local-stats-pixel fb-conv-api

Atklāta spameru medību sezona!305

1238 443

Mums ir ļoti svarīgs Tavs rakstu un komentāru vērtējums, bet tas nevar pārvērsties par mehānisku mīnusu vai plusu dalīšanu. Lai disciplinētu balsotājus un padarītu balsošanu objektīvāku, ir ieviests automātisks balsošanas spameru noteikšanas mehānisms.

Ja Tu, nelielā laika intervālā, veiksi nesamērīgi daudz balsojumus, Tu saņemsi brīdinājumu, pēc trešā brīdinājuma Tev tiks uzlikts balsojuma liegums. Noņemt balsojuma liegumu Tu vari lūgt spku adminiem, tomēr, pēc balsojuma atjaunošanas brīdinājumu vairs nebūs.

Skarbi, bet, domāju, ka ne man vienam ir apnikuši sociopāti, kas visiem raksta komentāriem saliek mīnusus, pie tam, nopelnīt tā nevar, jo balsošana NAV cepumu pelnīšanas mehānisms.

Vairāk nekā 10 balsojumi 1 minūtes laikā ir viens brīdinājums!

Balsojumu skaits dienā NAV ierobežots!

1238 443 305 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 305

0/2000

Brīnums ka pa Brīdinājuma noņemšanu nav jamaksā nauda emotion

1 1 atbildēt

Tas ir pilnīgi normāli un ļoti lapa ideja uzlikt šadu limitu.. Jo tadeādi cilvēki izvērtes kam likt plusu un kam ne, nevis svaidit tos apkart kur pagās.. Naksies objektivi izvertēt un es domaju 1minute ir japalielina uz kadam 5minutem..

Paši sudzaties par nekvalitativiem rakstiem, bet jus ar saviem plusiem ari vinus pacelat..

1 1 atbildēt

kļūdījies emotion

0 0 atbildēt

Kā var komentāra , vai raksta vērtēšana būt spams ? Tas ir viss tupākais , ko es esmu pa kādu laiku dzirdējis ! Vaidzētu aizliegt rakstīt LIEKUS UN DEBĪLUS komentārus , nevis brīvi cilvēkam izteikt savu vērtējumu par kāda rakstu vai kritēriju . Laikam smadzenes caur pakaļu dažiem labiem aug !

2 2 atbildēt

Kuram lūzeram vispār tie cepumi ir svarīgi, es saprastu, ja reāli naudu dotu, a citādi - don't give a shit.

0 0 atbildēt

izlasat taču tekstu. 10 balsojumu 1 MINŪTES LAIKĀ, nevis dienā..! emotion

3 3 atbildēt

Was für eine Dummheit? p.s tulkojums ''Kas par stulbumu ?''

0 0 atbildēt

Izlasīju kā - Atklāta spermu medību sezona (dirty mind)

1 1 atbildēt

Mein Gott vispār jau, nevis meine.

1 1 atbildēt

un tagad vispār nevaru balsot emotion

1 1 atbildēt

Kaut kāds liels stulbums!! Es gribēju pamēģināt uztaisīt to prikolu, ka ir sasniegts balsošanas limits un tagad nevar nevienu plusu!! Viens trekns mīnuss pa rakstu, ka to varēšu ielikt!!!!!!!!!emotion emotion emotion emotion

0 0 atbildēt

Galīgi garām. Tikko arī dabūju veselus divus brīdinājumus. Labāk nebalsošu vairāk vispār.

0 0 atbildēt

Tādā gadijumā, ja taisaties ieviest šo stulbumu, taisat tā, lai nevar piemēram 10 minūtēs nobalsot vairāk par 10 reizēm, savādāk neko nevar saprast.

0 0 atbildēt

Ew, nu šitais nav nopietni. Ienācu, apskatīju pārdesmit rakstu, ieliku dažiem plusu, gribēju vēl vienu novērtēt, bam-limits. Nuwtf, tas tak nav spamošana :(

0 0 atbildēt

Pilnīga hujņa.

0 0 atbildēt

sviests. Tikko biju melno rāmju sadaļā. Nobalsoju par visu pirmo lapu (pusei protams bija -, jo jēli paliek rāmji) un tad no jacky atnāk 2 brīdinājumi. Kas man pusstundu jālasa pāris frāzes?

0 0 atbildēt

Tīrākais sviests. !!!

0 0 atbildēt

Es  īsti nesaprotu šī aizlieguma jēgu. Ja reiz man patīk,tad es arī nobalsoju,kāda atširība cik reizes? It kā tas kaut ko maina.

0 0 atbildēt

  Ņemot vērā, ka parasti komentārā nav vairāk par 2-3 vārdiem vai emocijzīmes (kuriem nesagādā ielikt +/-). tad tu gribi teikt, ka cilvēks nespēj minūtes laikā izlasīt 30. vārdus?... Tas, kurš labi gribēs. tāpat tos mīnusus/plusus saliks... Jacky paliek tik pat glups kā vecs suns...

0 0 atbildēt

Balsojumu skaits dienā NAV ierobežots!

Ir gan ierobežots,  500 balsis dienā

0 0 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »