local-stats-pixel fb-conv-api

Bēdīgi slavenais Logans Pols atgriežas «Youtube» pēc gandrīz mēnesi ilgas pauzes31

223 5

Viņa «atgriešanās» video ir pārsteidzis daudzus! 10 stundu laikā tas ir skatīts vairāk nekā 7 miljonus reižu un poga « emotion » ir nospiesta vairāk nekā miljons reižu. Vai tas nozīmē to, ka Loganam tiek piedots?

223 5 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Nemaz nezināju Jūtūbam ir tāds noteikums, ka nedrīkst publicēt video, kur redzams cilvēka līķis. Tas mani pārsteidz, jo esmu tur redzējis ļoti daudz video ar cilvēku līķiem. It sevišķi bieži tos redz video ar autoavārijām Krievijā.

0 0 atbildēt

man personīgi vairāk tā kā melnais humors te pacepī - tjip džeks pakārās mežā dēļ savām teiksim emocionālajām jūtām pret kādu neveiksmi vai nepiepildījumu, iemieg ar cilpu ap kaklu, pēdējā nepabeigtā elpa, dramatiskas beigas - viss. Un tad uzrodas kaut kāds jefiņš, kurš viņu izvazā pa visiem medijiem ar savu smaidošo seju priekšplānā un ar to smieklīgo cepuri xD

0 0 atbildēt

Nesekoju un nesekošu, bet ņemot vērā, ka viņam tāpat ir tie miljoni sekotāju, nav nekas pret to, ja cilvēks atzīst savas kļūdas un cenšas tās labot, pat, ja tas ir dēļ savas youtube karjeras, jebkurā gadījumā pozitīvs iespaids uz sabiedrību.

3 3 atbildēt

Logana gājienu nekad nepiedos. Ja viņš nebūtu tiecies pēc skatījumiem, viņš nebūtu šo video publicējis internetā, jo tā pēc loģikas šokējoši video iegūst daudz skatījumu un daudz skatījumi Youtubē ir vienādojama ar naudu. Tāpat pats Youtube ir diezgan stipri aplauzies, jo viņu moderatori vairākas reizes pārlūkoja Logana video, bet video nenoņēma un ielika pat tendencēs. Labi, ka pats Logans neiedomājās monetizēt video, jo tā Logans savam kanālam būtu parakstījis nāvessodu.

Ja pavēro citus Logana video, tad viņu saturs ir diezgan briesmīgs, kas ved uz aizdomām, ka viņš Youtubē ir tikai dēļ vieglās naudas.

Lai vai kā lai veicās turpmākajās gaitās. emotion

0 0 atbildēt

cool emotion 

0 1 atbildēt
Kāpēc jums ir viss jākropļo. Viņš ir Logan Paul nevis Logan Poles. Tad latviski arī būtu Logans Pauls.
0 1 atbildēt
BEIDZOT VIŅŠ IR ATGRIEZIES #Logang
1 3 atbildēt