local-stats-pixel fb-conv-api

Igauņi mūs samaisa ar sūdiem!292

2976 49

Šodien, igauņu koncerna "Ekspress gruop" medijs ekspress.ee, kam pieder arī Latvijas delfi, reāli samaisīja spoki.lv kopā ar sūdiem, nosaucot mūs par sadistiskiem slepkavām. Igauņi ņirgajās par spokiem, nosaucot mūsu lasītājus par slimiem atsaldeņiem, kas nāk skatīties spoki.lv tikai tādēļ, lai apmierinātu savas neveselīgās fantāzijas. Es pat negribu zināt, kas darās viņu pašu galvās.

Uzskatu, ka delfi grib mūs nomelnot. Tajā pat laikā paši cenšas uzpūst sev lētu popularitāti ekspluatējot Kombuļu Inesi ar viņas neadekvāto pasaules uztveri. Meklētāja rezultāti runā paši par sevi. Nožēlojami!

VAI MĒS TO PACIETĪSIM? Es nestāvēšu malā un neklusēšu!

1. Es aicinu visus, kas arī domā ka igauņi un delfi mūs ir nepamatoti un brutāli apdirsuši, atbalstīt spokus šī raksta komentāros.
2. Ieteikt šo rakstu sociālajos tīklos, lai Tavi draugi uzzina patiesību!
3. Atbalstīt spokus, atspēkojot apvainojumus nomelnojošā raksta komentāros.
4. Parādīt solidaritāti un par šo rakstu ielikt plusiņu.

Atvainojiet par emocionālo valodu, bet es nespēju stāvēt malā un noskatīties, kā cilvēki, kuriem nav pat mazākās nojausmas par pilsoniskās žurnalistikas pamatprincipiem, mēģina visu sadirst.

2976 49 292 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 292

0/2000

komentāri nezūd :) visticamāk tev ir uzlslēgts, lai rādās populārākie komentāri nevis jaunākie - tādēļ arī šķiet, ka komentārus dzēž. uzslēdz zem komentāru loga "kārtot komentārus: jaunākie" un tur būs arī tavi komentāri.

0 0 atbildēt

Da lai tie igauni p*š pa sliedi! Nekadi sūdi nav. Ir tikai saskābuši smadzeņu podi kurus viņi tur biksēs!

0 0 atbildēt

žēl, ka nedaudz pieklusu pēdējā laikā. pa lielam jau Moonwalkers uzrāvās, kopējot manis jau pasen plaši aizsākto tematiku jeb asiņainus rakstus ne maziem bērniem, pie tam darot to vēl salīdzinosi ''soft'' versijā. ja šamējais varonis turpinātu tupēt uz saviem ''ak, dievs, cik aizraujoša ir trulā zinātne'', nevis ''pārņemtu'' visu, kas nav piesiets, gan jau tagad kkur parādītos arī mans niks. kaut aizsūtīt šamējiem linku uz savu profilu nekad nav par vēlu. lai iečaulē, haha :D

2 2 atbildēt

Jacky tikai plusiņus gribēja! Kas tu godīgi nemāki? Kauns!

0 0 atbildēt

pēc raksta un komentāru izlasīšanas igauņu valodā (bet igauņu valodu kā jau ikviens sevi cienošs latvietis, pārzinu kā divus pirkstus apmīzt) sapratu, ka tas raksts par visi simts punkti ir ļoti kaitējošs spoki.tvnet.lv latviešu tirgum, tpc šeit vajadzēja cept augšā šādu trādirīdi. palasot to rakstu, nedod Dievs, vēl komentārus, jebkurš latviešu lasītājs uzreiz saprastu, ka spoki nav labi. un tajā pašā laikā te vēl kāds pīkst, ka kāds cep lētus skandālus, lai dabūtu tikpat lētu popularitāti. vai tiešām Latvijā ir tik daudz igauņu valodas zinātāju, lai tas raksts kādu daudz ietekmētu, vai nu tiešām šī raksta autors ir vēl lielāks brēcējs pēc lētās popularitātes, nekā tie ''ļaunie'' igauņi. nu ja līdz ar spoku šefības maiņu sāksies šādi starpvalstu ''kariņi'' starp Tvnet un visiem viņu daudzajiem konkurentiem, tad šķiet, ka spokos drīz būs vēl lielāka profesionālā žopa, nekā bija nerealitātes amatieru  zelta laikos. Tvnet vairs nav nerealitātes pīļu dīķis un šamējo konkurenti arī gan jau nav vakarējie, kad jāsaplāno kā šeit visu sadirst, lai paliek tikai kauna pleķis. gaidam jaunus piedzīvojumus :D

0 0 atbildēt

Kādam te ir bail pazaudēt, savu popularitāti, apmeklējuma skaitu... Spoki.lv - turās!

0 0 atbildēt

nu ko arigauniem sisties,no saakuma nokausees ar savu leenumu, beigaas arpieredzi vinnees ;d 

betnu bik padirst virsuu var :D 

0 0 atbildēt

paldies ka nonemi bildi

0 0 atbildēt

Piekrītu jacky.emotion

0 0 atbildēt

Un tagad visi ''ģēniji'' sāk uzbrukt Igauņiem nevis tiem kas to rakstu veidoja :| Un vispār pēc manām domām tiem raksta veidotājiem bija jāpskata litertatūras, zinātnes/vēstures sadaļas nevis kaukādas 18+ lietas.

0 0 atbildēt

Iepostoju tikai tagad xD Un neviens labs portals nenomelnotu citu portalu viniem vnk butu vienalga vai tads pastav vai ne. Tas ir tas pats kas ar spelu serveriem. Serverus citos serveros reklame tikai tadel ka reklametie serveri ir s*di :)

0 0 atbildēt

Tipiski slāvi, viņiem netīk vardarbība, bet te, Latvijā, tādi rakti interesē, kā bija attēlot igauņu rakstā (runāju par to bildi kur bija raksts 19gs nāves sodi ķīnā) Man personīgi ir interesanti uzzināt ko jaunu, redzēt kas notika tālajā 19 g.s. Igauņi sevi uzskata par ģēnijiem un visu zinošiem. 

Smagi kritizē ar to cik liels atbalsts izteikts rakstam, nu tur gan neko nevar piebilst, stulbuma kalngals! 

0 0 atbildēt

Tāda maza ideja, nejauka, moš sākam nodirst to igauņu portālu tā pastiprināti, un igauņus arī, pieņemsim uz kautkādu mēnesi, liekam rakstus par igauņiem

 takš vajag aiztāvēt savējos

0 0 atbildēt

Labāk izskaidro šo : http://spoki.tvnet.lv

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

Nu redzi, problēma ir vienkārša. Igauņi savā zibenīgajā ātruma vēl nav neko tādu paši izveidojuši...

0 0 atbildēt
Spoki ir pilni ar tīņu rakstiem, šeit var ievietot jebkādus rakstus melus kā patiesību un otrādi. Vajag filtrēt vairāk rakstus tad Igauņi nesauks par mēsliem. Nesaprotu par ko cepiens tāds ir viņu viedoklis.
1 1 atbildēt

''Delfi'' ir tukši!!Tur neko sakarīgu nevar atrast! Protams arī ''SPOKOS'' ir daudz nebaudāmu rakstu...,bet te,vismaz,var atrast arī daudz ārkārtīgi interesantus rakstus un,jāpiezīmē,arī kvalitatīvus,ko nevar teikt par ''Delfu'' ''pļurkājošajiem'' un aizgūtajiem ''šizetiņiem''!

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »