local-stats-pixel fb-conv-api

MEGAkonkurss noslēdzies!77

138 0

Mēnesi ilgušais MEGAkonkurss ir noslēdzies. Kopš pagājušās piektienas uzvarētāju topā izmaiņas nav novērojamas. Līdz ar to, fantastisko Go Pro Portatīvo Kameru HD Hero 3 Silver Edition no veikala "Burusports" saņem nepārspējamais MJ! Suminam uzvarētāju! Savukārt, tiem, kas nav tēmā pastāstīšu, ka veselu mēnesi spoku autori cirtās par fantastisko balvu - Go Pro Portatīvo Kameru HD Hero 3 Silver Edition, liekot vēl fantastiskākus rakstus un iekarojot lasītāju mīlestību.

Top5 (no 25.10.13. - 25.11.13.)
1. MJ
2. xprusaks
3. ORGAZMO
4. Karalis Jānis
5. Emchiks

Diemžēl, uzvarētājs ir tikai viens. Īsti vīri neraud, īsti vīri saņem glamūrīgos spoku krekliņus! Wooohooo!!! Bet jau drīzumā jauns spoku MEGAkonkurss ar vēl nebijušu balvu! Tu neticēsi kādu! =))

Liels paldies veikalam "Burusports", par šo lielisko balvu!

138 0 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

Vai kāds vēl šaubijās par vinnētājiem?

0 2 atbildēt

Konkursa noteikumi bija tizli.. Vajadzeja lai izvelas uzvaretaju pec pasizveidotajiem video, jo reali, kads prikols dod kameru kadam kurs ar vinu filmes kkadu hu***u... Tas ir tikai mans viedoklis, un tie kas jau te drochi ilgak pa tiem cepumiem vai kas tie tadi var nopirkt visadas iespejas lai papildinatu + skaitu u.t.t. Es pieteicos jo snowoju, skeitoju, zimeju grafiti, monteju video braukaju ar kvadru un vel visadi sudi, reali tadiem cilvekiem kas ar kko ekstremu nodarbojas ta kamera butu vairak noderiga. Un pekritu par tiem kopetajiem rakstiem, kkads bullshits, no arzemju saita panem darbu un gatavs

0 2 atbildēt

Es uzkatu, ka ORGAZMO bija pelnījis balvus.emotion

0 4 atbildēt

Noteikti jāpiedalās nākamajā. Vēlos saņemt mistisku melnu kastoi ar zilu strīpu pāri.

0 4 atbildēt

Kāpēc nedarīt tā,ka šajā konkursā nevarētu piedalīties cilvēki,kas pagājušajā konkursa kārtā ir bijuši pirmajā pieciniekā? It kā negodīgi,bet tomēr, iespēja izpausties mazajiem spokiem.

0 5 atbildēt