local-stats-pixel fb-conv-api

Kurš labāks- PS4 vai Xbox One?96

689 6

Ir pagājis jau pailgs laiciņš kopš konsoļu iznākšanas, taču domstarpības starp geimeriem turpinās.

689 6 96 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 96

0/2000

PC.

Visām konsolēm ir fiksēti parametri, kas nav nekādā veidā ietekmējami (protams, atskaitot, lietojamo atmiņu), kas piesummējas klāt faktam, ka, neskatoties uz to, ka funkcionalitātē konsoles ir daudz šaurākas (spēles, filmas, varbūt kāds kreisais browseris), cena ir virs vidējā PC cenas līmeņa. Tātad, man ir jāmaksā vairāk par kaut ko, kas funkcionalitātē ir daudz nabadzīgāks. Parametros arī. OS un kernels gan ir labāk adaptēts, lai pieejamos resursus izmantotu labāk, tomēr, atkal, tiek upurēta funkcionalitāte, kas atkal noved pie secinājuma ka tā ir un paliek TIKAI spēļu konsole.

0 0 atbildēt

Zini kas ir labāks? Iziet laukā un darīt ko lietderīgu!

0 1 atbildēt

1. Xbox pults ir daudz ērtāka (ja tev ir samērā lielas rokas tu ar PS pulti pat nevari precīzi izmantot džoistikus, jo tā pults bija nežēlīgi stulbs dizains kā arī maza, es tik nezinu vai PS4 pults būs lielāka. Arī pogu izvietojums Xboksam ir daudz pielāgotāks un ērtāks.

2.Kinect ir vairāk kā divreiz labāks nekā tā saucamā sony kamera. (PS4 nāk bez kameras, tad kā PS4 uzvar šajā komplektācijas kategorijā)

3.Neizšķirts abām pusēm savi bestselleri.

4.Man liekas ka xboksā ir vairak iespēju, vismaz kad 360 un ps3 lietoju bija sajūta ka ps3 kaut kas pietrūkst. Xboksam tu varēji novilkt citas programmas un pleijerus piemēram bbc tv, youtube pleijeri, dažādus interneta pārlūkus, utt.

Šīs ir manas domas, lai tas IGN beidz reklamēt pleisi .

1 2 atbildēt

Sony pagaidām cena ir labaka, jo MS komplektā liek Kinect, kas nah nav vajadzīgs un tikai sadārdzina. pārējais jau gaumes jautajums, kuras konsoles ekskluzīvi nu kuram labāk patīk un viss.

0 1 atbildēt
da xbox 360 ir labaks neka one bet PS forever
1 3 atbildēt

xbox esot pieejams mazāk vietās - par 5 valstīm vairāk kā ps, kā arī xbox jau pārdevās japānā un eiropā, kamēr ps vēl tur nebija, un jau skaitli bija lielaki.

2 5 atbildēt
Un es labak maksaju xbox.menesmaksu prieks live neka bezmaksas ps kas reali iesuka online.
2 10 atbildēt
« 1  2  3  4 »