local-stats-pixel fb-conv-api

UPDATE: Jaunā paziņojumu sistēma.113

246 11

ATJAUNOTS!!

- Ir pievienota IESTATĪJUMU izvēle, kurā vari izvēlēties nepieciešamos paziņojumus un atteikties no nevēlamajiem.

- UZMANĪBU!! Pievērs uzmanību paziņojumu ikonām, tās ir pārmantotas no iepriekšējā skata. Tās ir saprotamas, intuitīvas un tajās var viegli orientēties.

- Skatījumi pie ikonā pazūd uzreiz pēc apskatīšanas.

________________________________________________________________________________________________________

Nekas nestāv uz vietas. Arī mēs ejam līdzi laikam, un domājam, kā padarīt tavu dzīvi vēl ērtāku. Un tā, esam ieviesuši jaunu paziņojumu sistēmu.

Jaunajā sistēmā ērti varēsi apskatīt paziņojumus: komentāri savos rakstos, atbildes uz saviem komentāriem, komentāri savās galerijās, atbildes uz saviem komentāriem galerijās, savas nopelnītās medaļas, manu spoku pievienotie raksti, manu spoku pievienotie komentāri.

Visa paziņojumu sistēma ir būvēta tā, lai Tu ar vienu klikšķi varētu izskatīt visus svarīgākos paziņojumus un nepalaistu garām sev nozīmīgas lietas. Atgādināšu, ka Tev joprojām ir iespēja sekot interesantām spoku personībām, piespiežot viņu profilā pogu "sekot". Pēc tam savā paziņojumu sistēmā saņemsi jaunumus par viņu aktivitātēm.

Tāpat ir nomainītas vēstuļu un profila skatījumu ikoniņas. Un JAUNUMS!! ātrā poga - "mans konta izraksts", kurā varēsi izsekot savai cepumu plūsmai.

Izbaudi vasaru kopā ar spokiem!

246 11 113 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 113

0/2000

Tā jau labāk!  emotion 

1 1 atbildēt

Man nepatīk šis UPDATE.

0 0 atbildēt
Būtu labāk ja katrs varētu izvēlēties un uzlikt pats sev no vairākiem iespējamajiem to tīkamāko no vizuālajiem web-lapas noformējumiem.
0 0 atbildēt

Uzlabojums graudiem.lb stilā. Ja bija kautcik ciešami- davai visu sajāsim lai ir pēc iespējas neērtāk. Un iebildumus ignorēsim, jo tas jau tikai tāds Latviešu stils- gauzties.

0 0 atbildēt

Tav kaut kas napateik??

0 2 atbildēt

:*

0 2 atbildēt
vēl vajadzētu izdarīt tā, ka visiem, kas spiež mīnusus rakstiem noņemtu 100 cepumus. tad visi būtu saticīgi.
1 6 atbildēt
« 1  2  3  4 »