local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmkārt, otrkārt, treškārt ...45

526 8

Pirmkārt. Paldies visiem, kas centās domāja un ieteica 15 līmeņa nosaukumus. Jūs visi esat malači! Un nu, beidzot ir skaidrs, kā tiks nosaukts 15 līmenis. Sekojot leģendai un ievērojot secību, mēs esam nolēmuši neizgudrot riteni un 15 līmeni nosaukt vienkārši - Erceņģelis. Šo variantu pirmais ieteica Putniņš. Viņš saņem medaļu "Misija izpildīta" un 3000 cepumu.

Mums ļoti iepatikās arī citi varianti - Izredzētais, kuru ieteica MrWinD, Dūzis - crop, Baziliks - Silicijs un Orākuls - Red Hood. Viņi saņem medaļu Viktors! Vēlreiz paldies visiem, kas piedalījās, balsoja par komentāriem un atbalstīja! :)

Otrkārt. Bet jau rīt saksim svinēt ellišķīgo Valpurģu nedēļu. Visi, kas nākamnedēļ pievienos orģinālo vai superoriģinālo rakstu aņems ekskluzīvu Valpurģu nedēļas medaļu. Bet 30.aprīlī satiekamies raganu sabatā. :)

Treškārt. Pagājušās nedēļas oriģinālo un superoriģinālo rakstu izlozē ir uzvarējis GreekSpider, nezinu kā pareizi izrunājas viņa niks, vienskaitlī, vai daudzskaitī, bet fakts, ka dāvanu karti 15 LVL no uzvelckreklu.lv ir saņēmis tieši viņš. Pievieno arī Tu oriģinālo vai superoriģinālo rakstu un nākamnedēļ laimē dāvanu karti no uzvelckreklu.lv 15 LVL vērtībā!

Visbeidzot. Atgādinu, ka turpinās latviešu nacionālās spēles konkurss "Latvija liesmās"! Visi aculiecinieki, kas šajā sadaļā ievietos rakstus ar attēliem, video un aprakstiem no notikumu vietām saņems ne tikai pačotu un slavu, bet arī unikālu medaļu "Latvija liesmās". Uzmanību, medaļa tiek šogad ieviesta pirmo reizi. Nevienam šādas medaļas vēl nav. Esi pirmais!

526 8 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Vai man bija tāds normāls pārsteigums ienākot šodien spokos :D

0 0 atbildēt

16. limēnis Kaktus

0 0 atbildēt

Wut. Kaapeec man par 13. limeni nebija taadas medalas? ;( Sadface. Atvainojos par garumzimju trukumu, tikko uzinstaleets kompis, unun jaa, sen neredzeeti biedri Spoki. hai.

1 4 atbildēt