local-stats-pixel fb-conv-api

Atklāta spameru medību sezona!305

1238 443

Mums ir ļoti svarīgs Tavs rakstu un komentāru vērtējums, bet tas nevar pārvērsties par mehānisku mīnusu vai plusu dalīšanu. Lai disciplinētu balsotājus un padarītu balsošanu objektīvāku, ir ieviests automātisks balsošanas spameru noteikšanas mehānisms.

Ja Tu, nelielā laika intervālā, veiksi nesamērīgi daudz balsojumus, Tu saņemsi brīdinājumu, pēc trešā brīdinājuma Tev tiks uzlikts balsojuma liegums. Noņemt balsojuma liegumu Tu vari lūgt spku adminiem, tomēr, pēc balsojuma atjaunošanas brīdinājumu vairs nebūs.

Skarbi, bet, domāju, ka ne man vienam ir apnikuši sociopāti, kas visiem raksta komentāriem saliek mīnusus, pie tam, nopelnīt tā nevar, jo balsošana NAV cepumu pelnīšanas mehānisms.

Vairāk nekā 10 balsojumi 1 minūtes laikā ir viens brīdinājums!

Balsojumu skaits dienā NAV ierobežots!

1238 443 305 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 305

0/2000

stulbums!!! Spokos nebiju bijusi ned., tiko nobalsoju par jaunākajiem rakstiem un dažiem komentāriem un man jau brīdinājums. labi, turpmāk nevērtēšu rakstus, ja jau tas nav atļauts. Citu lietotāju zināšanai: JŪS NEVARAT NOBALSOT 1 DIENĀ PAR 4 RAKSTIEM UN DAŽIEM KOMENTĀRIEM!Sviests, jūtos smagi vīlusies spokos... jā citi balso nedomājot ( uzliekat limitu 30, 40 vai 50 ) nejau 10 !!!

439 27 atbildēt

Nākošais solis - Cenzūra.

Spoku likums nr. h*jzin - Tev nebūs sliktus komentārus rakstīt, jo tas aizvainos mazās amēbas, kas visu aizdirš ar no wiki kopētiem tekstiem.

 

Un pēc tam būs pārspīlēta moderēšana, kas novedīs pie vēl vairāk neapmierinātiem komentētājiem un tā tālāk un tā joprojām.

 

Been there, done that.

257 12 atbildēt

Forši, tad jau drīz varēs vērtēt tikai rakstus ar plussu un tāds mīnus vispār nepastāvēs. Un nedrīkstēs rakstīt ka raksts nepatīk vai ir slikti uztaisīts, būs jāraksta ka viss ir jauku un superīgi.

Spoki arvien vairāk tuvojas bezdibeņa dibenam.

Mīnus no manis Jacky.

208 17 atbildēt

bet aktiivajiem un normalajiem spokiem tas var traceet :(

167 9 atbildēt

huiņa

151 13 atbildēt

JA, mein Fuhrer!

141 21 atbildēt

man viens slimnieks pus gadu katru komentu mīnuso. xD

131 15 atbildēt

Tatad tagad pirms es verteshu rakstus vai komentarus man jaietur kaut kada pauze? Piedodiet man, es saprotu ta jegu un kadelj par to tiek domats, bet ta nau pareiza pieeja.  Labak butu uztaisijushi ta ka , kadkads sak spamot plusus vinjsh uzradas kada listaa adminiem un vinji var parbaudit vai vinjsh tiktiesham spamo vai vnk izdara balsojumu

116 7 atbildēt

Tas tikai uz mīnusiem attieksies vai arī uz plusiem? Es dažkārt daudziem komentāriem salieku plusus, ja tie sakrīt ar manu domu, vai sasmīdina.

109 7 atbildēt

ierosinu ka pēc kāda 8tā līmeņa šīs medības uz tevi neattiecās! :)

96 13 atbildēt

un ja nu mani tracina katrs raksta komentārs? emotion

U MAD?

91 9 atbildēt

Pilnīgas muļķības,lai jau liek,kas no tā mainās ?

ja nu tiešām visi komentāri irtizli un jāliek - ?

 

šitā jau ir ierobežošana... varbūt uzreiz atstāt tikai + iespēju rakstiem un komentāriem ?

86 8 atbildēt

šaize my plan is caputen...

91 14 atbildēt

Varbūt varētu uztaisīt to balsošanu kaut kā pa līmeņiem? Jo tev zemāks spoku līmenis, jo tu mazāk vari balsot..nevis visus mest vienā maisā? Jo tu ilgāk esi spokos, jo tu esi advencētāks un zini spoku nerakstītos, ētiskos likumus.

83 9 atbildēt

Atvēru melno rāmju sadaļu, kur 20 bildītes lapā. Nobaloju par vienas lapas visiem attēliem (un kāpec ne?). Un huks! aizliegums. Da nu i kāmdēļ te registrēties, ja nevaru izteikt viedokli par saturu.

Ar savu balsojumu nosaku ko gribu redzēt un ko ne. Ja to nevar, tad labāk lasu ziņu portālus, būs vērtīgāk pavadīts laiks.

76 7 atbildēt

vel vajadzētu izkontrolēt tos, kuriem 90% komentāru sastāv no "Labs", "++++", "emotion", u.c. bezjēdzīgiem komentāriem. tādiem pat negribot nevar neielikt mīnusu un skatoties daudz rakstus, tādi komentāri ir pilna pakaļa.

77 10 atbildēt

Veiksmīgas medības!  Paši izveido sistēmu, paši to nespēj kontrolēt : )

62 5 atbildēt

kā tagad gribas visiem komentiem samest mīnusus, bet envar :D

63 15 atbildēt

man liekas, ka vajadzēja sākumā tikt galā ar nekvalitatīvajiem rakstiem, nevis ierobežot balsošanu

49 2 atbildēt

ceru par to ka es ieliku + par rakstu man nebūs brīdinājums

45 6 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »