local-stats-pixel fb-conv-api

Neziedo nieri, ziedo cepumus!50

286 2

Būsi jau ievērojis, ka katra raksta beigās ir parādījusies jauna opcija: Ja Tev patika šis raksts, Tu vari pateikt autoram "Paldies!", nosūtot viņam cepumus no sava konta! Paskaidrošu ko tas nozīmē - tagad, ja Tev patika raksts, Tev ir iespēja pārskaitīt autoram no 10 līdz 10 000 cepumiem. It kā sīkums, bet patīkami. Un jo vairāk šādu sīkumu, jo patīkamāk. Paredzu, lai veidotu rakstu turpinājumus, nākotnē daudzi autori pieprasīs ne tikai balsojumus, bet arī ziedojumus.

Pateicība autoram ir tāds papildus elements, mazliet socializācijas, mazliet jautrības, mazliet cepumu kontā, papildus iespēja iepazīties ar jauniem draugiem un draudzenēm. Īsāk sakot, Tev ir radusies vēl viena iespēja jautri pavadīt laiku. Es domāju, nevienu nav jāmāca, ka jebkuram skaitlim ir nozīme, sākot no 69 un beidzot ar 666. Patīkamu izklaidi! Paliec ar mums, mēs strādājam, lai Tev būtu jauti! :)

286 2 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

May the rise of fake aacounts begin!  

1 0 atbildēt

Hmm... Bet autors jau tāpat saņem cepumus, ja viņa raksts tiek vērtēts ar plusu... Vai tad ne? Un par komentāriem tā pat. Arī pats, kad vērtē- saņem. Bet tas, ka atradīsies tagad diedelnieki- nav apstrīdams. Protams, pašam jau arī patīk saņemt vairāk emotion 

1 0 atbildēt
Šī opcija ir tikai pilnajai versijai vai arī telefonu?
1 0 atbildēt

visi tik skopi  emotion  vairāk par 100 neesmu dabūjis

1 0 atbildēt
Labs apdeits.
0 0 atbildēt

Esmu novērojusi, ka titulbildei neņem, bet tālāk aiziet.  

0 0 atbildēt

Man neviens nedod. :/

0 0 atbildēt

Tu arī gribi biš cepumus?  emotion 

0 0 atbildēt
Izstiep paintā bildi ;D
0 0 atbildēt

A kā to var izdarīt?

0 0 atbildēt