local-stats-pixel fb-conv-api

Iemesli, kāpēc veģetārisms/vegānisms ir slikts. TOP 8160

327 48

Uzmanību !

Šis ir mani TOP8 fakti kāpēc veģetārisms/vegānisms ir slikts saraksts!? emotion emotion

Kāds ir tavs TOP8 ? Vai tu piekrīti/ nepiekrīti manam TOP8? Vai zini vēl kādu iemeslu , kāpēc nebūt veģetārietim/vegānam? Ko tu vispār domā par šiem faktiem? Ja vēlies ļauj man zināt un atstāj komentāru zemāk. emotion emotion

Eii , nepārprotiet mani , es mīlu dzīvniekus , bet daba ir daba , un vajadzīgās vielas ir vajadzīgas. Spriediet paši, vai piekrītat vai nē par šo nebeidzamo strīdu. emotion

Galvenā doma tāda: Es izklāstīju savu viedokli. Es vairs nejaukšos komentāros un neuzspiežu savus uzskatus. Informācija atrasta intereses dēļ. Nav jāvēršas pret mani un jāuzskata autori kā pretinieku, jo es vairs neiesaistos neatbildu un nestrīdos. Šī informācija ir domāta , lai rosinātu diskusiju starp lasītājiem.Jūs jau varat man uzbrukt , bet tad lūdzu pamatojieties uz reāliem faktiem pirms noliedzat. parādat informācijas avotus un uzrakstiet kas labs ir veģetārismā , jo es tur redzu vienīgi mīnusus.

Citi mani raksti:

1) http://spoki.tvnet.lv/tiniemplus/Smiekligakie-pretigakie-baisakie/777828

2) http://spoki.tvnet.lv/mistika/Baisakie-mitologiskie-teli-TOP10/769567

3) http://spoki.tvnet.lv/kinomuzika/TV-Nostalgija-TOP10/767954

327 48 160 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 160

0/2000
B12 vitamīns ir arī ingverā, starpcitu.
4 1 atbildēt

Vai vegāniem drīkst grauzt nagus un tos norīt? Sev? Citiem? Kāju nagus? Kāju nagus citiem?

3 0 atbildēt

rijiet akmeņus, tiem nav dvēseles!

4 1 atbildēt

Nevajag jaukt veģetāriešus ar vegāniem!

3 0 atbildēt

Īpaši neiedziļināšos, bet kreatīnu, vitamīnus, aminoskābes utt. var uzņemt citos veidos, nav jāēd gaļa. Es neesmu pret gaļas ēšanu, bet mēs jau nezinam ko mēs ēdam, ko mēs pērkam veikalā. Ar steroīdiem un citiem brīnumiem piestampātas gaļas nav retums, cita runa ja laukos, piemēram, pats audzina cūkas, vistas, govis utt. ,tad gan nav problēmu. Zinu personīgu dažus cilvēkus, kas vairs nepērk gaļu veikalā, un viņi patiešām ir nometuši veiksmīgi svaru.

3 0 atbildēt

Tadi raksti nez kapec visus traki uzbudina . Kapec tad tas ta ir ? Lai tak ed katrs ko grib ,nevajag tapec sakt sheit3.PK... Vegetarieshi bijushi vienmer ,kaut gan parasti ne no dzimshanas.Ar tiem apmeram viss ir skaidrs.Cita lieta vegani ,tie samera nesen raditi,pie tam raditi ar noluku,ar noluku izplatit GMO,kaut ari vinjiem pashiem tas nepielec.Agrak domaju ,ka vinju eshanas paradumi tiks parbauditi ilgterminja ,15-20 gados vismaz ,lai varetu spriest par derigumu vai kaitigumu. Pec pedejo laiku informacijas(neatkarigiem petijumiem par GMO),sapratu ,ka vinjiem pat nebus vajadzigs tik daudz laika.Pietiks ar 10 gadiem.Baidos ,ka ne pozitivam rezultatam... Tie ,kas redzeja dok.filmu(nesen Latvija to demonstreja) sapratis ,par ko iet runa.Kadi milzu audzeji bija ar GMObarotajiem izmegjinajuma dzivniekiem-zhurkam.Tas varetu but signals uzmanities no modificetiem augiem. Pieljauju ,ka tagad tiks visadi nomelnots shis petijums un paradisies megjinjumi to diskreditet ,un vegani bus pirmajas karojoshoGMObiditaju rindas... ,diemzel.

3 0 atbildēt
Un rakstā pierādās tieši pretējais, daudzi visēdāji bez zināma iemesla izsaka sliktus komentārus vai apsaukā vegānus/veğetāriešus bez iemesla vai argumentiem. emotion
2 0 atbildēt
Khm, ābolā gan nav 200kcal. emotion
2 0 atbildēt

Es vienmēr esmu bijusi gaļēdāja. Gaļa un augļi varētu būt mans pamata racions. Bet daba vienmēr izdomā ko interesantu emotion un man piedzima dēls, kurš līdz 2 gadu vecumam bija kā traks pēc gaļas, bet 2 gadu vecumā pēkšņi no tās atteicās. Tagad viņam jau gandrīz 12 gadi tātad 10 gadus viņš ir veģetārietis. Un ne jau dziļās domas par dzīvniekiem, bet tāpēc, ka negribas, negaršo un neprasās. Es, kā gaļēdājs, protams, ka sākumā satraucos. Pediatre teica, ka tas nav labi, ietekmēšot attīstību, trūkšot vitamīnu, aminoskābju un kā tik tur vēl ne. Radi, protams, arī neturēja viedokli pie sevis un vecmāmiņas vēl aiz vien skumji nopūšas - kāpēc tu nevarētu vienreiz sākt ēst normāli...Es vedu bērnu pie dakteriem, mēģināju pierunāt pagaršot gaļu utt...līdz beidzot tiku pie vienas ļoti labas gastroenteroloģes (gremošanas sistēmas dakteres), kura izpētīja visus iepriekšējos izmeklējumus, analīzes un pati ielika puiku slimnīcā, kur uztaisīja papildus izmeklējumus...un viņas secinājums bija ģeniāli vienkāršs - lieciet tam bērnam mieru. Ja viņš neēd gaļu - tas ir normāli. Analīzes ir labas, izmeklējumi rāda, ka ar viņu viss ir labākajā kārtībā, dzelzs un citi rādītāji ir normas robežās. Vienkārši šī bērna organismam to gaļu nevajag. Un nav ko pārdzīvot, spiest, pierunāt. Viņš ir dzimis veģetārietis un punkts. Tā lūk. Es, vīrs un otrs dēls ēdam gaļas ēdienus, bet viņš ko citu.

Ar šo visu es gribu teikt, ka var būt gadījumi, kad veģetārietis ir tāpēc, ka vienkārši viņš tāds ir. Es noteikti esmu pret veģetāriešiem, kuriem gaļa garšo, bet viņi to neēd, jo blablabla. Tad noteikti ir risks atrauties veselības problēmas, jo organisms prasa, bet tu nedod. Bet ja tev vnk neprasās - tad ar varu nav jāēd ne gaļa ne brokoļi ne sēnes, kas nu kuram negaršo, jo organisms pats pasaka priekšā, ko tam vajag un ko ne.

P.S. vispār pazīstu vēl vienu pieaugušu, mana vecuma sievieti, kura arī ir veģetārietis, jo negaršo gaļa jau no bērnības.

3 1 atbildēt

Kas man tagad būtu jādara? Jāraud? Tu redz kā dzīvnieks cieš. Agoniskie kliedzieni, skatieni utt. Augi taču emocijas neprot izrādīt, pareizi? Lai nu kā, vienkārši uzrakstīju kā man ir, nevienu necenšos pārliecināt kļūt par zālēdāju, un pati arī tāda neesmu. Anyway, paldies par bezjēdzīgu paņirgāšanos. emotion

2 0 atbildēt

Jo vairak bus zaledaji -jo vairak galas paliks man.Atbalstu veganismu! emotion 

4 2 atbildēt

Nez ko vegāni dara, kad viņiem iekož indīga čūska? Pretinde arī ir dzīvnieka produkta izstrādājums. emotion

4 2 atbildēt

Veģetārisms ir slikts? Autor tu pats tam no tiesas tici? Gaļu - vitamīnu un citu vērtīgo vielu ziņā, simtprocentīgi var aizstāt ar augu valsts produktiem. Ēdot augu valsts produktus samazinās stress, cilvēks vairs nav tik agresīvs un sāk attīrīties organisms. Pats neesmu 100% veģetārietis, bet labprāt tāds kļūtu.

8 6 atbildēt

Pasaulē lielākā uztura speciālistu organizācija “Academy of Nutrition and Dietetics” piekrīt, ka sabalansēts vegānu uzturs ir veselīgs visos vecuma posmos. Šis ir no wikipedia, bet nu nopietni, pietiks nodarboties ar tumsonību rakstot šādus rakstus. 

3 2 atbildēt

Es esmu gaļēdājs. Man sātu dod tikai gaļa. Bet man ir dēls, kurš no 2 gadu vecuma gaļai saka NĒ. Un dzīvo jau davus gadus 11 pilnīgi normāli un pilnvērtīgi. Lai netrakotu ģimenes ārste un skolas medmāsa, reizi gadā viņš uztaisa asisns analīzes - un tās ir lieliskas.

Es nesaprotu un nesapratīšu cilvēkus, kuri kļūst par veģetāriešiem IDEJAS dēļ, bet starp mums ir cilvēki, kuriem vienkārši NEGARŠO gaļa un viņi jūtas lieliski bez tās. Kamēr mans dēls nesāks uzmākties man ar ideju - ēst gaļu ir slikti, viss ir lieliski. Katrs ēdam to, kas garšo.

BTW zinu vēl 2 cilvēkus, kuriem gaļa vnk negaršo. Bet šādi cilvēki neuzbāžas ar savu viedokli un vnk dzīvo. Un jūtas lieliski.

1 0 atbildēt

Kas var būt gardāks par kotletēm un marinētas mežacūkas gaļa  emotion 

1 0 atbildēt

Beidzot arī kāds sakarīgi domājošaiš!

Haha, jārīko biedrības takā vegāni, tikai tā vietā lai pierunātu nabaga loģiski domājošus cilvēkus kļūt par bezsmadzeņu biomasu, tieši propogandētu gaļas lietošanu.  emotion

6 5 atbildēt
Tev vispār ir nojauta kas ir vegjetārieties un kas vegāns? Runā par vegjetārieti, bet piemini piena produktus.
3 2 atbildēt

Ja veģetārietis vai vegāns ir puisis, tad gan ir slikti.

2 1 atbildēt

Astotais punkts šajā rakstā ! Ar to pietiek ! 

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »