local-stats-pixel fb-conv-api

Liec rakstus - saņem iPad mini!159

675 11

Ikviens par savu darbu vēlas saņemt ne tikai patiesu gandarījumu un izdarīt kaut ko lietderīgu, bet arī iegūt kaut ko paliekošāku. Mēs gribam Tev piedāvāt unikālu iespēju - ar saviem rakstiem nopelnīt savu pirmo reālo balvu - iPad mini.

UZMANĪBU! Konkurss! Konkursā piedalās VISI spoku autori. Galveno balvu - iPad mini saņems to rakstu autors, kura raksti mēneša laikā saņems visvairāk unikālos skatījumus. Piemēram, ja konkursa norises laikā Tavu rakstu "Zvēri" ir skatījušies 300 cilvēki, rakstu "Zoo" - 200 cilvēki, bet rakstu "Saule" - 1000 cilvēki, tad kopējais Tavu rakstu skatījumu skaits būs - 1500 skatījumi. Jo vairāk un kvalitatīvākus rakstus Tu publicēsi, jo lielākas būs Tavas iespējas iegūt savā īpašumā iPad mini. Konkursa gaitā atļauts ir viss - reklamēt savus rakstus sociālajos tīklos, rakstīt ķēdes vēstules vai izmantot citus savu rakstu popularizēšanas paņēmienus. Paldies TVNET par lielisko balvu!

STARTS 2013.gada 1.februārī, konkurss norisināsies līdz 2013.gada 1.martam

Kas Tev ir jādara?
1. No 1.februāra līdz 1.martam liec rakstus spoki.lv
2. Reklamē savus rakstus sociālajos tīklos, iesaki draugiem.
3. Iegūsti saviem rakstiem kopā vislielāko skatījumu skaitu.
4. Saņem galveno balvu - iPad mini. Otrā un trešā vieta saņems spoki.lv T-kreklus un uzlīmes.
(!) Pacelto rakstu skatījumi netiks uzskaitīti.

Veiksmi konkursā!

675 11 159 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 159

0/2000

Vai admini drīkst piedalīties ? Vispār šados konkuros nekur nedrīkst piedalīties administratori. Tas nav pieļaujami, jo notiek visādas kruķīšanas utt, kā arī izmanto savu stāvokli. Tas nav tikai par spokiem, bet jebkurās loterijās vai konkursos :)

0 2 atbildēt

Es varu derēt, ka iegūs kāda jēla raksta autors, nevis patiešām laba skricelējuma. Šeit publika nenovērtē rakstus pēc īstās vērtības.

Piedalītos, bet man nekad un nekur neveicas. So, nav jēga. emotion

0 2 atbildēt

veselu mēnesi būs pilns ar shittiegiem rakstiem wiipiii emotion

0 2 atbildēt

Es pārtraukšu skatīties rakstus, lai neviens neuzvarētu emotion

0 2 atbildēt

Kopš tvnet pārņēmis spoki.lv es vairs neapmeklēju spoki.lv šī ir mana pēdējā aktivitāte spokos. :(

3 6 atbildēt

Es i nemaz nemēģināšu, jo skatoties pēc tā, ka esmu viena no jaunākajiem spoki.lv lietotājiem, MAN NAV IZREDZES - NEKAD MŪZĀ!!! Ja es ieliktu rakstu, tas būtu žurkas sūda vērtībā, pat tad ja būtu labs....emotion

 

Godīga spēle - kura domāta tika krutajiem spoki.lv lietotājiem...... Pff nost ar demokrātiju, sveika diskriminācija emotion!

0 3 atbildēt

REĀLI KĀDA JĒGA TAISĪT TĀDAS IZLOZES, KUR JAU UZVARĒTĀJU LOKS ĻOTI SAŠAURINĀS, KAPĒC NEVAR TAISĪT TĀDAS IZLOZES, KUR VAR UZVARĒT TIKKO PIEREĢISTRĒJIES CILVĒKS...?

0 4 atbildēt

iemet te aci radzēsi----->

Mans jaunais verķis ...

3 11 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »