local-stats-pixel fb-conv-api

Vēl 5 iemesli, kāpēc iPhone ir s*ds. [2]235

1266 105

Sveiki Spoki, šoreiz jau 2. daļa šāda tipa rakstam. Pirmā daļa ir atrodama šeit. Ieskats 5 iemeslos, kapēc labāk būtu iegādāties kādu Android ierīci, nevis Ābolu.

Raksts veidots pēc BARAKA OBAMAKA lūguma.

Protams, kādam šie iemesli var likties truli un/vai tizli, bet kas par to? emotion

1266 105 235 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 235

0/2000

Hahaha - Lāci, tev Andrjuša?! emotion

0 0 atbildēt
Patīk tavi raksti, bet šie ir pilnīgi aplami 👎
4 4 atbildēt

Man ir gan apple gan windows kompji, i iphone un android telefons neko ne par vienu sliktu teikt nevaru, katram savi plusi un minusi. Tapec tos kas nopel vienu vai otru es galigi nesaprotu.

0 0 atbildēt
Stulbi tas ka Iphone ir Angļu valoda! Nav jau nekas traks,pašai ir Iphone 6 bet šis ir labs
0 0 atbildēt
Get rekt iphone!!!
0 0 atbildēt
Pilnīga diršana. Var nomainīt apple ID un būs cits lietotājs. 🙄
0 0 atbildēt
Darba izsniedza 7 abolu, pusgadu nostaigaju, sapratu ka itka viss norm, ipashi nelago utt, bet vertibu 750 euro!? Es 200 max dotu.
0 0 atbildēt

Vismaz nav bloatware, kā lielā daļā andriku!!! emotion

0 0 atbildēt

Symbian un nekas citsemotion

0 0 atbildēt

Te viens izteicās, ka Android telefoni vajadzīgi tikai kaut kādiem pokemoniem un pusaudžiem un ka Iphone telefonus pērkot "cilvēki, kas kaut ko ir sasnieguši utt..." . Man gan šķiet, ka neviens normāls cilvēks sev nepērk Iphone - pirmkārt , kvalitāte tur ir tāda pati, kā lielākajai daļai telefonu, tikai cena ir neadekvāta attiecībā pret telefona potenciālajām iespējām.Sanāk vairāk , ka cilvēki maksā par brendu nevis par kvalitāti. Es pats zinu dažus, kas to vien dara, kā maina Iphonus vienu pēc otra, tikko kā jaunāks modelis ir parādījies.Nē nu labi, viņu izvēle ne mana. Un es zinu daudzus cilvēkus, kuri arī ne pokemonu nedz pusaudžu kategorijās nekādi neiederas un viņi lieto Android OS telefonus, jo Nokia ar savu Windows viņiem neder un attiecīgi par brendu maksāt bargu naudu (par Iphone) nevēlās.Arī es uzskatu Iphone savā ziņā par sūdu - par kādu kvalitāti šeit daži runā man nav pilnīgi saprotams. Labi - pirmais un iespējams arī otrais Iphone arī bija kaut kādā mērā kvalitatīvi - pārējie visi - praktiski ar tādu pašu kvalitāti kā ķīniešu telefoniem, bet cena protams attiecīgi nesamērīgi augsta. P.S. Cik esmu internetā redzējis visādus notikumus , tad drīzāk gribās teikt, ka tieši pusaudži un visādi pokemoni vairāk raujās pēc tā apgrauztā ābola nekā nopietni, pieauguši biznesa cilvēki.

5 6 atbildēt

Un atceraties, ka Androidam ir diezgan viegli dabūt visādus vīrusus. Tur pretī iPhone nevar.

0 1 atbildēt

Ābols ir kvalitatīvs, gan stabilāka OS, gan dzelži. Uz zini kāpēc stabilāki, jo nav visu tevis aprakstīto funkciju. 

Bet, diemžēl,. mēs te nonākam līdz tam, ka to visu, ko Tu, vai es te pateicām, neviens neņem vērā.

 90% cilvēku pērk ābolu tikai tapēc, ka tas ir dārgāks, un snobisms mūsdienās ir nenormāli pārņēmis stulbo cilvēku prātus, jo tik vērts jau nt tiešām tas aparāts nav. 

0 1 atbildēt
B*e senču lāci dirst ej,b*e tie tavi raksti s*kā,beidz taisīt šos rakstus tgd jau vnk var saprast to,ka tu iPhone nevari atļauties tāpēc skrien no pakaļas pārējiem kuriem nav un lien dirsā bez ziepēm,lai nopelnītu tos j*banos cepumus!
1 2 atbildēt

Nu šitā ir tīri gaumes lieta, man jau gadiem ir dažādi android telefoni, kas man sasodīti patīk, jo es esmu no tiem lietotājiem kam patīk pārkāpt robežas, pārtaktēt, modificēt u.t.t. tagad sēžu uz xperia z1 un nekas nav ieķēries nevienu reizi, otra labākā telefona kamera tirgū, uzreiz aiz tās trakās fotonokias. Ābols ir cilvēkiem kam patīk vienkārši telefoni, stabili telefoni. ķvalitāte ir lieta par ko es varētu pastrīdēties, man 2 mājasbiedriem ir āboli, abi 2x ir sašķaidījuši displejus telefonam nokrītot no pusmetra augstuma, kaut mans z1, ietērpts glancētā stiklā tāpat kā ābols, pēc neskaitāmiem kritieniem nav ticis ne pie vienas skrambas. Vēl arī tas ka mājasbiedri vienmēr ir piesieti pie lādētājiem , jo ābola baterija ir tiešām nožēlojama, nevienam no viņiem baterija nevelk vairāk par 16 stundām, kamēr man iet pilnas 2 dienas, ar vidēju sociālo tīklu izmantošanu un aptuveni 5h mūzikas klausīšanos uz austiņām.

0 1 atbildēt

nu gan SenčuLāci... Domāju ka esi lādzīgs čalis, bet ej sev to android di**** iebāz!!! emotion

1 2 atbildēt
Ak šausmas, tavs raksts noteikti lika 101 cilvēkam pāriet no iphona uz androidu, vai ne? Bezjēdzīgi visu laiku strīdēties par to, kurš labāks. Izgudro pats savu ierīci un tad tu iemantosi cieņu, nevis kā ciema bāba sūdzoties par kaut ko.
0 1 atbildēt

Es labāk iphonu saukšu par Is*du!emotion Tiešām vārds sūds ir rupjš vārds ka kādu burtu aistāj ar zvaigznīti?emotion

0 1 atbildēt

Tikai neiejaucat šajā lietā WINDOWS PHONE jo viņš ir THE BEST emotion

0 1 atbildēt
Pat neasam cirvim skaidrs, ka + no Android lietotājiem, bet - no iOS. No manis + hehe :-D
0 1 atbildēt
Tu esi suds, sūdains sūd :(
0 1 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »