local-stats-pixel fb-conv-api

Vai šī ir visiekārojamākā pusmūža dāma Latvijā?73

408 22

Nav jābūt ģēnijam, lai saprastu, ka Evija Skulte varētu būt viena no visievēromajākajām un visiekārojamākajām pusmūža sieviete jeb dāma Latvijā. Protams, gaume atšķiras un visi katram ir savs subjektīvais viedoklis, tomēr jāatzīst, ka šī dāma gan ir karsta un ieintriģējoša, ne tā? Protams, ir gan dīvaini teikt, ka viņa ir pusmūža dāma, jo ir ļoti skaista un ir grūti noticēt, ka viņa ir 43 gadus veca. Turklāt, viņa izskatās arī garāka nekā 1,68 metri. Grūti gan visu laiku ir runāt par to, ka viņa ir pusmūža sieviete un jau 43 gadus veca, jo tomēr par sievietes vecumu nav kolorīti runāt, tāpēc ķersimies klāt pie paša raksta, kaislīgajām fotogrāfijām un Jūsu viedokļa.

Varbūt, vārds un uzvārds Evija Skulte neko nezisaka, tāpēc došu konkrētāku pavedienu - tā ir ''Viņas Melo Labāk'' aktrise, kura atveido Martas lomu. Agrāk filmējusies arī seriālā ''UgunsGrēks'' un bijusi arī šovā, kur slavenības gatavo tās vakariņas un arī tur, kur slavenības dejoja. Nosaukumu gan vairs neatceros, toties fakts kā tāds, ka bijusi aktrise un piedalījusies arī vairākos pašmāju šovos un iemiesojusi slavu internetā un televīzijā. Sieviete skaista tomēr, vai ne? Jāpiemin, ka šis nav arī pirmais raksts par šo aktrisi šajā soctīklā, tāpēc var teikt, ka sava veida simpātijas viņa šeit jau ir izpelnījusies.

Pirms atstāj rakstu, droši vari izpaust savu viedokli par šo dīvu komentāros. Atceries arī atstāt rakstiņam īkšķīti uz augšu, plusiņu jeb ''patīk'' un, ja ir vēlme, vari arī dalīties ar šo rakstu sociālajos tīklos. Lai izdevusies ceturtdiena! emotion

408 22 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000
Botoksa injekcijas jāsāk veikt laicīgi, tad arī nevajadzēs 30 gados staigāt ar krunkām un "vārnu kājiņām".
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

ja noņemtu to šmiņķi no ģīmja,tad veciņa vien būtu! emotion mana večiņa jau tagad smukāka kur nu vēl ja šmiņķi uzliktu! emotion 

0 0 atbildēt
Stock Lv dūda
0 0 atbildēt
Nu hu*zin
0 0 atbildēt
Ai, ai, nokļūdījos))) nevis Skulmes, bet viņai arī vajadzētu savu arābu , bet Skultes)) Skultes kundzītei vajag ne tikai arābu, bet arī jājēju.
0 0 atbildēt

Pēdējā bilde ir no tā seriāla?... emotion 

0 0 atbildēt

Nu nav tajaa putninjaa nekaa TAADA .Smaids ir vieniigais....

Bez kruushtura neieteiktu man raaadiities tuvumaa. Nu pupelji taadi ...katrs savaa padusee....

reizi vareetu peec baara apmekleejuma pamociit bet tas ari viss.

Piedod Evija...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Teksta sākums jau ir- emotion 

0 1 atbildēt

Vienmēr likusies lēta un atbaidoša. Patiesībā to pierāda jau tas vien, ka šī filmējas tai mēslā. Kan gan iespējams, ka viņai kas derīgs arī piemīt.

0 1 atbildēt

#ŠausmuŽandraAktrise

0 2 atbildēt

Piedod,nu drausmīgs raksts!Tev japāņi latviešu valodu mācīja?

1 3 atbildēt
« 1  2  3 »