local-stats-pixel fb-conv-api

Biedējošākie miega traucējumi.29

448 0

Mēs visi ejam gulēt, bet patiesībā mēs tik maz zinām par miegu un, kas notiek tā laikā. Visiem ir risks piedzīvot kaut vienu no šiem traucējumiem, un es domāju, ka daļa spoku ir tos pieredzējuši. Dalieties ar savu pieredzi komentāros.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
448 0 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 29

0/2000

Beidzot viens tiesam noderigs raksts emotion

Esmu sastapusies ar 7. par parspileti spilgtiem un izjustiem murgiem. Pedejoreiz pec pamosanas histeriski raudaju, un aizdzeru sevi lupatas, jo visu laiku man uz rokam bija mazas masas likis, un pamostoties vel jutu ta svaru. . Nenovelu nevienam to pieredzet. Visos atgadijumos sapni atcerejos pilniba un visas detalas, plus vel trauksmes sajuta un gandriz vai fiziska pieredze kas tam nak lidzi.. emotion

1 0 atbildēt
Sen, sen atpakal, kad biju vel maza, es biju menessardziga, bet divainakais bija tas, ka staigaju un runaju pat tad, kad ara nebija pilnmeness. Interesanti bija tie laiki, kad es staigaju pa miegam, jo es to visu vienmer atcerejos. Es 'gulot' jutu ka es staigaju, man vienmer likas, ka tas, ko daru pa miegam, bija ar nopietnu iemeslu, bet kad no rita piecelos, es pati smejos. Vissmiekligakais gadijums bija tad, kad guleju gulta un man skita, ka man nav segas. Es gaju to meklet uz vannasistabu. Taja bridi mans tevs bija dusa, bet es ta pat lauzos vannasistaba. Kad tevs mani ielaida, es no plaukta panemu kartona kasti (parastu kurpju kasti, kur staveja visadas spradzites utt) visu kastes saturu es izberu un kasti noliku uz zemes, lai butu uz ka pakapties, lai tiktu pie akisiem (kur karina dvielus) un saku meklet segu. Taja bridi man tas skita pavisam nopietni. Man tiesam skita, ka savu segu es atradisu tiesi tur.
1 0 atbildēt

Tas 8. čomam pa reizei gadījās, domāja jau ka pats ar galvu iet ciet. Esot zirnekļi uz sienām rādījušies, auksti sviedri un sajūtas, it kā gulētu ar spokiem, arī tāpat nespējis pakustēties un licies ka jūt aukstus pieskārienus. Pašam tā nav gadījies bet arī negribētu, biedējoši jau klausīties. emotion

1 0 atbildēt
+ja gribat ko vairāk par miega paralīzes sindromu, noskataties filmu lkm “miega paralīze” saucās, tā jau viss labi, bet bik bailīgi bija, jo tas sindroms tiek sludināts visur un biki noraustijos, bet ńemot vērā, ka tas bija sen, tad varbūt, ja tagad skatītos būtu citādi. P.S biedē jau tas, ka it kā uz reāliem notikumiem balstīta.
0 0 atbildēt