local-stats-pixel fb-conv-api

Atklāta spameru medību sezona!305

1238 443

Mums ir ļoti svarīgs Tavs rakstu un komentāru vērtējums, bet tas nevar pārvērsties par mehānisku mīnusu vai plusu dalīšanu. Lai disciplinētu balsotājus un padarītu balsošanu objektīvāku, ir ieviests automātisks balsošanas spameru noteikšanas mehānisms.

Ja Tu, nelielā laika intervālā, veiksi nesamērīgi daudz balsojumus, Tu saņemsi brīdinājumu, pēc trešā brīdinājuma Tev tiks uzlikts balsojuma liegums. Noņemt balsojuma liegumu Tu vari lūgt spku adminiem, tomēr, pēc balsojuma atjaunošanas brīdinājumu vairs nebūs.

Skarbi, bet, domāju, ka ne man vienam ir apnikuši sociopāti, kas visiem raksta komentāriem saliek mīnusus, pie tam, nopelnīt tā nevar, jo balsošana NAV cepumu pelnīšanas mehānisms.

Vairāk nekā 10 balsojumi 1 minūtes laikā ir viens brīdinājums!

Balsojumu skaits dienā NAV ierobežots!

1238 443 305 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 305

0/2000

jacky turpini tik braukt auzās emotion emotion emotion

18 0 atbildēt

Brīdinājums! Man patiesi ir svarīgs Tavs rakstu un komentāru vērtējums, bet tas nevar pārvērsties par mehānisku balsu dalīšanu. Rūpīgāk pārdomā un izvērtē katru balsojumu. Pēc trešā brīdinājuma Tev būs liegta iespēja vērtēt rakstus un komentārus. tev ir jau1 brīdinājumi. Jauki novēr'tēju tikai tos komentārus kam piekritu laikam vispār nākamreiz kad lasīšu kādu rakstu izlogošos lai nav vēlme ielikt + par komentāru. 

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

ŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ emotion emotion

19 2 atbildēt

Šī sistēma ir visa stulbuma kalngals, jo parasti man sanāk darīt tā, ka atnāku mājās, ienāku spokos un no pirmajām 3-4 labāko lapām ar new-tab atlasu rakstus, kas man liekas saistoši un tad nu katram izeju cauri un izvērtēju, bet tagad par to ka negribu staigāt turp un atpakaļ un ietaupīt kaut nedaudz sava laika saņemšu brīdinājumu un banu. Cepuri nost idejas autoram, ģeniāli stulbi.

17 2 atbildēt

es izmantoju šīs dienas mīnusu, lai ieliktu to šim rakstam

15 1 atbildēt

 

Bet uz to ka rakstam ar 1 komiksu 2000 plusu gan visiem pox. Būtu labāk kontrolējuši tos kuri atrod vecus rakstus sadala tos 10 daļās un uzbliež 10 rakstus...

13 1 atbildēt

a ko man darīt, ja es pārlasu kādā konkrētā rakstā visus komentārus un salieku tiem vērtējumus, attiecīgi- piekrītu vai nē... kas man jāgaida 5 minūtes starp balsojumu? naiss! emotion

13 2 atbildēt

Balsošanas limitu vajadzēja likt mīnusu licējiem, nevis plusu licējiem!

18 8 atbildēt

Nu labi, es saprastu, ja tas būtu tikai par rakstiem (sanāktu 6 sekunžu laikā izlasīt 10 rakstus, nav reāli), bet arī par komentāriem? Geesh, es bieži vien kādam rakstam izskatu gandrīz visus komentārus un daudzus arī novērtēju... Kaut kāds stulbums!

10 0 atbildēt

ar vien trukāk paklau jums visi 100 ir galvā? kur var kko tik jēlu un tupu izdomāt?gribi tiekt es piem 1x nedēļā lūru rāmju sadaļu un par tiem balsoju bieži jo izskatu vairākas lapas un tgd man bus liegums balsot?jūs čist pajoli esat?es bieži ienaku uz ātro kko izlasu pa tādāi tēmai kas mani aizķer palasu komentus un tad jau atkal sanāk kad man būtu liegums,jo es vismaz katram 4 vai 5 komentam ielieku + vai -. 

stulbums kkāds spoki.lv kas notiek ar jums?

12 2 atbildēt

Tagad vairs spokos toč neviens neregosies, nebūs vairs jēgas, jo lai dabūtu 10K cepumu tagad vajadzēs būt no liferim -.- Laikam viss šitais tiem krutajiem, lai tikai varētu būt krutie ar saviem cepumiem!!!

10 1 atbildēt

Atvainojos bet šiš vienkārši sapisīs spokus...nu labi nav tik dramatiski ,bet tagad ir sajūta ka es nevaru izteikties...

9 0 atbildēt

Tas ir kkāds sviests. Tas jau nav spams, vot labāk varēja izķert tos kas komentē rakstu ar vienu vārdu vai ar smaidiņu. Tie nav komentāri, tie ir sūd*

Esmu vīlies.

10 1 atbildēt

Kaut kāds shit :D vakar 3 minūšu laikā dabuju 2 brīdinājums ;( zb :D

10 1 atbildēt

radās pēkšņa iedvesma vusur salikt plusiņusemotion

10 2 atbildēt

kas visiem ir ar tiem plusiem un mīnusiem... tā ir ta doma uz kā spoki.lv ir veidoti?

8 0 atbildēt

Es lasu ātri un viena komentāra izlasīšanai man ir vajadzīgas trīs sekundes. Man laikam jāsajūtas vainīgai, ka esmu ātra?emotion

9 2 atbildēt

raksts ir galīgi sviestains emotion

9 2 atbildēt

Are you fucking kidding me? 

8 1 atbildēt

kaut kā..stulbi liekas. Ja nav ko darīt, tad pasēžu spokos un sanāk izlasīt vairākus rakstus un komentārus un attiecīgi arī novērtēt. Tagad būs visu laiku jāpiedomā pie tā, cik plusus vai mīnusus jau esmu likusi. nah to vajag?

8 1 atbildēt

"Skarbi, bet, domāju, ka ne man vienam ir apnikuši sociopāti, kas visiem raksta komentāriem saliek mīnusus, pie tam, nopelnīt tā nevar, jo balsošana NAV cepumu pelnīšanas mehānisms." Mīnusus jau liek troļļi, kuriem cepumi nerūp. Nav arī skaidrs par cepumu pelnīšanas mehānismu balsojot:"10.līmenis. "visuvarenais" - 100 balsis par rakstiem, 20 balsis par komentāriem" (attiecas uz mani) 1 balss ir viens vērtējums vai balss (neatkarīgi nos pējām utt) par 1 rakstu. (piem +2 ir 1 balss vai 2as balsis?) Ai da kaut kāds sviests. Sorry, šī "reforma" nepatīk..

8 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »