local-stats-pixel fb-conv-api

Microsoft uzspiež Windows 10 instalāciju lielā mērogā.59

Lielais tehnoloģiju gigants Microsoft lielā apmērā cenšās piespiest lietotājus instalēt jauno Windows 10 Operetājsistēmu. Daudziem cilvēkiem šāda rīcība ir izraisījusi naidīgu attieksmi pret Microsoft.

376 3 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000
Jap jap man vairakas ned piedavaja win 10 un tad viena jauka diena pats uzlika, par ko es biju nepatikami parsteigta, bet jasaka, ka win 10 ir labak nostradats nekaa win 7, par to ir prieks. Tapec lietoju 10 un priecajos, jo visi dok nekur nav pazudusi viss ok
4 2 atbildēt

win7 4ever! emotion 

1 0 atbildēt

Oyy , noņēmu to gwx.exe un miers. Tagad vismaz netraucē  emotion 

1 0 atbildēt

Man nepatīk, ka lai spēlētu jaunās spēles, kuras būs pieejamas uz Xbox One, Microsoft uzspiež windows 10. Esmu stagnāts, kāpēc jāmainās no win7!?

1 0 atbildēt

Man arī neko najautājot  , pats pārinstelēja uz win 10 ( pirmstam kādas 50 reizes biju atteicis)

1 0 atbildēt

Es no XP uz W7 pārgāju,kad W8 jau bija iznācis... Un i to ar mokām. emotion Tagad gaidīšu normālu interfeisu atpakaļ,teiksim, W13. Tad arī būs laiks iet uz to. emotion

1 0 atbildēt
Bļ•• lai tik pamēģina. -.-
1 0 atbildēt
Labi, ka man pašlaik nebrūk tas lodziņš ar atjauninājumu.
1 0 atbildēt

Man sanāca arī, biju atslēdzis autoupdate, un vienā dienā pēkšņi, kad sēžu spēlēju mierīgi spēles, un še, pc restartējas un sāk likt win10. Un kā izrādas 2 no pārējiem 4 cilvēkiem, ar ko kopā spēlēju, tieši precīzi tajā pat brīdī sākās windows 10 update. Tas bija kaut kāds global update, no 8.1 uz 10.

1 0 atbildēt

Patiesībā par to pedējo jautājumu-" Vai jūs kādreiz esiet pieķēruši savu datoru cenšoties instalēt Windows 10 bez jūsu piekrišanas? "-Atbilde-nē!Bet vienu brīdi visu laiku uzmācās ar savu srāno win.10

1 0 atbildēt
Starpcitu, man smārtfonā LG P710 ar androīdu, nu jau otro gadu, kopš aparātu nopirku, periodiski fonā tiek vilkti dati un instalēta reklāma un sazin kas vēl, bez manas piekrišanas uz to. Un kā tikt no tās zarazas vaļā es nezinu. Gan jau ka šādi brīnumi nav mav vienīgajam novērojami.
0 0 atbildēt

Man draudzenei pats sāka.

Man tikai katru dienu 10x piedāvā. Pašā sākumā piekritu, bet ātri vien sapratu ka nav man un atgriezos pie vecās versijas.

0 0 atbildēt
Tieši tā arī bija,pirms tam pāris reizes uz ekrāna parādījās lodziņš,ka pēc tik un tik minūtēm tiks instalēts windows 10.Datoru lietoju reti,tad nu vienreiz ieslēdzot pats arī instalējās.Stulbums,nu nevajadzēja man viņu 😐
0 0 atbildēt

Ja kādam traucē win10 un ar to saistītās problēmas, varu palīdzēt. Vairāk PM.

0 0 atbildēt

Man ir Windows 10 un neko parocīgu es Windows 10 nesaskatu. Fotoattēlus var mierīgi rediģēt ar GIMP, kurš ir pieejams bez maksas. Nav jau slikts Windows 10, bet mans viedoklis ir tāds, ka Windows 7 ir labāks nekā Windows 10 jau dēļ tā vien, ka uz Windows 7 iet programmas, kuras uz Windows 10 neiet. 

Ar vecajām datorspēlēm arī ir problēmas, ja ir Windows 10. Būs tādas, kuras ies un būs tādas kuras neies pat compatibility režīmā.

0 0 atbildēt

Lietoju win10 jau aptuveni 10 mēnešus un ir dziļi pie pakaļas, ja vāc pat datus par mani, jo esmu parasts iedzīvotājs emotion

0 0 atbildēt

Šitais pediņš jau man auto instalāciju bija uzlicis, nocanceloju un teicu lai Bils Geits nāk pats un riktē.

0 0 atbildēt

Neies jaunās spēles ja nebus Win 10 ? Jā bet ja būs tad neies daudzas vecākas! Gribeju novilkt 2005 gada spēli uz Win 10 bet rada ka kkas neiet dēļ jaunās sistēmas.

0 0 atbildēt
Man sāka pats instalēt win10. Itka jau pofi.g ko lietoju.
0 0 atbildēt

Miķelīts Lapiņš. Nu visa mana skype banda liekam ŠAJĀ RAKSTĀ mīnusus, lai tas neģēlis zina ko nozīmē spoki.lv.. emotion 

1 1 atbildēt
« 1  2  3 »