Kad paliek par biezu lai maisītu metamies iekšā ar rokām. Šis ir pats neforšākais darba posms, jo mīkla ir lipīga un viņu ir grūti mīcīt.
Liekam ledusskapī atdzesēties un miltiem ievilkties kādas 20 min.
Kad paliek par biezu lai maisītu metamies iekšā ar rokām. Šis ir pats neforšākais darba posms, jo mīkla ir lipīga un viņu ir grūti mīcīt.
Liekam ledusskapī atdzesēties un miltiem ievilkties kādas 20 min.
Sadalam mīklu 6 daļās.
Izrullējam.
Apvelkam apaļu formu izmantojot šķīvi.
Sadurstam ar dakšiņu, lai neveidotos burbuļi cepjot.
Cepjam 200 grādos iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī. Kādas 10 min, bet viņas izcepjas pat vēl ātrāk. Izcepjot tās ir kā cepums.
Samikserējam skābo krējumu ar cukuru. Man tas aizņēma diezgan daudz laika, man liekās, ka veikala skābais krējums nesaiet sviestā vismaz ne manā gadījumā. Tātad putojam līdz viss paliek 2x vairāk. Bet biezs viņš man nekad nesanāk.
Es to visu taisīju kūku veidnē, lai smukāk un netek krējums ārā. Iesaku arī šādu citiem izmantot. Liekam krējumu.
Otrā kārtā labi daudz sablenderēto ogu. Un pārējās ar krējumu. Pats svarīgākais Kūkai ir jāievelkas kā minimums 12h. Labākajā gadījumā 24h.