local-stats-pixel fb-conv-api

Ko GaGa pieprasa Rīgas koncertam?170

1227 10

Visiem māksliniekiem ir savs raideris, jeb prasības kādām jābūt nodorošinātām, kamēr mākslinieks viesojas pilsētā un uzstājas. Protams, arī skandalozajai GaGas kundzei tādas ir..

Rīgas koncertam, kas 23. augustā notiks Mežaparka estrādē, pieprasīts uzbūvēt aizskatuves telpas ar 22 istabām.

Lady Gaga personīgi izmantos divas telpas, kuru iekārtojums - mēbeles un dekorācijas - tiek transportēts līdzi visā turnejā. Koncerta rīkotājiem jānodrošina telpu drapējums, kā arī svaigi ziedi - vairāk nekā 100 baltu rožu bez smaržas.

Visām aizskatuves telpām, kuru būvēšana sākusies jau šo piektdien, jābūt slēdzamām, ar apkuri un gaisa kondicionēšanas sistēmu. Jānodrošina arī atsevišķa slēdzama telpa pirotehnikai. Koncerta organizatori pirms koncerta saņems iepirkumu sarakstu, kas būs jāpiegādā koncerta dienā.

Iepirkumu sarakstā ietilpst 1200 pudeļu negāzēta ūdens (0,5 l), 10 kilogrami sviesta, 10 litri piena, 720 olu emotion, zaļā tēja, 100 Gatorade enerģijas dzēriena vienību, kā arī liels daudzums Coca Cola, kas drīkst būt tikai skārdenēs. Alkoholiskie dzērieni nav pieprasīti.

Dziedātājai un viņas komandai jāpiegādā 100 lieli dvieļi, no kuriem 24 jābūt baltiem. 30 mazajiem dvieļiem jābūt melnā krāsā.

Lady Gaga komanda Rīgā ieradīsies ar 55 kravas automašīnām un 16 turnejas autobusiem, kuros tiks vesti visi šovam nepieciešamie piederumi.

Ko jūs domājat par šādām prasībām?

1227 10 170 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 170

0/2000

Tā, atvainojiet, ''padla'', smejas par valsti.

1 5 atbildēt

tgd es sāku viņu ienīst emotion

2 6 atbildēt

Vajag no mums izspiest pēdējo naudu nu kas tad viņai uzstājies pavāļājies sviestā bezsmaržu rozēs olās un visā citā bet par tiem dvieļiem vispār emotion

dolbajobka

Tgd pēc šī raksta es viņu ienīstu labi ka uz konci nebraucuemotion

2 6 atbildēt

Auzskars trīsstūris, ģitāra - trīsstūris, pirmajā bildē - 6

Illuminati

emotion 

2 9 atbildēt

ammm man patīk Gaga un man liekas ka tas ir tīri norm priekš viņas..............emotion

 

0 8 atbildēt

dīvaini. tik bagāta, bet nevar uztaisīt seju estētiski pievilcīgu

11 25 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »