local-stats-pixel fb-conv-api

Kā uzsākt treniņus mājās, lai audzētu muskuļus.63

1485 9

Vispirms jāsaka, ka, lai augtu muskuļi ir svarīgi trīs faktori. Treniņš ar svariem, uzturs, kas atbilst mērķim ar pietiekoši daudz olbaltumvielām un kopējām kalorijām. Kā arī atjaunošanās - labs miegs. Par šīm tēmām būs nākamie raksti.

Šeit būs mani iepriekšējie raksti par to kā es sāku ar šo visu nodarboties un kāpēc lieku informāciju:

http://spoki.tvnet.lv/sports/Ka-man-gaja-ar-merki-uztrenet-sevi/678448

http://spoki.tvnet.lv/sports/Ka-man-gaja-ar-merki-uztrenet-sevi/678603

http://spoki.tvnet.lv/sports/Ka-man-gaja-ar-merki-uztrenet-sevi/678749



1485 9 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Tikai godiigi.. cik ilgi kacaajies... un!? ko tu rij?emotion

0 0 atbildēt

Labaak eest maajas paiku un dabiigo un buut ok! nevis riit s.. un peec gadiem 10 buut suudam..

2 2 atbildēt

Tu te jau ar saviem pupiem, kā vietēja spoku zvaigzne emotion

2 2 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

es labprát vélétos sanemt programmu tiem, kuriem jau ir muskuli uzkacáti, bet iespéju doties uz svaru záli nav. Tad kas bútu jádara, lai saglabátu visu savu muskulu masu un spéku?

0 0 atbildēt

Nu tikai ar mājas treniņiem normālu muskuļu masu neuzaudzēsi, tāpat agrāk vai vēlāk vajadzēs cilāt dzelžus.

0 0 atbildēt

pasha svars ir bullshit, noperc vismaz 10 kg hanteles pirmajam pusgadam. youtube skaties programmas katrai muskulu grupai, pirms trenina rij ogh, pec tam olbaltumvielas, pirms miega biezpienu. viss bus ok.

0 0 atbildēt

Priekš kājām mājas apstākļos pliki pietupieni? emotion

0 0 atbildēt
Malacis. Pašai ir doma par ko šādu. Bet gribu tik līdz Fitnesa Modelei.
0 0 atbildēt

Klau, a ir iespējams pie tevis trennēties? un ja jā tad kur un kā?

0 0 atbildēt

Diez vai augs muskuļu masa, ja trīs nedēļas no vietas pildīs vienus un tos pašus vingrinājumus ar savu svaru.. Šis drīzāk varētu palīdzēt nomest lieko svaru vai sagatavoties fizkultūras stundas kontroldarbam. Starp citu, cilvēki, kuri trenēsies mājās nevarēs pievilkties 4x10, tikai retais. Šī man izskatās vairāk pēc ikdienas vingrošanas, lai uzturētu sevi formā, kad neej uz zāli, lai nesakristos tik ātri.

0 0 atbildēt

šodien pirmā reize kačalkā ar treneri, redzēs kā būs. 

0 0 atbildēt

Tev ir jāizdomā kam tu gribi trenēties pastāstīšu piemērus: bodybuilding- audzē muskuļu masu, izskaties kā baigais vecis. Lai ar šo nodarbotos ir pāris gadus jāpatrenē spēks. Par to pierakstīšu pēctam. Bodybuilding mīnuss ir tas, ka tu necelsi daudz, jo tu audzē masu, nevis spēku. Spēks maz atkārtojumu, liels svars, bodybuilding mazs svars, daudz atkārtojumu. powerlifting- koncentrējas uz deadlift, squad, bench press rezultātiem. Divas reizes nedēļā jāspiež, jātupjās, jāvelk. Formā neizskatīsies, kā bodybuilders, bet tie būs muskuļi, nevis škidrums. Strongmann- līdzīgs powerlifting, bet vairāk trenē izturību priekš akmeņu celšanas, riepu velšanas.  Šajos sporta veidos taisna mugura skaitās ieliekta uz iekšu.(krūtis uz āru) Kad es paklausos ko man draugs saka par trenēšanos- Es katru dienu cilāju 5kg hanteles, pievelkos, taisu presītes, to es iemācījos no Hardija. Tās ir muļķības, nedariet to, ko es jums iesaku- ēdiet kārtīgi(Olbaltumvielas(proteīns), ogļhidrāti,tauki) neskaitiet, bet ēdiet daudz. Taisat kardio treniņus, pats labākais ir skriešana, skrienot elpošana uzreiz aiziet līdz olām. Tas jums dos enerģiju treniņa laikā, pal''idzēs dvēselei noņemot stresu, sāpes plecos. Trenējaties powerlifting pāris gadus, labāk nepārtrauciet, tad varat pataisīt buildingu, kurš jums dos izturību uz mazā svara, kura jums itkā nav vajadzīga, jo spēks tā pat labi augs. Powerlifteriem muskuļu masa nav tik liela, bet spēka ir daudz vairāk nekā bodybuilderiem. Ko es iesaku- pirms pludmales sezonas sākat staigāt vienu stundu ar tukšu vēderu, piebremzējiet ar ēšanu, un izskataties seksīgi. Taisat off sezin programmu. Rudenī lecat atpakaļ uz powerliftng. Es pats ar powerlifting nodarbojos zem gada, pēc paša izdomātas programmas, kura nestrādā, bet tagad paņēmu citu sastādītu.Tātad mani rezultāti- bench press 85x1 deadlift 140, paša svars 63 kg. Ja gribat iemetīšu bildes, kuras man vispirms ir jānofotogrāfē.

0 0 atbildēt

 

Kā uzsākt treniņus mājās, lai audzētu muskuļus? Ņem ķīmiju, trenējies ar pilnu adevi zālē un tad gūsi rezultātus kā tev to mēģina iestāstīt daž ne dažādi internata kačaki, kas stāsta, ka paši ieturot diētu cilā svarus zālē no visas sirds. lol
2 3 atbildēt

tu pupus ar hanteleem vai barbell kachaa? cik cel?

1 2 atbildēt

i nax tas viss ?

0 1 atbildēt

Beidz celt to savu muļķa rakstu !!!

0 5 atbildēt