local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 911

0/2000

Supermedaļu par 10 uzvarām izsolēs. Gluži kā, komiķa, superautora u.c. supermedaļas.

6 5 atbildēt

Sadaļu "māskla" vai arī sadaļu, kur publicēt tieši paša darbus!

5 4 atbildēt

Lai rakstos neveidotos tāds haoss, kāds ir tagad, iesaku ieviest spokos kardinālas pārmaiņas, un izveidot 2 atsevišķas sadaļas. Spoki-izklaide un Spoki-nopietni.

Besī meklēt starp mēslu rakstiem kādu tiešām interesantu. Ne jau tikai oriģinālraksti mēdz būt labi, ir daudzi labi parasti raksti, kuros ir laba informācija, bet tie pazūd mēslu rakstu vidū!

4 3 atbildēt

milzīgs mīnuss komentāru būšanai ir tas, ka nospiežot pogu "tab" nonāc nevis uz pogas "komentēt", bet gan uz "populārākie".. n-tās reizes uzrakstīju superīgu komentu (reti komentēju), un tad (no visām komentēšanām apmēram 80 % gadījumu), nospiežu tab un enter (citās vietnēs būtu viss ok, bet ne spokos), tad nu koments pazūd.. ;(

4 3 atbildēt

Meklējot kāda profilu, piemēram, www.spoki.lv/profils/jacky, vajadzētu uztaisīt tā, lai nav jāraksta "profils". Iznāktu daudz vieglāk un ne tik čakarīgi, kā youtubā...

2 1 atbildēt

Ideja par bildēm , gribētu redzēt spokos iespēju likt bildes blakus vienu otrai , nevis tikai vienu zem otras , jo bieži vien gadās mazas bildes , un/vai par vienu tēmu , kuras gribētos likt vienu otrai blakus , bet tādas iespējas nav , kā arī iespēju tekstu likt virs/blakus bildēm , nevis tikai zem.Kā arī bildes pārvietot uzspiežot uz bildes , turot peles pogu un velkot kur tu viņu gribi , tā vietā lai spaidītu tās mazās pogas lai pārvietotu attēlu uz augšu un leju.

Un iespēju pievienot mūzikas linku no Soundcloud mājaslapas. Un Anime sadaļa spokos ;) <-Need it !

tas nu būtu tas ko es gribētu spokos redzēt.

Paldies ja izlasijāt.

3 2 atbildēt

Varētu būt iespēja ja iepatiekas kāda cita lietotāja raksts tad arī  to varētu izcelt vai atgriezt uz sākumu........ emotion

1 0 atbildēt

Es domāju, ka šādi nav jāizskatās statistikai -http://www.bildites.lv/images/ki1j0x5omnpcpnto71u.png- man liekas, ka tas ir dēļ lietotāja nika, kurš ir 3 rindiņās sarakstīts! emotion

1 0 atbildēt

bùtu ideàli, ja spokos varètu blokèt kàdu profilu, lai vinsh nelien vairàk pa maniem rakstiem, ja vins patstavigi dèl kàda slima iemesla bàzh mìnusus jebkurà rakstà, jeb vienkàrshi uzvedas nepieklàjìgi- komentàros aizskar personibu utt... Jo tàdu motherfuckeru mums sheit pietiek- pashi nejedz pat rakstu ielikt, bet visus centìgos kritizè un apdirsh, jo uz vinju fona pats ir nikns ka neko nejèdz, un izgàzh zhulti....

1 0 atbildēt

Manuprāt BUJ 5. jautājuma skaidrojuma teikums

Noņemts oriģinālraksta statuss/dzēsts oriģinālraksts -200   ir jāraksta šādi

 

Noņemts apstiprināta un pievienota oriģinālraksta statuss/dzēsts apstiprināts un  pievienots oriģinālraksts -200

Rakstus ievadīt bez problēmām nav iespējams, jo tekstu kropļo. bildes nomainīt nav iespējams.Šodien,  pēc 6 reižu labošanas, nevarēju to dabūt gatavības stadijā, tādēļ pati izdzēsu.Tas nebija ne pārbaudīts, ne aktivizēts. Uzrakstīju ar 2 reizēju labošanu jaunu. Uzskatu, ka par nepievienotu rakstu dzēšanu nav raksta autors jāsoda.

1 0 atbildēt

Ir pāris lietas, ko prasītus pilnveidot un rediģēt;

1. izdzēšot neaktīvu rakstu tiek noskaitīti 20 cepumi... wtf?

2. veidojot rakstu, lai nomainītu bildi ir jā pārkopē viss teksts 3. veidojot rakstu, pievienoju video, pēc kura pēcāk man vairs nav vajadzības, tam nav nekādas rediģēšanas iespējas, tātad, tas nozīmē, ka raksts ir jādzēš un tas atkal maksā 20 cepumus!?

 

emotion  

7 6 atbildēt
Vēršos pie tā/iem, kas apstiprina šādus rakstus - "Lauki smird, pilsēta forša" un " 5 Latvijas drausmīgākās pilsētas". Pirms apstiprināt šādus rakstus, Jūs saturu vismaz izlasāt? Un cik zinu, tad noteikumos stāv rakstīts, ka rakstos nedrīkst būt kaut kas cilvēkus aizskarošs, bet tiem, kas rakstus apstiprināja, laikam par noteikumiem nošpļauties? Pieprasu, lai beidzot rakstu apstiprinātāji IZLASA saturu un noteikumus, pirms apstiprina šitādus rakstus. Citādi tas jau nekādos vārtos nelien.
3 2 atbildēt

Un kapēc, tavuprāt, tas ir VIP čats? Lai tur tiktu tikai tie, kas kaut mazliet kaut ko ir ieguldījuši šinī mājaslapā un būtu iespēja, ka kāds par tevi ir dzirdējis..

1 0 atbildēt

pie kuras sadaļas skaitās raksts ar aforismiem/domu graudiem?

1 0 atbildēt

Spēju vai opciju izslēgt tos stulbos izlēcienus: "Kruta,. tavam komentaram ir ielikti 3 plusi" emotion

6 5 atbildēt

Kas un par ko piešķir 100 cepumu Klikera bonusu? Kur par to var izlasīt?

1 0 atbildēt

Vajadzētu izdarīt tā lai kad ieliec rakstu ar atveršanas laiku lai tas atverās velāk tu varētu vert vaļā tos seifus, savadāk sanāk ka es ielieku vairākus rakstus, bet par tiem nevaru vert vaļā seifus.

1 0 atbildēt

Kas mūsu zirdziņam ap pusnakti bija noticis?

1 0 atbildēt

2014.01.16. 22:49 man beidzās  divas spējas Gaišreģis un Oriģinālautors. Līdz 23:55 šīs spējas neļāva nopirkt, jo veikalā  pirkt vietā joprojām stāvēja izmest. Uzklikšķinot uz izmest ziņo , ka man šādas spējas nav. Tas notiek ne pirmo reizi.  Ja spējas Oriģinālautors nav, punktus par rakstiem arī  skaita mazāk.

1 0 atbildēt

1.Gribētu lai no Lumias varētu ievietot rakstus.

2.Lai varētu sēdēt no tel izsolēs. (neskaitot pilno versiju)

1 0 atbildēt
« 20  21  22  23  24 »