Arī šo woneri aizsedzam lai ievelkas.
lūk arī abi varianti.tagad bildē ir mazliet vel neievilkušies,bet man tā garšo labāk.
Arī šo woneri aizsedzam lai ievelkas.
lūk arī abi varianti.tagad bildē ir mazliet vel neievilkušies,bet man tā garšo labāk.
šis jau ir pamatīgi ievilcies,tieši tā pat kā laiks ko pavadiju veidojot šo rakstu,meiģinot vnk nopelnīt pāris + ar sliktas kvalitātes bildēm,kuras fotogrāfēju ar telefonu jo fotoparāta vairs nav,un pilnīgi bezjēcīgu pamācību,kā pagatavot roltonu:D
Labāk pāris minūtes ''pavergot' virtuvē un uztaisīt kaut ko tiešām garšīgu un tādu, no kā var paēst, nevis tikai apmānīt kuņģi uz kādu pusstudu maksimums. :D
Vispār nevar saprast, vai raksts domāts kā joks vai arī autors nopietni domā, ka kādam vēl nepieciešama roltona pagatavošanas pamācība. :D
It kā tieši koju laiks ir tas laiks, kad cilvēks iemācās patstāvību, tai skaitā ēdiena pagatavošanu. Kaut sākt ar ceptiem kartupeļiem. Daži laikam pat to neprot un brīnās, kāpēc kuņģis sabeigts un nezina, kā plīti ieslēgt