redzējusi, kas man nedod miera un likās nepieņemami. Šeit aprakstīšu to, ko esmu pieredzējusi pati, kā arī tos šausmu stāstus, kurus man ir stāstījuši citi pacienti, no savas pieredzes. Konkrētas slimnīcas un ārstus es neminēšu, lai pēc tam nesanāk nepatikšanas par negoda celšanu, jo vairs jau neko nevar pierādīt, ne filmēts, ne ierakstīts kas tika un tā tālāk. Šeit būs tikai viens stāsts, kas varētu būt medicīniski uzskatāms par pretīgu. Ja tik tiešām ir vēlme pēc kaut kā ''kreptīgāka'' tieši par ielaistām slimībām, tad dodiet ziņu komentāros un šoka sadaļā parādīsies raksts.

904 7 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

omg... šaušalīgi... bet draugi mīļie, ciki no jums uz morgu ir aizvesti kā mirēji, lai arī vēl pie samaņas? neviens? man šitā "noveicās" : pārrauta vēna - nav ko čakarēties, pat neskatīsimies, vedīsim uz morgu. lieki teikt, ka vēna tikai divās vietās bija niecīgi traumēta (es negraizos vnk netīšām gar dzeloņdrāti nobraucu)

tāpat par operācijām bez iemesla - mieru iekaisums, sāp vēders. ilgstoši. liek rīt kobru 3 reizes neko neatklāj, tur uz pretsāpju zālēm, analīzes netaisa un pēkšņi vienā dienā 14-gadīgu skuķi aizstiepj pie ķirurga aklo zarnu operēt. lieki teikt, ka no operācijas aizmuku kamēr māsiņa puspālī pēc anesteziologa gāja. ak jā - Smiltenē slimnīcā (vismaz 4 gadus atpakaļ) bija divi ķirurgi - vecs ve';cuks kam nenormāli trīc rokas un baigā ķotka, kura vienmēr pēc šmigas smaržo. pēc nostāstiem operē un kaulus lauž pa pālim.

1 0 atbildēt

Man izklausas pēs Jēkabpils slimnīcas, kurā valda pamatīgs bardaks. Cik esmu bijusi pati, cik ar bērnu pa slimnīcu un poliknīku, tik parasti ar sabojātiem nerviem iznāku ārā. Attieksme drausmīga, īpaši jau traumpunktā, ir izņēmumi, kuri tevi vēl mēģina aizstāvēt un pašas dabū pretī. Vairāk tādus rakstus, un ar pilniem vārdiem uzvārdiem un slimnīcu nosaukumiem, jo ir jārunā, savādāk attieksme nemainīsies.

1 0 atbildēt

nespēju izlasīt līdz galam. šito pie šoka vajadzēja, šermuļi skrien pār kauliem...

1 0 atbildēt

Latvijas FAIL !

1 0 atbildēt
Es uzskatu ka ārstam nedrīkst būt mīļam un maigam , tādām jābūt dzīvesbiedram. Ārstam vajag būt mazliet vienaldzīgam , jo ja viņš želos visus kas notiks ar pacientiem ? Neviens nebūs izārstēts . Anestēzijas procedūras dažreiz nevar būt pielietojamas . Man brālis kādu laiku atpakaļ nogrieza pirkstu , Cēsis viņam pateica ka būs jāgriež nost pavisam , jo kauls sadragats ir . Valmierā teica to pašu . Aizbrauca uz Rīgu uz stradiņa universitāti , tur biju pajauns ķirurgs. Piegāja pie brāļa un teica davai cēlies un nāc ar mani , tik nekunksti ka sāp esi vecis . Operāciju taisīja ar vietējo anestēziju , viņam gan urba, gan grieza , īsāk sakot darīja visu pēc kārtas . Brālis viņam pateica ka visu jūt , ārsts viņam saka beidz dirst , pašām tika tāda operācija taisīta un zinu ka tas ir . Vēl bija runājis ar viņu , pielietojis sliktus vārdus un vispār pa dzīvi un tas bija operācijas laikā kura ilga gandrīz 6 stundas , bet tomēr pirkstu izglāba , tikai nelokas pa vidu . Brālis viņam ir pateicīgs kaut arī no sākuma likās ka ķirurgs ir slikts , nekulturāls un varbūt neko nemāk , bet izrādījās ka liels profesionāls ir . To uzrakstīju ne jau vnk tpt prikola pēc , bet lai parādītu ka ārsts var būt skarbs un vienaldzīgs , bet savu darbu viņš zin un ja dara to ne tā kā grāmatas vai filmās , nenozīmē ka viņš dara to nepareizi
1 0 atbildēt

Jo vairāk visko tamlīdzīgu dzirdu un lasu, jo vairāk gribas pamest šo valsti......

3 2 atbildēt

Pirms 2 nedelam salauzu kreiso roku, devos uz tuvako slimnicu, kas saucas Vidzemes slimnica(atrodas Valmiera). Uznemsanas nodala pret mani gan masinas(vardus diemzel neatceros), gan arsts Luucinsh un vina paligs izturejas laipni pret mani. Ari jauna masina, kas pienema uz rentgenu mani taja diena, izturejas laipni pret mani. Nakamaja nedela bija jadodas uz atkartotu viziti pie daktera traumatologa Racena, ari bija labveligs pret mani.

Kad man rokai kaulinus lika pa vietam pirms gipsesanas, masina deva man savu roku, lai spiezu, ja sap, arsts vel macija, ka jaelpo, lai atslabinatu muskulus, nomierinatos un nebutu jablauj. Si pati masina man veltija ari lidzjutigus skatienus, bija lidzjutiga.

Paldies!!!  emotion emotion

0 0 atbildēt
Man ir gadījies, ka naktī pēc operācijas bērnu slimnīcā, nodaļā kur es uzturējos, nebija pieejama neviena māsiņa, tā nu mocījos pāris stundas līdz sešiem, kad sākās rosība un beidzot tiku pie pretsāpju zālēm.
0 0 atbildēt

Šis jau pie šoka prasās! Jūtu līdzi, ka tik daudz nācis pa slimnīcām dzīvoties. Nekāda medusmaize šī piespiedu "atpūta" nav...

0 0 atbildēt

Esmu bijusi slimnīcā 3x . visas ar mazu bērnu. Un kaut gan no šīs slimnīcas visi pasniksi baidās, varu teikt, ka bija normāli. Bija daži sīkumi, kā aizmirstas zāles vai gultā atstāta adata, bet nekas trakāks.Patr katetrs vienmēr ielikts tika smuki, bez zilumiem vai traumām. varbūt tāpēc, ka mazs bērns. Varbū tapēc, ka tētis regulāri ciemojās.

Vienīgais nepatīkamasi moments bija, kad mani salamāja par to , ka es itka mājāš esmu bērnam plāksteri no brūces ar varu noplēsusi(bez mitrinasanas)kaut gan mitrinaju, , bet pēc tam pati māsiņa 1x reizi noplēsa bez mitrināsanas. Tad gan man gribējās kaut ko pateikt.

0 0 atbildēt

Nekad negribētu kļūt par ārstu, jo man ļoti nepatīk asinis, nevaru pat uz tām paskatīties..

0 0 atbildēt

Esmu divas reizes gulējusi slimnīcā. Valmierā un Rīgā. 

Viennozīmīgi varu teikt, ka Rīgā attieksme ir 100 reizes labāka, ne kā Valmierā.  Neteikšu kurā Rīgas slimnīcā gulēju, bet tur attieksme tiešām bija superīga. Taču Valmierā, lai māsiņas izturētos normāli ir jāmaksā kukuļi viņām, cik esmu dzirdējusi. Bet par cik es biju tad ļoti maza, un slimnīcā biju 1 nakti un 1 dienu, tad īsti nemaz nepaguvu iepazīt to viņu īsto attieksmi. Vedot uz operāciju māsiņas bija diezgan dīvainas, nu tādas. It kā mierina, it kā nē.  Bet Rīgā biju pagāšvasar. Tur, pirms operācijas ļoti jauki atbalstīja un tā. Vienīgais, kas īsti nepatika, ka agri no rīta ap 6 nāca mērīt temperatūru, bet es jau tā visu nakti negulēju no sāpēm. (sastrutojušas mandeles, strutas galvā). Ārste arī ļoti jauka, dežūrārste arī. Lika daudz dzert ūdeni pēc operācijas, bet es vienkārši nevarēju un man lika sistēmu klāt. Dažas māsiņas bija tādas kādas bija. Ārste arī visu teica kā viss ir. Pateica man -''Vēl viena diena, un iespējams tu vairs te nebūtu''. Liels paldies tādai ārstei, kas izglāba manu dzīvību. emotion 

0 0 atbildēt

Diezgan labi.emotion

0 0 atbildēt

Par kuru slimnīcu iet runa??

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Aiz gara laika ne to vien izdomās. Baigi patīk, ja visi žēlo cik nabadziņam slikti gājis?
0 1 atbildēt

ārsti nedrīkst pieķerites pacientiem,savādāk visu laiku sēdēs pie psihologa. gribi citu attieksmi izvēlies privātās slimnīcas,nevari atļauties samierinies,nesaku,ka tas ir normāli,bet tā ir realitāte.

1 2 atbildēt

Raksts ir pilnīgi garām , jo..

1.Mandeles negriež palātā, bet gan procedūru telpā un diez vai vaids atskanēja līdz pat palātai.. nu o.k., viss varbūt..

2. pārsējus nemaina ar anestēziju..Tu runa par sterilitāti, bet pārsiešanas telpā viss IR sterils..

3.2. pakāpes apdegumi un Tu guli vienā palātā ar lauztiem kauliem??? Neticu..

4. Nieres operē no mugurpuses?! Varbūt Ķīnā..

5. Tev ir bijis ģipsis? Zinu , ka nav, jo tad Tu zinātu, ka to nevar noskrubināt ar pirkstiem...Ja var, tad tas nav ģipsis, vrb langete, šina vai kas tamlīdzīgs..

 

Piedod, bet " - " par rakstu, kaut gan mīnusoju ļoti reti..

1 3 atbildēt