local-stats-pixel fb-conv-api

Šī ir Tava labākā iespēja!44

280 3

Spoki ir lielākais izklaides portāls Latvijā, ja gribi, lai Tavus rakstus redzētu vairāki desmiti tūkstoši lasītāju, pievienojies spoku autoriem. Lai vēl vairāk Tev iepatiktos mūsu piedāvājums, no 2014.gada 1.oktobra esam sagatavojuši īpašu pārsteigumu.

Mēneša KARSTĀKAIS jaunums! TEV TAS IR JĀZINA! Neticēsi, bet mēs samazinām robežas! No 2014.gada 1.oktobra, lai saņemtu žurnālista statusu ir jāpievieno TIKAI 5 raksti!

Atgādināšu, ka žurnālista statuss Tev ļauj publicēt rakstus uzreiz, negaidot administrācijas apstiprinājumu.

Ja Tu gribi pazīmēties draugu priekšā vai parādīt milzīgai auditorijai savus darbus, šis ir īstais brīdis, lai pievienotos spoku komandai. Iegūsti popularitāti un kļūsti atpazīstams visā Latvijā! Šī ir Tava labākā iespēja!

P.S. Tos, kuri baidās, ka raksti dublēsies vai samazināsies to kvalitāte, steigšos nomierināt, administrācija nekur nepazūd, administrācija stingri vērtēs jau publicētos rakstus. Autori, kuru raksti neatbildīs noteikumiem, zaudēs žurnālista stausu.

280 3 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

P.S. Tos, kuri baidās, ka raksti dublēsies vai samazināsies to kvalitāte, steigšos nomierināt, administrācija nekur nepazūd, administrācija stingri vērtēs jau publicētos rakstus. Autori, kuru raksti neatbildīs noteikumiem, zaudēs žurnālista stausu.

0 0 atbildēt

Un atkal spokos katrs otrais raksts atkārtosies pateicoties šiem lietotājiem, kas jau būs žurnālisti un metīs visus rakstus pēc kārtas iekšā emotion

5 5 atbildēt

Jā, jā - droši. Atņemiet vēl savas dzīves laiku pretīm saņemot smieklīgu summu cepumu. Uz priekšu! Pats izbaudīju 2 mēnešus aktīvu rakstu likšanu. Tikai tagad apzinos, cik daudz laika tas atņēm un cik patiesībā tas bija nožēlojami...

6 9 atbildēt