local-stats-pixel fb-conv-api

Puravu biezzupa.14

344 0
344 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Baigi sakārdināji emotion

6 0 atbildēt

Puravu biezzupa atgādināja, ka sen nav taisīta selerijas biezzupa emotion

3 0 atbildēt

Siera zupas visas rullē emotion

3 0 atbildēt

bļīn... sakārdināji riktīgi...Lieku Tev kārtīgu plusu.. Protams, es ieviestu savas izmaiņas ar to, ka samazinātu tauku saturu, kā arī pati vārītu buljonu (vienkārši tādus māklsīgos nelietoju), bet visādi citādi.. mm, ideja.. paldies ^^

3 0 atbildēt

Paprovēju, ņēmu gan dzintara sierus, bet nekādu buljonu (watafak), izmantoju sāli un piparus emotion pēctam piešauj pētersīļus, un sakaltētu smalki sakapātu čilli piparu un burkāniņus. emotion ... protams ja jau biezzupa,tad jau jāņem talkā blenderis emotion ... un gala rezultātam paņem uz pannas apgrauzdē baltmaizes kubiņus emotion

galā sanāca ņamm ... nebiju ar puraviem vēl mēģinājis, taču iesaku noprovēt ar ķirbjiem emotion

3 0 atbildēt

kapec tik mezonigi daudz sviesta ? :O

2 0 atbildēt

Savā ziņā pietiek arī ar vienu paciņu kausētā siera, lai varētu saprast ka puravs ir noteicējs emotion

Selerijas kātus bieži krēmzupām izmantoju, sanāk garšīgi :3

2 0 atbildēt