local-stats-pixel fb-conv-api

iPad mini HOT top2083

290 7

Skrējiens pēc iPad mini turpinās. Iepriekšējo nedēļu līderu Top4 saglabājas. Montanna ir pielīmējies pie moonwalkera piektā punkta, tā ir īsta vīru draudzība. Karalim Jānim jauna pielūdzēja, janex1 neatpaliek ne par soli. Spriedze, kaislības un netīras intrigas, tas viss tiek noslēpts aizkulisēs. Ko kurš kuram dod un cik par ko maksā, to mēs laikam nekad tā arī neuzzināsim.

Tiem, kuri nav procesā un tēmā paskaidrošu, ka šie autori dzenas, nu ne gluži pēc miljona, bet pēc iPad mini gan. Lasi sīkāk.

Lai arī ne uz ilgu laiku, arī šīs nedēļas uzvarētājs atkal ir Moonwalker. Viņš saņem medaļu - nelielu daļiņu no iPad. Nav ko piņņāt un ņuņņāt, iespējas ir visiem, viens hīta raksts vai veiksmīgs spams sociālajos tīklos var kardināli izmainīt situāciju. Līdz finišam vēl viena ļoti gara nedēļa. :)

01.02.-21.02. TOP20
1. Moonwalker
2. MONTANNA
3. Karalis Jānis
4. janex1
5. kreeeps
6. SētnieksToļiks
7. MJ
8. Colonel Meow
9. yayvs
10. luvazhels
11. BoyMan
12. xprusaks
13. Lenijs
14. nolaifers
15. kapeika
16. elv1js
17. Cristaps
18. Eastpak
19. littlemonster19
20. anney
21. Emchiks
22. druvalds
23 Azizi
24. Arizon
25. RECIDĪVISTS
26. TheUnpredictable
27. Mjau
28. ȍiepucis
29. EsNoRīgas

290 7 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

Un ko jaunu nesīs marts?

2 0 atbildēt

Kaut uzvarētu Moonwalker, un Montanna vajadzētu diskvalificēt, šis tik dezinformējošus rakstus met iekšā.

2 1 atbildēt

Un jēga viņiem no tā iPad mini emotion pablatot vienīgi: UUU skat man ir iPad mini kuram tik kruts brends emotion

emotion 

1 0 atbildēt

kaads parsteigums - es neesmu topa...

1 0 atbildēt
Tpc MONTANNA liek tos murgus..
2 1 atbildēt

Rīkojat, ja vien jums patīk raksti zīdaiņu auditorijai. Skaidri zināms, ka portāla apmeklētāju skaits sarūks.

šādam konkursam vajadzētu striktākus noteikumus.

2 1 atbildēt

Beidzot šis spamu karš beigsies emotion

2 1 atbildēt

Uzksatu, ka tomēr jāņem vērā plusi, ne skatījumi. emotion Jo tomēr, ja cilvēkam raksts tiešām patika, nevis apskatīja aiz nekā-nav-ko-darīt, tad plusu notiekti ieliks. Daudzi rakstus ver dēļ seksīgas titulbildes vai garlaicības vadīti... Un bieži sīkie samet plusus bildīšrakstiem un citiem štruntiem, kur autors ir tikai copy/paste ielicis, bet kārtīgi raksti, kur autors ir tulkojis, meklējis informāciju, kārtīgi pastrādājis, netiek novērtēti... Biežākais iemesls - slinkums lasīt un nav tur par ko ņirgt.... emotion

Dēļ šī konkursa ir patiešām daudz rakstu, ka pat izskatīt visus nevar, emotion  bet savus ar nav jēga likt - "aizbrauks" ātri... (IPad man nevajag, neskriešu pakaļ :D Ko es ar tādu darītu, lombardā nodotu? emotion )

1 0 atbildēt

Moonwalker ja iepriekš saņēma daļiņu no Ipad  tas bija lādētājs emotion  ,bet tagad viņš saņēman aizsargplēvīti  

1 0 atbildēt

es vismaz ceru, ka tik truli organizētu akciju turpmāk nebūs, jo pie pašreizējās akcijas situācijas sanāk kkā tā - trīs nedēļas ir n-to autoru cerību pilnās rakstu kaudzes ar kkādu sviestu, jo skaidrs, ka ar kvalitatīviem orgiem spameriem līdzi netiksi, ja gribi uzvarēt. un it kā ar to jau nebūtu pietiekami, pēdējā nedēļā spoki pārvērtušies par divu autoru cirku, kur šamējie lādē iekšā visu, kas pagadās, pie tam paši ļoti labi apzinoties, ka viņu saturs ir vnk mēsls, bet aizbildinoties, ka iPads taču uz likmes un kādi 300 skatījumi pa 10 sūda rakstiem kopā par skādi nenāks. tad moš vnk nobloķēt pārējiem lietotājiem tiesības pievienot rakstus, lai labāk pārredzēt to abu cīkstoņu saorganizēto nonsensu, kura katru dienu paceltie vai jaunizceptie 50 raksti būs veiksmīgāki? ja tādas akcijas nav pārdomātas un nav vērstas uz rakstu kvalitātes celšanu, tad naffig tādas vispār vajadzīgas? lai parādītu, ka šeit kko vērtīgu var dabūt tikai truli spameri un visas akcijas balstās uz nekam nederīgu raksteļu cepšanu, kur saturs pa lielam ir otršķirīga vērtība? tādas prioritātes spokus noteikti padara pievilcīgākus.

2 1 atbildēt

Interesanti, kas notiktu, ja MoonWalkeram nosviltu kompis? emotion

0 0 atbildēt
8 avatars8

Nākošmēnes vajag jaunu akciju, tādu pašu, tikai citu balvu!

0 0 atbildēt

Kā var nobloķēt dažus lietotājus saviem rakstiem vai to komentāriem? Ok, ja rakstam iebliež mīnusu, saprotu - tā ir kritika vai viedoklis un pieņemu. Bet ja viņš iepiļī mīnusu komentāram, kurā es atvainojos lasītājiem, ka video ģenerējas no sākuma nevis no atzīmētās sekundes. Kā var izdomāt ko tādu novērtēt ar mīnusu, kas nav vērtējams vispār ne ar plusu, ne mīnusu. Tāda sajūta ka tas sīkais saprot tikai vienu strīpiņu, bet plus zīme, kur jau ir divas strīpiņas viņa smadzeņu masa nespēj sagremot.

0 0 atbildēt

skatījumus nevajag ņemt vērā, vajag uz +iem. Jo atvērt rakstu tas ir tā, bet lai būtu + par to vajadzētu pacensties un būtu neviss sūda raksti, bet oriģinālie kurus varēti nopietni novērtēt un tā.

0 0 atbildēt
man liekas kad rakstiem akcijas laikā nav ne vainas nau nekāda pļūtāmā nelaime.
0 0 atbildēt

Vienkārši atdodat Moonvalkeram To iPad un miers

3 3 atbildēt
Pedeja nedela bus visgrutaka :D
2 2 atbildēt

IPads ir mans!!!:D

1 2 atbildēt

Pēdējā nedēļa gaidiet no manis rakstu sēriju par pornozvaigžņu dzīvi un nedienām, sērijveida slepkavām, slimiem cilvēkiem, šokējošajiem faktiem, kas neko neizsaka un ahujennākajiem gifiem, uz kuriem nav jāskatās. Esmu pārliecināts, ka apsteigšu visus.

1 4 atbildēt