local-stats-pixel fb-conv-api

Atkritumu sadaļa44

125 4

Vai spokos ir vajadzīga sadaļa, kurā nonāks nekvalitatīvi raksti? Sadaļā tiks novirzīti raksti ārpus galvenajām lapām, bez tiesībām pārvietot uz citām kategorijām. Raksti, kas ir nekvalitatīvi, kā arī negatīvu vērtējumu saņēmuši raksti no spoku miskastes >> http://spoki.tvnet.lv/miskaste (izņemot šoku un T+)

- Sadaļā nonāktu vienbilžu raksti ar maz vai ar atsaldētu tekstu, sadaļā atradīsies meklēju kaķīti, pastāstiet savas domas par memes, pēteris no 7 c ir alnis, kur var nopirkt telefonu un dažādās aptaujas zpd un cits sviests! :)

- Tas ir tāds sava veida modīgs underground pasākums, glamūrīga caureja, atkritumi un rajona kanalizācija. Tas dažos vārdos. (nigga)

- Sadaļas mērķis sadzīt troļļus, heiterus un citus sociopātus īpašās rezervācijās, kur tie varētu mierīgi līdzāspastāvēt ar normālo sabiedrības daļu.

- Protams, tas nenozīmē, ka sadaļā varēs izvietot pretlikumīgas lietas, aicinājumus uz vardarbību, bērnu pornogrāfiju, rasu naida kurināšanu, ar autortiesībām aizsarrgātu intelektuālo īpašumu u.c.

Komentāros iesaki sadaļas nosaukumu. :)

Paldies Barbaram par ideju! emotion

125 4 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Ideja jau laba, bet tur nonāks gan jau daudzie literatūras sadaļas darbi. Tomēr tas varētu iedzīt mērķi šādiem spokiem cīnīties, lai nenonāktu miskastē

1 0 atbildēt

Piekrītu Moonwalkerim, ja raksts ir mēsls, tad dzēst ārā, ja autors tādus liek regulāri, tad dzēst pašu autoru...

Tas ir tikpat viekārši kā 2 x2 = 4  emotion

1 0 atbildēt

Kāpēc gan nē, vismaz ierēkt var par dažiem īpatņiem un viņu ''interesantajiem'' rakstiem:D

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Kā cūkas uz kaušanu aizgaldā tādus vajag sadzīt !

0 0 atbildēt

Jā, un sadaļa sauksies "Spoku Recycle Bin" emotion

0 0 atbildēt

Pusfabrikāts, geto, sviests.

0 0 atbildēt

Un nosaukums: Izgāztuve

0 0 atbildēt

Tad jau sanāk ka būs tikai viena kategorija.

1 2 atbildēt

Ja rodas sadaļa kurā atrodas morāli apšaubāmie raksti, taču noteikumiem atbilstošie.. tad esmu par   Nu pieņemsism ka par humora izjūtu nestrīdās, un ir brīži kad izteiktais joks kādam var būt aizskarošs, ja viņš izvēlas sevi klasificēt kā mērķauditoriju... laigan par to apvainošanos arī ir liela diskusija.. Ļoti labi atceros periodiskos rasisma, vai beikto zīdaiņu, vai meksikāņu, vai visādu citādu- karlasons = gaļasmašīna ja uzvelk bikses otrādi - anekdošu rakstus, un tie nu ne īsti pie jokiem, ne īsti pie tīņiem + , iet pēc šeit lasītās kritikas. Tas pats ir ar bildēm.. vienam tie šortiņi par īsu, otram ēna nepatīk, trešajam kvalitāte monitoram kā kīnoteātris ar hd un pietrūkstošais pikselis acīs griežās. Ja nu kādam interesēja, tad esmu par šādu sadaļu ar normālu kontroli kur nesamet heiteri rakstus bet tiešām admini.. ar izvēli tur ieparkoties uzreiz un nesaņemt visādus pārmetumus, ka mazie spoku lietotāji nav paredzējuši par ātru pieaugt, tāpēc tiem, kam pēc garas darbadienas prasās izsmieties, pēc smieklu definīcijas - novērtējot zaudētāja/ uzvarētāja situāciju, to nevarētu darīt. Ja nu es te kautko neesmu no šīs diskusijas sapratis, tad atvainojos par paragrāfu..

0 1 atbildēt

seit 95% nekvalattivi raksti!

2 4 atbildēt