local-stats-pixel fb-conv-api

Cepumu birža: Reāla nauda par nereāliem cepumiem!118

360 2

Šodien mēs esam nozīmīga vēsturiska notikuma liecinieki. Ir sākusi darbu "Cepumu birža". Tagad ikviens var brīvi pirkt un pārdot cepumus par reālu naudu. Ko, negaidīji? JĀ! Ikviens var brīvi pirkt un pārdot spoku virtuālo naudu - "Cepumus" par reāliem eiro. Arī TU! Pērc lētāk - pārdod dārgāk!

Kā tas strādā?
Lai pārdotu vai pirktu cepumus, ej uz sava profila sadaļu "Cepumu birža" un ievieto sludinājumu, norādot cepumu skaitu un cenu. Tiklīdz kāds vēlēsies nopirkt Tavus cepumus vai Tev tos pārdot, viņš uzspiedīs pogu "Pirkt/Pārdot" un Tavi cepumi ieripos viņa kontā, bet Tavā "divīša" kontā ieripos eiro un otrādi.

Otrs veids ir iet uz "Cepumu biržu" un izskatīt visus jau esošo pārdevēju piedāvājumus un iegādāties izdevīgāko.

(!) Pieņemot, ka sāksies plaša tirdzniecība un spekulācijas ar cepumiem, pirks lētāk, pārdos dārgāk, kā arī ar saviem sludinājumiem gremdēs konkurentus, esam uzlikuši ierobežojumu uz sludinājumu skaitu - 1 aktīvs sludinājums no viena profila. Ja vēlies ielikt citu, aktuālāku sludinājumu, vai manīt to no pirkšanas uz pārdošanu, izdzēs sludinājumu un pievieno to no jauna.

No divīša konta vari:
Nopirkt "divīša" haltūru.
Nopirkt spēju "Sponsors".
Nopirkt "Zoles" un "Krustvārdu mīklu" abonementus
Reizi mēnesī Izņemt naudu no "divīša" konta ne mazāk kā 14.23 eiro.

360 2 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000

kas bus tik stulbs un maksās par kautkādiem cepumiem?? Pardod varbūt, bet pirkt? Kur pēc tam viņus bāzīs? Kautkādas spējas pirks?

  Un te pa 20centiem vidēji piedāvā 50k cepumus, tas nozīmē, ka ir ap 12 miljoni cepumu  jāpardod ,lai izņemtu kautkādus 12 eiro

0 3 atbildēt
« 1  2  3 »