local-stats-pixel fb-conv-api

Tu sit sievietes?118

178 41

Cepamraksts

178 41 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000

  Kaut kāds murgs, šadu aptauju var izdomāt tikai tāds cilvēks, kurš pats sit sievietes. emotion  

2 0 atbildēt

Situ sievietes no iekšpuses un ne ar rokām. emotion

2 0 atbildēt

gadās iepērt, ka neklausa... tas skaitās? bet nu pēc aptaujas rodas iespaids, ka autore ir bijusi nopietni testa.

2 0 atbildēt

Nesitu un uzskatu ,ka tas ,kas sit ir neveiksiminieks. Cik zemu jānolaižas ,lai paceltu roku uz sievieti?emotion

2 0 atbildēt

Regulāri

2 0 atbildēt
oDe avatarsoDe

Dziivoju ar draudzeni 9 gadus, un NEKAD nesmu paceelis. Un uzskatu tie kas pacelj rokas pret sievieteem ir vaargulji..

2 0 atbildēt

Ar krānu pa zobiem skaitās sišana? emotion

1 0 atbildēt

sit, tātad mīl emotion

rēcīgi vsp

1 0 atbildēt

Es nesitu sievietes

1 0 atbildēt

Ja virietis ir spejigs pacelt roku pret sievieti,tad acimredzot nekas cits vinam necelas...

2 1 atbildēt

99% no "regulāri" atbildētājiem to atbildēja prikola pēc. emotion

1 0 atbildēt

Baigi atkarīgs no situācijas... Protams, asu vārdu apmaiņā jau stabili kādi 95% veču nesistu dāmām, bet tas pats gadījums ar Riannu un Braunu, kad Rianna pamatīgi palaida muti un vērpa intrigas tiešām džeku sadusmoja, bet nu čaļi ir atšķirīgi, pats drošvien nesistu. Un vēl akli ir tas, ka sievietes var darīt PILNĪGI JEBKO un vīrieši pieskarties viņām nevar. Sievietes galu galā taču vienmēr vaidējušas, ka grib pilnīgu vienlīdzību starp vīriešiem un sievietēm. Nedomājat, ka es slānu sievietes (nekad neesmu to darījis), bet esmu redzējis gadījumus, kad sievietes ļauno mēli tiešām var apklusināt tikai ar kulaku pa muti. Un vēl arī neskaitāmie gadījumi, kad sievietes savu vīru slāna ne pa jokam, vai arī tad vīrs nedrīkst pielikt roku?

Kā jau teicu - tiešām atkarīgs no situācijas.....

1 0 atbildēt
Es nesaku, ka situ sievietes, bet dažiem vīriešiem arī aiziet ciet, kad *** smadzenes, es nesaku, ka visas tā dara, bet ja man ****u smadzenes vīrietis, man pamatīgi niezētu kulaki
0 0 atbildēt

Sviests. te nav varianta '' nekad''. zna4it sievietes sists ir norma musdienās?emotion

Fuck it. - tev.

0 0 atbildēt

Patīk, ka nav varianta ''nē''.

0 0 atbildēt

par Tādu aptauju jāsāk sist autoru ( a - Tā ir sieviete) emotion parasti nemēdzu sist sievietes... 

0 0 atbildēt

man viss chill :D es sievietes nesitu un viss, iznjemot maasu :D

0 0 atbildēt

Par Mani:

1. Es NESITU Sievietes - Viņas ir Mīļas un jaukas VIENMĒR - Es Jūs Mīlu !!!

2. Es sistu Sievietei TIKAI tad, ja viņa apdraudētu daudzu citu Cilvēku Dzīvi un/vai Manu Dzīvību...

3. Es nosistu Sievieti tikai gadījumā, ja viņa izpildītu 2. punktu un vēl daudz vairāk... (bet tādi gadījumi ir īpaši extrēmi, un ceru, ka man to nevajadzēs darīt NEKAD (NEVER SAY NEVER))....

 

Ar cieņu, VISAS Mīļās Meitenes, Sievietes, Māmiņas, Vecmāmiņas (whatever) ... emotion

0 0 atbildēt

Cilvēki lielā mērā visu laiku ir bijuši bezjūtīgi dzīvnieki, (Samērā reti kurš ir centies to sevī apspiest) un viņiem ir vienmēr ir bijusi tieksme izvicināt rokas, vai izbļaustīties savā drausmīgākajā balsī, kādu vien viņi var izvilkt no savas rīkles pret kādu, lai iegūtu sava veida autoritātes statusu (ģimenē vai vienalga kur). Citiem tas sanāk un priecājas par to, ka viņu sievas vai vīri (arī sievietes sit vīriešus : D) tup stūrītī drebinoties aiz bailēm un lūdzās, lai lielais kuilis vai resnā ķēve neatsāk viņu sist solot, ka nedosies uz varas iestādēm sūdzēties. Citiem ir atkal tas, ka nesanāk un cietušie skrien uz varas iestādēm sūdzēties par vardarbību ģimenē, tad tie tiek nosūtīti ar solījumiem, ka tagad viss būs kārtībā uz mājām, kad galu galā ierodoties mājās, ne labdien ne labvakar izdzirdēdams dabū bietē ar krāsns kruķi (paziņai ģimenē tā ir gadījies, pats protams man to stāstīja smejoties. Laikam par stipru bietē dabūjua)

 

Lai vai kā, es gribēju ar šo pateikt, ka vardarbība pret sievietēm no vīriešiem un otrādāk ir neizbēgama mūsdienās (kura diemžēl jau ilgst gadu gadiem) un labot to vien var pārtraucot alkohola tirdzniecību un cita veida substanču legālo/nelegālo apgrozību pasaulē (kas nav iespējams diemžēl) kas jebkādā viedā var ietekmēt cilvēka garastāvokli un uzvedību negatīvā ziņā.  Vēl jau protams var sēdināt bez vārda runas, bet tad atkal no sliktiem cilvēkiem radīsies emocionāli kropļi un vēl sazin kas, kuriem vispār par visu gandrīz ir vienalga.  Vēl ir variants - iznīcināt visu cilvēci. Tad vispār par neko nebūs jauztraucās un nekas arī netiks ievainots, vai vēl vairāk piedirsts šajā pasaulē kā tas ir pašlaik. 

 

P.S. Es gribu atvainoties par šo garo iespējams bezjēdzīgo un neloģisko penteri. Bezmiegs dara savu un liek manām smadzenēm vārīties čugunā, kas arī liek man nest šo "figņu" un likt man domāt, ka tas ir normāli. 

0 0 atbildēt

wut? :|

can i watch next time? emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »