local-stats-pixel fb-conv-api

Biedējošākie miega traucējumi.29

448 0

Mēs visi ejam gulēt, bet patiesībā mēs tik maz zinām par miegu un, kas notiek tā laikā. Visiem ir risks piedzīvot kaut vienu no šiem traucējumiem, un es domāju, ka daļa spoku ir tos pieredzējuši. Dalieties ar savu pieredzi komentāros.

448 0 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Man ir bijis līdzīgi miega paralīzei. Vairākas reizes ir bijis, ka es guļu, es takā pa miegam, taka caur miglu redzu savu istabu kurā es atrodos, bet es nevaru pakustēties. Ne jau tā ka mani kāds turētu, bet, piemēram, es gribēju iet uz tualeti bet es nevaru aiziet.

Nu un pluss, ja jau es iesāku stāstīt par tualeti, tad tā ir bijis pāris reizes bērnībā, kad nevaru nekur aiziet, pa sapņiem aizieju uz tualeti, bet beigās tas viss notiek gultā. emotion

10 0 atbildēt

Man ome stāstīja, ka viņai ar tā esot bijis. Viņa guļ gultā nevar ne pakustēties ne pasaukt kādu un vēl, kas pats briesmīgākais, ka viņas kāju esot vilcis no gultas ārā. Viņa noskaitījusi pātarus un viss beidzies.

7 0 atbildēt
7. Šīs man bija. Un galvenais kad uznāca, tad 3 naktis pēc kārtas. 1. bija ļoti šausmīga un katra nākamā vēl briesmīgāka. Kad man tas uznāca, baidījos iet gulēt.
5 0 atbildēt

Ļot labs raksts emotion

4 0 atbildēt

hm, esmu pieredzejusi gandriz visus minetos. zhel, ka sobrid ir slinkums rakstit, jo stastit ir daudz ko. sis butu kartejais komentars 5 lapu garuma. ka viena raksta par miega paralizi sarakstiju savu pieredzi. bija loti gars komentars.  emotion

ir tikai vines, ko obligati pateiksu- daudzas no sim pazimem tiesam ietekme psihisk tracejumi ka ari medikamenti. piemeram kad es palasiju savu zalu instrukciju, man mati stavus saslejas- kas tiik tur nav. reali, dzeru zales, lai arstetu agofibiju- bailes iziet ara- un sanjemu vairak ka 40 blakuseffektus, kas pat var beigties ar navi, jo slimnica ir bijusas dazadas lekmes, gan ari elposanas apstasanas un peksni samanjas zudumi uz ielas. 

kad man psihatrs prasa par miega traucejumiem, es parasti atbildu, ka gulu labi, ka varu nogulet cik vie vajag un ka miegazales nav vajadzigas, jo esmu starp tiem, kas var gulet diennaktim ilgi. izradas, ka man ir daudz miega traucejumu. 

pedejais rekords ir sis oktobris- septembra beigas aizgaju gulet- pamodos ap valsts svetkiem.. haa haa. nu ne jau taa, ka diena ne reizi nepieceltos, bet reali guleju visulaiku. un notieveju ari pamatigi.

tik viena nakti baigi sudigi bija. peksni pamodos  un sajutu, ka drausmigi galva reibst. viss griezas. ka pakustejos ta korkeju. braucu uz slimnicu. tur jau atklajas, ka man tikai apguloties rauj uz augsu. sedus vai stavus vel kaut ka turejos. centos runat vislaiku, lai noverstu domas. arsts pat nedabuja kartigi iztaustit, jo korkeju vairakkart apguloties uz kusetes. viena bridi pat zaudeju samanju. atceros, ka arsts pagriezas un skatas- eu, runa ar mani!!! un viss, talak jau gulu sedus.. emotion nezinu, kas tas par *****ju bija, bet tas bija drausmigi.

ir bijis atgadijums ar tiem murgiem.

bija periods, kad katru nakti mani nogalinaja kada cita veida.  tas bija kadu nedelu vai divas krizes centraa. man bija nopietnas apstaklu problemas gimene un dzive. ta rezultata uzkrata spriedze paradijas sapnos ar velmi nomirt da jebkaa. un ta ari notika- mani galinaja visadi. biezi es pat ludzos, lai nogalina.. emotion viena no murgiem mani dzivu sadedzinaja. tas bija karsti.  galvenais, ka nevis uz sarta, bet dzivu kremeja!! tads bija tas navesspriedums par kaut kadiem grekiem. un pasaule ari bija tik sarkana ka pirms saulrieta debesis.

kapec es stastu tiesi so gadijumu- jo as saistits ar mistisku turpinajumu.

kad pamodos no sim drausmam, kaad zarks tika iegruzsta liesmas.. pirmais ko sajutu, ka ir loti karsti, ka dedzina. nakamais, ka istaba ir sarkaniga nokrasa. pec tam sadzirdeju divainus tikšķus. ta bija lampa kas atradas virs durvim man aiz muguras  virs galvas. reali- lampas batais kupols bija sacis kust un tadel tikshkeja!!! pec mirkla tas nokrita ka tada izskusushas plastmasas pudeles plecka. tas bija tiesam loti divaini. it ka tas sapnis butu bijis tik specigs, ka energija izkluvusi lauka un izkausejusi lampu un skaurinajusi istaba pirti, joo ta bija vieniga istaba kura bija tik drausmigi karsts un tiesi taja diena.

nakamaja nakti mani noshava un sajuta bija tik burviga, kad es beidzot nomiru. diemzel mani pamodinaja, jo bija jiet runat ar psihlogu un es vinjam to visu izstastot pec paris dienam jau biju psihenee. lol. emotion

p..s. tas rokas taja bilde man ari ko atgadinaja. berniba masai bija problemas ar miegu. vinja raudaja, ka nespejot aizmigt jo naktis no sienam nakot lauka rokas un vinju znaudzot. divaini, ka velak ta tas notika- taja pasa izstaba es vinjai uzbruku dusmas un gandriz piebeidzu. tik daudz bija sakrajies.  stulbi, ka neviens neko nedarija, tik blisinajas uz so neticamo skatu. nu ****ets.  bet ta jau jugla, tur visas audzinatajas tadas debilas bija. ak, jaa. pec tiem sapniem vnja tadajociga palika. pailnigi parvertas un kluva par citu cilveku. it ka vinjai demons butu ieprinajies. tas bija bridis, kad mes sakam atsvesinaties, jo man vinja reali sak riebties kur tada kuce var but. tik aukstasiniga maita, kas savai dvinjumasai mugura dunci dur nesaprotamu iemslu del. un es neparspileju par to dunci. tas notika pasas dzimsanas diena!! forsi ne. un noskatities, ka es mirstu vai tieku sakroplota, tik tadel lai.. nezinu pat kadel tam nav attaisnojuma. riktigs demons. un man likas ka es esmu apsesta, jo bija biezas miega paralizes..

 

luk, tauta- lukas notiek, ja ir sudigi vecaki, kuri censas tevi nogalinat- vari izaugt par psihopatu.. emotion emotion

 

 

ak, jaa . vel tie pieskarinei, ka te viens mineja. man ari bijusi gadijumi, kad kads grabstaas.

paris situacijas-

1. es. glu. rita puse. atrodos darba telpaas. gulu otraja stava, pirmaja kads cits.  peksni pamosto, jo sautu, ka kads reali nograbstas ar plaukstu man pa muguru. tobrid guleju uz saniem ar seju pret atvertu telpu, mugura sienas puse. pirmais ko dariju pat neatverot acis bija dures trieciens un izblaviens "mari!', jo domaju, ka vinjs atbraucis un  akstas. reali atsitu savu kulaku pret sienu, jo starpa bija tikai desmit cm u tuksums.

pablisinajos un likos atpakal gulet.  divainakais tas, ka nekas jau nebeidzas. tiklidz atkal knapi iesnaudos un biju taja transaa stavokli, ta plaukstinjas atgriezas nu jau uz gurniem un atkal no tas pasa vietas, kur neviens fiziski nevaretu blakus iegulties! vai ari varetu, ja saspiestos.. un ta tas notika ari treso reizi. tikai tresaja es tak redzeju ka esmu vilciena kupejas 2 stava un man mati plivo pa atvertu lodzinju un aiz manis kads gul.. tas bija divaini.

2. atgadijums. mas adarba gul. peksni kads vinju apsedz un apguloties blakus apskauj. protams, ka tur neviena nebija, un reali masa bija nomoda. tas mani butu pamatigi parbiedejis, bet vinja saka, ka neesot pieversusi uzmanibu, jo tur esot ticejusi kaut kadam tur garinjam.. wtf.

3. agadijums. masa gul lauku maja. atrodoties strapmiegu kondicija, jeb tuvu transa stavoklim, pie vinjas ierodas spoks. spoks tur vinju ciet un nelauj kusteties. atgadijums diezgan reals. vinja uztrusktas, bet eviena nav. atgriezas turpat, spoks jau gaida. tur ciet vinjas rkas pie krutim, stavot aiz gultas gala un chukst ausi, lai beidz pretoties un uzklausa. vel esot bijis preicigs:" beidzot esmu atradis dzirdigas ausis!!" apsedies uz gultas un stastijis, ka vju tur nogalinajusi. pateica tikai uzbruceja vardu"andrejs" un to, ka pagalma laikam aprakts, vai ari ka svinejusi tur un tad peksni tas vinjam uzbrucis. uz jautajumsu kas vinjs pats ir atslupstejis kaut kadu neskaidru "ušaks" un pazudis. gerbies bijis darba kombinzonaa.tas bija tik pat bais ka tas kad nakts vidu istaba peksni iedegas grieztu lampas..  vaia ri kad lauku majas mebeles parvietajaas. ieva stastija, ka pati savam acim redzejusi- kresls pasupojies un uz vienas kajas rotejot ar blikski nogazies. cita bridi attspragusi vaja kumodes apakseja atvilktne, kuru reali ir problemas izkustinat vienam pasam, jo ta baigi keras. es taja maja dziredeju solus naktis. cita lauku maja ari dienas laika esmu dzidejusi realas darbibas un domajusi, ka tas ir kads cilveks, lidz atklaju, ka neviena nav..

3 0 atbildēt
Eju gulēt un paiet līdz pat divām stundām grozoties
3 0 atbildēt

Biežākās lietas, kuras es guļot pidzīvoju ir: miega paralīze, katras nakts murgs tāds pats tikai citās vietās, ka es nokrītu un nositos un pamostos ar ļoti stiprām kaulu sāpēm un sajūtu ka es būtu lecis gumijas katapultā 20m augstumā,jeb tas pats miega terors, vun man ir eksplodējošās galvas sindroms. Man ir tikai 13 gadi bet es nevaru no tā tikt vaļā pat ja es esmu izmēginājs meditāciju astrālo projekciju un ar garu piesaukšanu, bet man ir sajūta, ka kāds rēgs cenšas mani novākt dēļ nesenā atslēgas kaula lūzuma. tikai lūdzu nesmejaties par mani un nekritizējiet, man vajag tikai palīdzību, jo es nevaru to izturēt, jo mani skolā jau sauc par garīgi slimu, LŪDZU PALĪDZIET

3 0 atbildēt

Nakti griezhu zobus. Pats nenojausu bet mani ir badijusi auksa jo bija bail ka nepalieku bez zobiem emotion spalishu man nav emotion un esmu nakti ari staigajis apkart emotion vienreiz stastija ka nakti aizgaju uz skapi un dzemperi meklejis esmu emotion nokonstatejis ka man tadu nav aizgaju gulet emotion otra rita man bija wtf emotion

2 0 atbildēt
Man arī ir bijusu miega paralīze. Vienīgais, ko varu darīt, ir likt sev saprast, ka tā ir tikai miega paralīze.
2 0 atbildēt

atcerejos sapni, kura es redzeju, ka skrienu pa nezinamu pilsetu. mani bezmazvai velk ar varu jau. piedalos sacisktes. jau tumsa, neredzu neka kur esmu. beigas filmesana, apbalvoshana un tusinjs nakstkluba. to naktsklubu es tik skaidri atceros. nekad tada nebiju bijusi.

bet atceros to prikolu, ka es tur tusejos, skala muzika, gaismas ka kluba tuc uc un peksni- celies, skolu nikavesi!! aizbildne pie auss..  sava izstaba, gulta..tads klusums apkart. tads kontrasts bija. te viena ausi skan un tuejas un tai pasa bridi jau pamostos klusumaa. emotion

labakais, ka tas sapnis piepildijas pec daziem gadiem. es piedalijos smiltenes orienteshanas sacikstes un dabujam skolai 4 vietu. piedalijos azarta pec, jo nebij ko darit. bija gruti. beigas filmeja, ka mes tur vinnejam. es tada slapja, katra acs savadakas krasa, jo bija izmeginajuma lecas tobrid. tads skats.. emotion bet tusinjs beigas bij super.. pirmais nakstklubs kura biju..

2 0 atbildēt

Lūdzu ieliec nākamo daļu,jo raksts bija superemotionemotion

2 0 atbildēt

Man māsa ir stāstījusi, ka vienu nakti nogāju lejā pa trepēm, paskatījos uz viņu un uzkāpu atpakaļ. Nākamajā rītā viņa man prasīja, ko es gribēju. emotion 

Ir bijis arī  tā, ka pa nakti itkā pamostos, bet nevaru pakustēties, šķiet, ka viss notirpis un tad tāda sajūta, ka kāds pieskaras caur segu kājām.. Creepy. emotion

2 0 atbildēt

8. Es iedomājos to skatu, kad kāds guļ un sāk mētāties pa gultu! Tagad gar acīm es redzu to, kā tas viss izskatītos.  emotion  

Ps. Raksts labs! + Tev! 

2 0 atbildēt

Ir ari bijis, kad murgoju ka esmu kara. Viss notiek. Tad tipa pamostos bet viss turpinas. Un beigas izradas ka neesmu pamodies. Un kad piecelos aptaustiju sevi un nopetiju visu apkart kamer sapratu, ka viss kartiba emotion

2 0 atbildēt

Man vairākas reizes ir bijis kaut kas līdzīgs miega paralīzei. Es it kā pamostos, redzu istabu un apzinos, ka esmu pamodies, bet nevaru pakustēties. Pēc ilgākiem mēģinājumiem izkustēties, es ar rāvienu pamostos pa īstam. Tajā paralīzes sapnī viss ir gandrīz kā reālajā dzīvē, bet to var atšķirt pēc dažādām niansēm. Piemēram, gaisma, kas nāk no loga ir savādāka, vai arī manas rokas ir novietotas citādāk nekā, kad es mēģināju tās izkustināt.

2 0 atbildēt

Par tām miega paralīzēm- viņas ir tik šausmīgas. Man tās nav retas, reizi mēnesī kāda pielavās un katru reizi sajūtas ir vienādas: bailes. Atceros, ka pirmajā reizē es nezināju, ko darīt un nevarot pakustēties, manas kājas turēja nāve, visa melnā. Diezgan biedējoša padarīšana

1 0 atbildēt

Man mazias brālēns pa miegu pa prāmi bij staigājis xD Viņš pats neko neatceras līdz brīdim kad viņš klauvēja pie kajītes durvīm. Pēc viņa teiktā, viņš itkā bij gājis meklēt mammas draugu emotion

1 0 atbildēt

emotion  +

1 0 atbildēt

Beidzot viens tiesam noderigs raksts emotion

Esmu sastapusies ar 7. par parspileti spilgtiem un izjustiem murgiem. Pedejoreiz pec pamosanas histeriski raudaju, un aizdzeru sevi lupatas, jo visu laiku man uz rokam bija mazas masas likis, un pamostoties vel jutu ta svaru. . Nenovelu nevienam to pieredzet. Visos atgadijumos sapni atcerejos pilniba un visas detalas, plus vel trauksmes sajuta un gandriz vai fiziska pieredze kas tam nak lidzi.. emotion

1 0 atbildēt
Sen, sen atpakal, kad biju vel maza, es biju menessardziga, bet divainakais bija tas, ka staigaju un runaju pat tad, kad ara nebija pilnmeness. Interesanti bija tie laiki, kad es staigaju pa miegam, jo es to visu vienmer atcerejos. Es 'gulot' jutu ka es staigaju, man vienmer likas, ka tas, ko daru pa miegam, bija ar nopietnu iemeslu, bet kad no rita piecelos, es pati smejos. Vissmiekligakais gadijums bija tad, kad guleju gulta un man skita, ka man nav segas. Es gaju to meklet uz vannasistabu. Taja bridi mans tevs bija dusa, bet es ta pat lauzos vannasistaba. Kad tevs mani ielaida, es no plaukta panemu kartona kasti (parastu kurpju kasti, kur staveja visadas spradzites utt) visu kastes saturu es izberu un kasti noliku uz zemes, lai butu uz ka pakapties, lai tiktu pie akisiem (kur karina dvielus) un saku meklet segu. Taja bridi man tas skita pavisam nopietni. Man tiesam skita, ka savu segu es atradisu tiesi tur.
1 0 atbildēt