local-stats-pixel fb-conv-api

Mani 7 murgi!189

758 19

Te es vēlos padalīties ar spēlēm ko mēdzu spēlēt vai vismaz centos to darīt. Atzīstos esmu nospēlējusi gandrīz veselu mūžu pie viņām, bet kādēļ gan ne? :D Tam jau viņas ir domātas! Varat mani saukt par ''no liferi'', un es jums nepārmetīšu, bet man tik ļoti gribējās padalīties ar to ko esmu spēlējusi. Jauku jums lasīšanu.

P.S Jau kādu laiku, augstākais mēnesi, neko neesmu spēlējusi.

P.S.S Neuztraucaties, te nebūs ferma, tādēļ droši varat lasīt tālāk emotion

Pārējās daļas :

''7 murgu turpinājums''

''7 murgi : Apokalipse''

Reklāma
Reklāma
758 19 189 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 189

0/2000

oii.. Arī esmu spēlējusi Sims'us (vairākas daļas), NFS (vairākas daļas), Tomb raider un, protams, LFD un LFD2. + Ļooti ilgu laiku kapāju CS :D Un tagad arī COD ir topā. Man šūteri daudz labāk patīk, kā visas rpg tipa spēles. Varbūt tāpēc esmu veiksmīgi izvairījusies no WoW'a :D Un jā, ja jau puiši var sēdēt pie pc un kapāt spēlītes, tad kādēļ lai meitenes to nevarētu? emotion Mans draugs neiebilst, pat preicājas, ka kaut ko sajēdzu no spēlēm un varu pret viņu uzspēlēt (:

2 0 atbildēt

Bļa,man tādu meiteni - geimeri :D

2 0 atbildēt

left 4 death  un liels + sipolam ;)

2 0 atbildēt

minecraft vsp ir laba speele bet nu ja grafika buutu labaaka tad vajadzeetu loti labu PC

3 1 atbildēt

Man ar ir gadījies aizrauties ar spēlēm(tā pamatīgāk) taču Paldies Dievam ,ka ik pa laikam pienāk tāds brīdis - a nafig man to spēli? un tā vienkārši izdzēšu. Tā man bija ar Counter - Strike. uzreiz labāk palika :D

2 0 atbildēt

left for death 2

deoex ir craps

3 1 atbildēt

Es ar pie GTA:SA esu pavadījis daudz laika. Vairāk kā 400 stundas. Un nenožēloju ne sekundi. Labākā spēle visā pasaulē.

No pārējām patīk Left 4 dead un NFS:MW

2 0 atbildēt

Es kādreiz spēlēju visādas šādas spēlītes, RPG/MMORPG pārsvarā, bet vienā brīdī iestājās lūzuma punkts un man vairs negribējās, apnika un likās, ka sajukšu prātā, ja turpināšu. Pazūd laika izjūta. Sajūta, ka esmu nošķīries no ārpasaules... nepatika tā sajūta, atteicos pavisam no datorspelēm un nenožēloju. Tagad labākajā gadījumā no draudzenes profila reizi vakarā dr.lv uzrauju zolīti ~15min. 

3 1 atbildēt

baigi labs defineejums nuubam! + :)))

2 0 atbildēt

Nezinu gan, kad ir tas vecums, kad no spēlēm jāatsakās. Domāju, jādara tas, kas tīk, nevis tas, kas, tavuprāt, ir jādara tava vecuma cilvēkam.

Es ar savējo nesen kārtīgi uzbliezām L4D sesiju, jo šis bija dabūjis CD no paziņas, pie reizes beigās uzšāvām L4D 2 demo, kas laikam ir pilnas piekļuves pilnais līmenis. Neesmu lasījusi atsauksmes par Deus Ex, ja cilvēki sakot, ka ir labs, ņem to. L4D (turpmāk ar to domāju gan 1., gan 2.), aizrāva, taču dažkārt parauj baigās dusmas par botiem (notēmēju uz pretīgu zombiju, kuru derētu tā fiksi novākt, un milisekundi pirms izšauju, man priekšā nostājas bots, uzmini, ko es ievainoju? nu ne jau zombiju). Online ir iespēja spēlēt ne tikai cilvēka personā, bet arī kā īpašais zombiju tips, tas patika, bet laikam tomēr pārāk liels daudzums mazgadīgo spēlē L4D, ņemot vērā, ka online saspēle ir galīgi garām, tevi met visu laiku laukā no spēlēm, citās spēlēs sāk tevi pašu galināt (jēga?), jēdzīgākās online spēlēs nenotiek nekāda savstarpēja gaidīšana un virzīšanās komandā (kas teorētiski ir spēles pamats - darbība komandā).

L4D 2 jauni piedzīvojumi, jauni tēli, jauni zombiji, jauni ieroči (gribi sist zombijus ar pannu vai ģitāru?), gameplay apmēram tas pats, kas pirmajā, boti joprojām stulbi :)

2 0 atbildēt

Ojā World Of Warcraft ir laba spēle! emotion Agrāk spēlēju arī Burning Crusade (world of warcraft 2 daļa)

es spēlēju arī otru warcraft Warcraft 3 The Frozen Throne vai kaut kā tā bija emotion

P.s raksts man patika un liels plus no manis! emotion

2 0 atbildēt

Hah no liferis :D

1 0 atbildēt

Psc meitene, es tadu negribeetu, pats netiktu pie pc kko uzspelet xD kkads geimeris :D

1 0 atbildēt

ak dievs, atrodi čali ;)

25 24 atbildēt

Hmm, varētu bišķiņ vairāk, aprakstīt par spēles gameplay, piemēram, par second life pirmo reizi dzirdu, un diemžēl, neko par to tikko neuzzināju :D Bet nu +,  jo dažas spēles tiešām ir labas :D

1 0 atbildēt

cik daudz no savas dzīves tad tu esi pavadījusi kompī?:D

1 0 atbildēt

Try Mass effect romance , action , story nuff said.

1 0 atbildēt

Ak dievs , shiis geimeres, nesen viena ar niku missy , man izoVnoja kaa mazu ezi ( quake3) :D

1 0 atbildēt

Man prikolī spoku tauta ! Īpaši autors un vē viena ar tādiem pašiem uzskatiem kā viņa.

0 0 atbildēt

vienīgā spēle, ko esmu spēlējis ilgāk par 15 min bija gta vice city, bet arī man ātri pieriebās, jo nevienā no spēlēm neesmu atradis kaut ko lai ar viņu aizrautos, ja nu vienīgi solitaire to gan šad tad uzspēlēju. Laikam māku savu dienu nedaudz labāk aizpildīt.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »