local-stats-pixel fb-conv-api

Testēju Deep web TOR45

220 5

Sveiki visi spoki,kas lasa šo rakstu.Tātad,šodien sēžot Spokos atradu rakstu kas saucas ''Nelegālais internets,jeb deep web''.Izlasost rakstu sapratu,nav ko jalien tur iekšā paskatīties! Bet vispirms palasiju komentārus ko cilvēki par šo lietu saka..Nu teikšu godīgi pēc izlasītā sapratu,ka ieejot tur iekšā tev pie durvīm jau klauvēs kāds milicis kopā ar pedolāci un aicinās uz pārrunām,bet man tas pie vienas vietas.Gāju iekšā skatīties kas tad tur ir.Atradu daudz dažādu lietu sākot ar BLACK MARKET vai melno tirgu un beidzot ar gaišreģu pakalpojumiem..Tākā šo neviens tā pat neizlasīs tālāk nerakstīšu.Skatieties bildes no mana ceļojuma. :)

220 5 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

pedo emotion

0 0 atbildēt

PEDO ir pirmais emotion

0 0 atbildēt

ja vari liec rakstus ņemot no turienes info :D :))

0 0 atbildēt

tur viss tik sasoditi leni ladejas katru lapu jagaida 5 minuutes emotion

0 0 atbildēt

Vēl viens hardcore interneta pavēlnieks emotion

1 1 atbildēt

Lūk ir neliels video par melno tirgu http://www.youtube.com/watch?v=7Lk1oADD1y0&feature=related, ir vēl citi, bet ja kāds grib zināt vairāk - augšā ir pamācība, dodaties tik iekšā.

0 0 atbildēt

eu kad tiec cietumā,pasaki lai tavi draugi uzraksta tavā vietā lai mēs to zinātu :D

1 2 atbildēt

Vecīt, tev ir pauti.

0 1 atbildēt

Njā, arī pastaigājos pa turieni un šķiet, ka tur ņifiga nekā jēzdīga nav, ja neinteresē kkāds ķipa nelegālais fufelis. Faktiski to stafu var arī atrast "legālajā" netā, ja prot meklēt. Par pedoemotion gan nezinu, jo jābūt pārāk slimam, lai kkas tāds interesētu. Un iesaku labāk ar Win neiet iekšā...

1 2 atbildēt

ew, nevari iedot pāris linkus uz akut ko rēcīgu deep webā?zinu ka deep webs nav irdzīgs bet kas tas par video ko tu teici esot skatijies?

0 1 atbildēt

ew, es biju tas otrais online.. tevi arī redzēju :D (rofl)

0 1 atbildēt

vecīt,ieberzies pretrunās ar sevi,sākumā baigo veci nomētāji,ka uz visu pohmelis un iesi iekšā kā gangsters pa hoodu,bet beigās jau raksti ka apmīzies kur reģistrēties.izklausās Tev tur nav ko darīt! 

7 14 atbildēt