local-stats-pixel fb-conv-api

Paštaisīta spēle - Pillagers!32

584 1

Hey!

Apmēram pirms mēneša gamedev.lv mājaslapā norisinājās konkurss - BRSD 4, jeb Beidz Runāt Sāc Darīt 4! Būtībā dalībniekiem bija ~3 nedēļu laikā jāizveido spēle, un labāka uzvar. Skanēja diezgan vienkārši tāpēc nolēmu piedalīties.

Diemžēl par konkursu uzzināju gandrīz nedēļu pēc tā kad tas jau bija sācies, tāpēc atlika vien ~2nedēļas laika darbam. Bet par cik es šajā jomā darbojos jau +/- 2 gadus un ir sakrājusies šāda tāda pieredze, tad tas īsti problēmas neradīja, un spēli uztaisīju pietiekami labu, lai arī saņemtu pirmo vietu. :) Kaut gan, neuzskatu sevi ne par ļoti labu koderi, ne mākslinieku, ne muzikantu, tomēr viss kopā kaut kā darbojas laikam.

Tad nu izdomāju arī jums parādīt ko tad es pa tām 2 nedēļām paveicu, un kas gaidāms tālāk, un mazliet no procesa. Un gribēju arī parādīt, ka Latvijā viss tas rit pilnā sparā, un spēles tiek veidotas daž ne dažādas. Pats pēc ~2 mēnešiem uz Steam platformas jau izlaidīšu pirmo spēli! :) Bet par to pastāstīšu citreiz!

P.S piedošanu, ja daudz kas izklausās tizli vai nesaprotami, jo es vienkārši nemāku latviski uzrakstīt un paskaidrot daudz tādus terminus un lietas, kas angliski šķiet pašsaprotami.



584 1 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Es
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000
Izlasīju rakstu un prātā attcerējos par savas bērnības spēli. cultures 2 the gates of asgard emotion Sižets ļoti līdzīgs tikai tava spēle tāda pikseļaina emotion
0 0 atbildēt