local-stats-pixel fb-conv-api

Izveseļošanās pēc anoreksijas93

1468 6

Šeit būs bildes ar meitenēm, kuras slimojušas ar anoreksiju. Būs parādīts kā viņas izskatījās anoreksijas stadijā un izveseļošanās laikā. Par pirmajām četrām, man zināmajām būs pievienots apraksts.

1468 6 93 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 93

0/2000

kadreiz jau ar cilvekam prats atpakal ar nak, par laimi.

3 0 atbildēt

Apbrīnoju gribas spēku,bet tomēr tās mūsdienu diētas ir šausmīgas ;)

3 0 atbildēt

neko daudz jau nu nau uzņēmušas svarā

3 0 atbildēt

Ja mana ome redzētu ka man ir anoreksija (tpu tpu tpu) tad viņa mani TĀ pārmācītu

2 0 atbildēt

Citiem tas skaitas stiligi bet vismaz man pretigi emotion

2 0 atbildēt

Par ko gan tur brīnīties? Sabiedrības izraisīta spiediena ietekmē. Un, ja vēl raksturā vājš cilvēks, tad dubultā problemātiski.

Nesen pat kāda no manām svarā tiešām normālajām kursa biedrenēm izlēma,ka jāatbrīvojas no "liekajiem kg". Badojās nedēļu, līdz organisms vairs nespēja un atbildēja ar galvas reiboņiem, ģīboņiem un sliktu dūšu. Viņa pārtrauca savu "diētu", priecājoties- jej, nomesti 5kg. Murgs!

Lai, cik banālas vrbt būtu frāzes:

"Tu esi skaists/a, tāds/a kā esi" vai arī "labāk, ka ir kur ieķerties", tās būtu tā vērts atkārtot un tām ticēt, tā izvairoties no šiem anoreksijas vai kt vai bulīmijas gadījumiem.

2 0 atbildēt

Šausmas... 19kg - skelets sver vairāk.... Mana sieviņa ir super... 170/70    ir i apaļumi, i slaida pietiekami... Fantastiskas ir tās, kuras nav ne resnas, ne tievas :)))) nafig visas diētas...

Proti noķert pareizo momentu :D

2 0 atbildēt

Skatoties uz viņām es sapratu,ka  ar visiem pāris liekajiem kg līdz ideālajam svaram ,izkatos ļoti labi.Un neviens jau negrib sev par draudzeni kaulu kambari,kam nav nekādu sievišķīgu formu.Nesaprotu kapēc cilvēki moka sevi ar tām trakajām diētām,ja vien viss,kas ir vajadzīgs ir veselīgs uzturs un regulāras fiziskās aktivitātes,protams nepārspīlējot. :)

2 0 atbildēt

Brīnumi notiek!

2 0 atbildēt

Esmu daudz lasījusi par anoreksiju, un, cik zināms, no sekām vairs nekad nevar izārstēties. Visu dzīvi šīs meitenes ievēros striktus ēšanas paradumus, jo viņu organisms tika tādā mērā sabendēts. Tas pirmkārt.

Otrkārt, mani vienmēr izbrīnīja tas, kā var ievērot šādas "diētas" paslepus no vecākiem? Kā tuvinieki var nepamanīt, ka viņu bērns mēnešus 3 nav manīts ēdam! Un tikai nesakiet, ka viņi izvemj ēdienu - tā jau ir bulīmija.

2 0 atbildēt

Mani katina, kas šito dumjo meiteņu dēļ arī tās, kurām tievums dabas dots, automātiski tiek irindotas anorektiķu rindās!!!

1 0 atbildēt

Žēl šīs meitenes, bet visvairāk man žēl 1. meitenes draudzeni, kura "lika" viņai tievēt, iespējams, skaudības pēc. Prieks, ka viņas nāca pie prāta!

1 0 atbildēt

galnvenais, ka kamēr anoreksija, bildes pa pliko, bet pēc tam vair nepozē. 

1 0 atbildēt

Bļāā, kur ir prāts. Kā var domāt ,ka tas ir sexīgi?

Tur jau ar prātu ar kautkas nav kārtībā....

1 0 atbildēt

Es šeit varētu pieminēt mūsu pašu Dagmāru Leganti - agrāk bija tik smuka sieviete, bet tagad - pirms nedēļas redzēju viņu uz skatuves un bail bija virsū skatīties - likās, ka viņai kājas pārlūzīs no pārāk straujām kustībām emotion

1 0 atbildēt

Diezgan simpātiskas meitenes, ja nenodarbojas ar stūlbībām.

1 0 atbildēt

draudzene viņai sacīja, ka Olga nav pārāk tieva - Un Olga izlēma ka draudzenei taisnība un sapisa savu dzīvi. TIPISKA MEITENE

1 0 atbildēt

Pretīgi.Žēl meitenes,kuru prātus ir paņēmusi šī slimība + no tās tā psiholoģiski nekad līdz galam nevar izveseļoties.Kā jebkura trauma,tā atstājot lielu iespaidu uz nākotni. 

Parasti jau bildēs ir pirms anoreksijas un pēc.Te otrādi,kas izbrīna.Jo vairums gadījumu tik veselīgām (cik nu ir)  kā šīs meitenes, pēc anoreksijas nav iespējams kļūt...

1 0 atbildēt

Prieks, ka ir arī laimīgas beigas. :)

1 0 atbildēt

es neesmu pat tik tieva kā vinās tgd un nesūdzos,jo man ir labi tāpat :)

2 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »