local-stats-pixel fb-conv-api

Vītināsim gaļu48

1454 0

Nolēmu pēc Buma receptes uztaisīt vītinātu cūkgaļas kakla karbonādi.

Zemāk nedaudz izmainīts tapšanas process.

1454 0 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfim.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

šitās receptes ir zbis, paņem nopietnu gaļas bluķi un no tā kautko uzvitina, vai uzkūpina. Nevis kā mazie tīņi te liek savas receptes ar mazajiem hotdogiem ar sojas desiņām.. emotion

4 3 atbildēt

Pie aliņa pa pirmo !

1 0 atbildēt

Varēji pielikt vel marinādi, kādu izmanto! Bet + nopelnīts!emotion

0 0 atbildēt

emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion

0 0 atbildēt

Interesanti. Ja godīgi pabrīnījos, ka izdevās, jo šķita, ka sapelēs... 

0 0 atbildēt

Mani darīja raizes, ka tā nekādā veidā nav pagatavota, bet minēts, ka marināde izdara darbu - ja tā padomā, tad tā varētu būt - ar savu skābumu un + sāls arī palīdz. Ķīmiskā veidā apstrāde notiek.

0 0 atbildēt

kapēc neviens nav ielicis rakstam mīnusu   emotion

1 1 atbildēt
Man tā bilde, kurā ir attīts gaļas gabals, izskatās kā mumificējies bērns, kas nostāvējis 3000 gadu kaut kādās purva dūņās. Nedaudz izbijos. :D Bet sanācis labi.
0 0 atbildēt

Man jau likās, ka kaut kas ar pīpēšanu saistīts emotion

0 0 atbildēt

 Autors vai kāds(a) var sakarīgi paskaidrot, kāda mārutka pēc gaļa nesabojājās?Leduskapī nav tak ventilācija emotion Pat marinēta gaļa bojājas emotion Tak pēc marinādes gaļā ir ļoti daudz mitrums

0 0 atbildēt

Pēc buma receptes !!!!! lauku pašmācības inžiniera padomi

 

mazāk klausies stulbos padomos un domā pats

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

nesmird?noindeties nevar?

0 2 atbildēt